|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bleee, ale się zgejowiłeś D;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:44 am
Akiko Tamashii Delein Avsko! Ale masz zajekurczebisty rysunek od Aki eek whee xd Ibris.....*zaslaniajac rysunki* ^_^- zobaczysz w moim sklepiku whee wredna wink Hey Yosei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:45 am
...a wszystko po staremu ...mimo iż dzisiaj ferie to byłem w budzie bo robimy tzw. Projekt Młodzież ...takie beznadziejne badziewie ...a tak to wszystko ok ...raczej ...śniegu przyszedł i leży... ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:47 am
Rynn the Vampire Bleee, ale się zgejowiłeś D; ...sama się zgejowałaś... stare ...o co Ci znowu chodzi, hę? ...a zresztą mam to w dupie ... ...(inventory mi nie działa)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:48 am
Ja- Yosei Rynn the Vampire Bleee, ale się zgejowiłeś D; ...sama się zgejowałaś... stare ...o co Ci znowu chodzi, hę? ...a zresztą mam to w dupie ... ...(inventory mi nie działa) no już już, nie gryź się xd po prostu nie przepadam za facetami w błękitach razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:50 am
Rynn the Vampire no już już, nie gryź się xd po prostu nie przepadam za facetami w błękitach razz ...już bym się dawno przebrał, gdyby mi inv działało... stressed ...a poza tym to nie moja wina, że na Gai są jakies beznadziejne te białe rzeczy, że jestem taki biało-błekitny ...ale błekit lubię - czemu nie ... ...(cholerne inv) stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:51 am
opcy bo sie poskarze modom xp xp xp xp xp xp ...co ja mowie przytulaj przytulaj!!!! xd xd xd *przytuuuuuuuuuul* twisted neo mi padla... resecik robilam xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:54 am
Lethiel opcy bo sie poskarze modom xp xp xp xp xp xp ...co ja mowie przytulaj przytulaj!!!! xd xd xd *przytuuuuuuuuuul* twisted neo mi padla... resecik robilam xd xp mi na szcesscie neo nie ma zwyczju padac... opukac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:56 am
opcy Lethiel opcy bo sie poskarze modom xp xp xp xp xp xp ...co ja mowie przytulaj przytulaj!!!! xd xd xd *przytuuuuuuuuuul* twisted neo mi padla... resecik robilam xd xp mi na szcesscie neo nie ma zwyczju padac... opukac! nie ??!! O.o .... lol ... moja ciagle pada xp xd .. gloopia zla neo gonk sad witaj ja Yoseiq *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|