|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:20 am
Sei chan Sayokun 'lezy przygwozdrzony do ziemi przez sei' xp i co teraz sweatdrop wink *Zaczyna go łaskotać*Nyu=^_^= eek xd xd 'turla sie ze smiechu' xd xd przestan xd xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:23 am
Ibris ej.. a na ktorym sie skonczylo odicnku anime? bo juz nie nadazam XD *dawno nie sciagala* i jest walentynkowy konkurs rysunkowy z Naruto XD wlasnie mysle, co moge tam nabazgrac. Lina - ja poza Photoshopem w ogole nie znam sie na rysowaniu, totez cieniowanie olowkiem idzie mi o wiele lepiej razz chociaz i to nie jest doskonale... ale klimacik ma. jak sie umiejetnie zrobi ^^ no ja wogóle nie umiem cieniowac ani specjalnie dobrze rysowac, co by nie mówic ucze sie, ale trzeba przynac ze jak wezmiesz łądnie pociagniesz rysunek tuszem i zrobisz go w czerń/biel do tego nawet jak nie wyraźnie zaznaczysz rysy twarzy ma to swój klimat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:24 am
Sayokun eek xd xd 'turla sie ze smiechu' xd xd przestan xd xd xd blaugh A ciemu bym miala Nyu=^_^=*Laskocze go dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:24 am
Lina-san wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten sposunszt artysty... nie rzoumiesz? widocznie jestes głupia =P Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:25 am
Eurina Vam Lina-san wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten sposunszt artysty... nie rzoumiesz? widocznie jestes głupia =P Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd prosze nie kloccie sie.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:25 am
Ibris ej.. a na ktorym sie skonczylo odicnku anime? bo juz nie nadazam XD *dawno nie sciagala* i jest walentynkowy konkurs rysunkowy z Naruto XD wlasnie mysle, co moge tam nabazgrac. ostatni jaki widzialem to 119 .. ale 120-121 (znowu podwojny) ma wyjsc w okolicach konca tygodnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:26 am
Lina-san Ibris ej.. a na ktorym sie skonczylo odicnku anime? bo juz nie nadazam XD *dawno nie sciagala* i jest walentynkowy konkurs rysunkowy z Naruto XD wlasnie mysle, co moge tam nabazgrac. Lina - ja poza Photoshopem w ogole nie znam sie na rysowaniu, totez cieniowanie olowkiem idzie mi o wiele lepiej razz chociaz i to nie jest doskonale... ale klimacik ma. jak sie umiejetnie zrobi ^^ no ja wogóle nie umiem cieniowac ani specjalnie dobrze rysowac, co by nie mówic ucze sie, ale trzeba przynac ze jak wezmiesz łądnie pociagniesz rysunek tuszem i zrobisz go w czerń/biel do tego nawet jak nie wyraźnie zaznaczysz rysy twarzy ma to swój klimat tusz... tusz, tak wlasnie. ...to kto mi powie jak to sie robi? ;P moj pradziaek byl rysownikiem. zostalo mi po nim w spadku duuuzo stalowek i kilka tuszy koh-i-noor. ale jeszcze nie opanowalam dokladnie jak tego uzywac XD i skonczcie juz sie klocic, bo to do niczego nie prowadzi, serio ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:28 am
Sei chan Sayokun eek xd xd 'turla sie ze smiechu' xd xd przestan xd xd xd blaugh A ciemu bym miala Nyu=^_^=*Laskocze go dalej* xd xd no bo xd xd no bo xd xd no bo no bo sama to poczujesz scream 'przerzuca sie na sei i zaczyna ja laskotac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Lina-san wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten sposunszt artysty... nie rzoumiesz? widocznie jestes głupia =P Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd niestety ubolewam nad tobą, głupoty sie nie da poprawic, ale wiesz co z wzrokiem moz ejeszcze cos zrobis zudaj sie jak najszybciej do najblizszego okulisty, moze w nowych szkiełkach sie przejasni w głowie *pada zmęczony na fotel, opiera ręke na oparciu fotela i zakłada walkmana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada na foteliku* *macha nooshkami* *prztgląda sie reszcie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Eurina Vam Lina-san wiesz ... nie nie upowaznia mnie do strasznie wielkiej roli, ale powtarzam por az setny jest bład, wytknęłam, licze na poprawe, gdyż poprawi sie w ten sposunszt artysty... nie rzoumiesz? widocznie jestes głupia =P Pffff.... A po co poprawiac cos, czego nie ma? I niby Twoim zdaniem jestem glupia? Czy mam sie niby POPRAWIC? xd prosze nie kloccie sie.. sad No dobrze. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:29 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek xd xd 'turla sie ze smiechu' xd xd przestan xd xd xd blaugh A ciemu bym miala Nyu=^_^=*Laskocze go dalej* xd xd no bo xd xd no bo xd xd no bo no bo sama to poczujesz scream 'przerzuca sie na sei i zaczyna ja laskotac xd *Wyrywa się i znika* Mykam, papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:29 am
Lethiel *siada na foteliku* *macha nooshkami* *prztgląda sie reszcie* *czuje sie obserwowany* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|