Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7134 7135 7136 7137 7138 7139 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:20 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:20 am

Sei chan
Sayokun
Sei chan
Sayokun
eek waaaaa *gleba* xp
Nyu=^_^= Upolowany!!!

'lezy przygwozdrzony do ziemi przez sei' xp
i co teraz sweatdrop wink
*Zaczyna go łaskotać*Nyu=^_^=

eek xd xd 'turla sie ze smiechu' xd xd
przestan xd xd xd blaugh

Sayokun

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:23 am

Ibris

ej.. a na ktorym sie skonczylo odicnku anime? bo juz nie nadazam XD *dawno nie sciagala* i jest walentynkowy konkurs rysunkowy z Naruto XD wlasnie mysle, co moge tam nabazgrac.

Lina - ja poza Photoshopem w ogole nie znam sie na rysowaniu, totez cieniowanie olowkiem idzie mi o wiele lepiej razz chociaz i to nie jest doskonale... ale klimacik ma. jak sie umiejetnie zrobi ^^

no ja wogóle nie umiem cieniowac ani specjalnie dobrze rysowac, co by nie mówic ucze sie, ale trzeba przynac ze jak wezmiesz łądnie pociagniesz rysunek tuszem i zrobisz go w czerń/biel do tego nawet jak nie wyraźnie zaznaczysz rysy twarzy ma to swój klimat
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:24 am

Sayokun
przestan xd xd xd blaugh
A ciemu bym miala Nyu=^_^=*Laskocze go dalej*

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

Eurina Vam

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:24 am

Lina-san

wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten spos󢠫unszt artysty... nie rzoumiesz?
widocznie jestes głupia =P

Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:25 am

Eurina Vam
Lina-san

wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten spos󢠫unszt artysty... nie rzoumiesz?

Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd
prosze nie kloccie sie.. sad

sweet_chii

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:25 am

Ibris
ej.. a na ktorym sie skonczylo odicnku anime? bo juz nie nadazam XD *dawno nie sciagala* i jest walentynkowy konkurs rysunkowy z Naruto XD wlasnie mysle, co moge tam nabazgrac.

ostatni jaki widzialem to 119 .. ale 120-121 (znowu podwojny) ma wyjsc w okolicach konca tygodnia
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:26 am

Lina-san
Ibris

Lina - ja poza Photoshopem w ogole nie znam sie na rysowaniu, totez cieniowanie olowkiem idzie mi o wiele lepiej razz chociaz i to nie jest doskonale... ale klimacik ma. jak sie umiejetnie zrobi ^^

no ja wogóle nie umiem cieniowac ani specjalnie dobrze rysowac, co by nie mówic ucze sie, ale trzeba przynac ze jak wezmiesz łądnie pociagniesz rysunek tuszem i zrobisz go w czerń/biel do tego nawet jak nie wyraźnie zaznaczysz rysy twarzy ma to swój klimat

tusz... tusz, tak wlasnie. ...to kto mi powie jak to sie robi? ;P moj pradziaek byl rysownikiem. zostalo mi po nim w spadku duuuzo stalowek i kilka tuszy koh-i-noor. ale jeszcze nie opanowalam dokladnie jak tego uzywac XD

i skonczcie juz sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, serio ^^

Gailenquen

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:27 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:28 am

Sei chan
Sayokun
przestan xd xd xd blaugh

xd xd no bo
xd xd no bo
xd xd no bo
no bo sama to poczujesz scream 'przerzuca sie na sei i zaczyna ja laskotac xd

Sayokun

xxEvil-Alicexx

Eurina Vam
Lina-san

niestety ubolewam nad tobą, głupoty sie nie da poprawic, ale wiesz co z wzrokiem moz ejeszcze cos zrobis zudaj sie jak najszybciej do najblizszego okulisty, moze w nowych szkiełkach sie przejasni w głowie
*pada zmęczony na fotel, opiera ręke na oparciu fotela i zakłada walkmana*

*siada na foteliku*
*macha nooshkami*
*prztgląda sie reszcie*

Lethiel

Tipsy Lunatic

Eurina Vam

sweet_chii
Eurina Vam
Lina-san

prosze nie kloccie sie.. sad
No dobrze. wink
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:29 am

Sayokun
Sei chan
Sayokun
przestan xd xd xd blaugh

xd xd no bo
xd xd no bo
xd xd no bo
no bo sama to poczujesz scream 'przerzuca sie na sei i zaczyna ja laskotac xd
*Wyrywa się i znika*
Mykam, papatki!!!

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:29 am

Lethiel
*siada na foteliku*
*macha nooshkami*
*prztgląda sie reszcie*

*czuje sie obserwowany* ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7134 7135 7136 7137 7138 7139 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games