|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:29 am
Lina-san Eurina Vam Lina-san wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten sposunszt artysty... nie rzoumiesz? widocznie jestes głupia =P Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd niestety ubolewam nad tobą, głupoty sie nie da poprawic, ale wiesz co z wzrokiem moz ejeszcze cos zrobis zudaj sie jak najszybciej do najblizszego okulisty, moze w nowych szkiełkach sie przejasni w głowie *pada zmęczony na fotel, opiera ręke na oparciu fotela i zakłada walkmana* *zlazi ze swojego fotelika i przysiada siem do Linci* nie denerwooj sie wink *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:30 am
Eurina Vam sweet_chii prosze nie kloccie sie.. sad No dobrze. wink dobzie Euri 3nodding Lethiel *siada na foteliku* *macha nooshkami* *prztgląda sie reszcie* *siada obok.... i tez sie przyglada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
^^' no... *kuehuuu! sick ><*
Opcy, to ja juz opozniona znow jestem vv' a jeszcze musze to potem wszystko ponagrywac. skad ja wezme tyle plytek!? a Bleach? a Green Green? bejbe, nie chce .... vv'
papatki Sei ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
There is this special girl and ... just read and grade it plz, but dont forget that I never liked reading poems and writing them sooooo don't lough at me but just let me know what I have to change and what's ok
From the first day I got to know You, I really can't figure out how to show You, That the first time in my life, There is a feeling insede, That I don't want to hide, And I want to let them out, But please. . . don't shout.
The End sweatdrop sorry ze po ang ale nie chcialo mi sie jeszze raz pisac to po polsku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
powiedzcie, jaki kolor skrajnie nie pasuje do kota? Tylko musi być taki dość ciemny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel *siada na foteliku* *macha nooshkami* *prztgląda sie reszcie* *czuje sie obserwowany* ninja *czuje sie prowokowana* xd *skacze na niego* 4laugh whee xd przeprasham.. nie moglam sie powstshymac redface whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:31 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun eek xd xd 'turla sie ze smiechu' xd xd przestan xd xd xd blaugh A ciemu bym miala Nyu=^_^=*Laskocze go dalej* xd xd no bo xd xd no bo xd xd no bo no bo sama to poczujesz scream 'przerzuca sie na sei i zaczyna ja laskotac xd *Wyrywa się i znika* Mykam, papatki!!! eek papa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Rynn, ciemna zielen? razz a jesli chodzi o mozliwe kolory, to glupio wygladaja te fioletowe XD perskie czy jakies tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris ^^' no... *kuehuuu! sick ><* Opcy, to ja juz opozniona znow jestem vv' a jeszcze musze to potem wszystko ponagrywac. skad ja wezme tyle plytek!? a Bleach? a Green Green? bejbe, nie chce .... vv' papatki Sei ^.^ ja od kupna nagrywarki DVD nie mam juz tego problemu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
There is this special girl and ... just read and grade it plz, but dont forget that I never liked reading poems and writing them sooooo don't lough at me but just let me know what I have to change and what's ok
From the first day I got to know You, I really can't figure out how to show You, That the first time in my life, There is a feeling insede, That I don't want to hide, And I want to let them out, But please. . . don't shout.
The End
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Eurina Vam Lina-san wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten sposunszt artysty... nie rzoumiesz? widocznie jestes głupia =P Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd niestety ubolewam nad tobą, głupoty sie nie da poprawic, ale wiesz co z wzrokiem moz ejeszcze cos zrobis zudaj sie jak najszybciej do najblizszego okulisty, moze w nowych szkiełkach sie przejasni w głowie *pada zmęczony na fotel, opiera ręke na oparciu fotela i zakłada walkmana* Hej, teraz juz przesadzilas. Nie zycze sobie bys wyzywal mnie od glupich i slepych. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:33 am
* siedzi w fotelku i rysuje, raz po raz rzucajac okiem na reszte ludkow w pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|