|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:57 am
Lina-san Eurina Vam Lethiel zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding Tu nie chodzi o szczerosc, lecz wymylanie szczegolow, ktore wclae nie istnieja.... Przepraszam wierz mi jakby nie istniały... to nie miałbym sie czego czepiac No wlasnie. Ich nie ma, dlatego nie ma na co zwracac uwagi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:58 am
Sei chan *Wpada przez dziure w dachu*Nyu=^_^= Rysunek dla Sweet_chii skończony jutro biore sie za rysunek dla Cleefa 3nodding ; ) ojej, cieszem siem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:59 am
Eurina Vam Lina-san Eurina Vam Lethiel zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding Tu nie chodzi o szczerosc, lecz wymylanie szczegolow, ktore wclae nie istnieja.... Przepraszam wierz mi jakby nie istniały... to nie miałbym sie czego czepiac No wlasnie. Ich nie ma, dlatego nie ma na co zwracac uwagi. W takim razie wybacz ale...nie znasz sie widocznie na rysunkach... albo... ciezko ci sie przyznac do pomyłki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:59 am
Novelin, a ty zamiast mnie wesprzec to siedzisz cicho i nic mi nie dajesz razz Perfidny zboczeniec...dzieki Obcy XD
Jesli chodzi o ten nieszczesny rysunek, to ja zawsze mialam problem z anatomia i rysowaniem postaci w innej pozie niz stojacej sweatdrop A takie cos to i tak duzo jak na mnie.
Heyka Aki, Sei i reszcie, ktora przyszla ^^
Lina, mozesz dac mi linka do swojego konta na DA?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:00 am
Sei chan *Wpada przez dziure w dachu*Nyu=^_^= Rysunek dla Sweet_chii skończony jutro biore sie za rysunek dla Cleefa 3nodding *przytuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:00 am
sweet_chii Sei chan *Wpada przez dziure w dachu*Nyu=^_^= Rysunek dla Sweet_chii skończony jutro biore sie za rysunek dla Cleefa 3nodding ; ) ojej, cieszem siem! ja tez narysuje! whee whee whee chii tak slicznie wyglada 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:02 am
Ibris Jesli chodzi o ten nieszczesny rysunek, to ja zawsze mialam problem z anatomia i rysowaniem postaci w innej pozie niz stojacej sweatdrop A takie cos to i tak duzo jak na mnie. nie tylko ty jedna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ninja zakrada wie przez okno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Novelin, a ty zamiast mnie wesprzec to siedzisz cicho i nic mi nie dajesz razz Perfidny zboczeniec...dzieki Obcy XD Jesli chodzi o ten nieszczesny rysunek, to ja zawsze mialam problem z anatomia i rysowaniem postaci w innej pozie niz stojacej sweatdrop A takie cos to i tak duzo jak na mnie. Heyka Aki, Sei i reszcie, ktora przyszla ^^ Lina, mozesz dac mi linka do swojego konta na DA? Ibris ten rysunek jest naprawde ładny! serio ^_^ ja tylko wytkam te dorbne błędy... taka juz jestem moge ci dac ale ja nie umiem rysowac XD jak masz konto na DA to tez podaj =] DeviantArt evil -alice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:03 am
Akiko Tamashii sweet_chii Sei chan *Wpada przez dziure w dachu*Nyu=^_^= Rysunek dla Sweet_chii skończony jutro biore sie za rysunek dla Cleefa 3nodding ; ) ojej, cieszem siem! ja tez narysuje! whee whee whee chii tak slicznie wyglada 3nodding eek ojej........ dziekuje 3nodding xd . kocham was! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:04 am
No nie, co to za freebisy dla Chii??? A ja to co? Ja też chcę! xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san W takim razie wybacz ale...nie znasz sie widocznie na rysunkach... albo... ciezko ci sie przyznac do pomyłki Jakiej znowu pomylki? Rysunek Ibris jest ladny i ja osobiscie NIE ZNALAZLAM w nim zadnych niedoskonalosci. Uwierz mi, widzialam juz wiele bezgustownych rysunkow i potrafie ocenic na wlasny gust co jest wartosciowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ibris Jesli chodzi o ten nieszczesny rysunek, to ja zawsze mialam problem z anatomia i rysowaniem postaci w innej pozie niz stojacej sweatdrop A takie cos to i tak duzo jak na mnie. nie tylko ty jedna XD a poweidzmy sobie szczerze kto nie ma =) ja lubie jak mi ludzie wytykaja błędy bo potem je poprawiam i ida mi rysunki coraz lepiej ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:05 am
Sayokun ninja zakrada wie przez okno *Skrada się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 11:05 am
sweet_chii Akiko Tamashii sweet_chii Sei chan *Wpada przez dziure w dachu*Nyu=^_^= Rysunek dla Sweet_chii skończony jutro biore sie za rysunek dla Cleefa 3nodding ; ) ojej, cieszem siem! ja tez narysuje! whee whee whee chii tak slicznie wyglada 3nodding eek ojej........ dziekuje 3nodding xd . kocham was! xd wink xd to bedzie prezent urodzinowy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|