|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:57 am
O.o ..... OMG !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:58 am
moja neo raz na pare godzinek musi sie wylaczyc i trzeba od nowa uruchamiac vv' aah ta tpsa... ale w miare dobrze chodzi chociaz ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:58 am
..."czy wszystkie panie muszą tu być takie pokemonowate i ciągle przytuuulać? nędzna cukierkowość"
...heh xd ...kurde - dawno tego pana tu nie było xd ...nudzi mi się sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:59 am
Ibris moja neo raz na pare godzinek musi sie wylaczyc i trzeba od nowa uruchamiac vv' aah ta tpsa... ale w miare dobrze chodzi chociaz ;P nio wlasnie o to rozloczanie mi chodzi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:00 pm
 tyczy się głównie Lina-san ale również pozostałych uczestników awanturki jaką przed chwilą przeczytałem sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:01 pm
Kukus  tyczy się gł�wnie Lina-san ale r�wnież pozostałych uczestnik�w awanturki jaką przed chwilą przeczytałem sobie Hej Kukus! Uu jakaś awanturka była? Chyba mnie coś ominęło sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:01 pm
Ibris moja neo raz na pare godzinek musi sie wylaczyc i trzeba od nowa uruchamiac vv' aah ta tpsa... ale w miare dobrze chodzi chociaz ;P nich zgadne masz modem Sagem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:03 pm
opcy Ibris moja neo raz na pare godzinek musi sie wylaczyc i trzeba od nowa uruchamiac vv' aah ta tpsa... ale w miare dobrze chodzi chociaz ;P nich zgadne masz modem Sagem? ja !! ja mam sagem xd blaugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:04 pm
Delein Kukus  tyczy się głównie Lina-san ale również pozostałych uczestników awanturki jaką przed chwilą przeczytałem sobie Hej Kukus! Uu jakaś awanturka była? Chyba mnie coś ominęło sweatdrop chodzi o ta awanture gdzie panie sie nie-kłócily prze pare stron?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:05 pm
aay... vv' znow limit transferu godzinnego i nawet mi wishlista nie widac ><' gdzie ja mam te wszystkie arty skladowac?
Opcy - sagem, a jak ;P
A awanturka byla... moze raczej mala klotnia ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ... "czy wszystkie panie muszą tu być takie pokemonowate i ciągle przytuuulać? nędzna cukierkowość" ...heh xd ...kurde - dawno tego pana tu nie było xd ...nudzi mi się sweatdrop *dzga go olowniek* ja sie nie trzytulam razz i nie jestem poke costam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Ibris moja neo raz na pare godzinek musi sie wylaczyc i trzeba od nowa uruchamiac vv' aah ta tpsa... ale w miare dobrze chodzi chociaz ;P nich zgadne masz modem Sagem? ja !! ja mam sagem xd blaugh 3nodding whee no bo wlasnie one maja zwyczaj sie samowolnie rozlaczac ... ja mam thompsona i nie mam takiego problemu (tyle ze jest brzydki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:06 pm
Akiko Tamashii Ja- Yosei ... "czy wszystkie panie muszą tu być takie pokemonowate i ciągle przytuuulać? nędzna cukierkowość" ...heh xd ...kurde - dawno tego pana tu nie było xd ...nudzi mi się sweatdrop *dzga go olowniek* ja sie nie trzytulam razz i nie jestem poke costam ...ale wiesz - mi chodzi o tego kolesia, co się z nim kłóciłem, zeby nie marudził - a potem na mnie ludzie najechali, że go niemiło przyjąłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 12:08 pm
Ja- Yosei Akiko Tamashii Ja- Yosei ... "czy wszystkie panie muszą tu być takie pokemonowate i ciągle przytuuulać? nędzna cukierkowość" ...heh xd ...kurde - dawno tego pana tu nie było xd ...nudzi mi się sweatdrop *dzga go olowniek* ja sie nie trzytulam razz i nie jestem poke costam ...ale wiesz - mi chodzi o tego kolesia, co się z nim kłóciłem, zeby nie marudził - a potem na mnie ludzie najechali, że go niemiło przyjąłem... kazdy ma tam swoje zwyczaje... i charakter. jedni bardziej drazliwi a drudzy mniej *i kto to mowi? oO"* poza tym, pozniej juz chyba calkiem normalnie z nim sie gadalo ^^' juz po tym "marudzeniu".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|