Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7130 7131 7132 7133 7134 7135 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:45 am

sweet_chii

wiesz co? klasowka okazala sie prosta... do dzialania "o" mielismy przyklad a o b = a + b - 3 blaugh

to giciarsko... 3nodding
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:45 am

opcy
sweet_chii

wiesz co? klasowka okazala sie prosta... do dzialania "o" mielismy przyklad a o b = a + b - 3 blaugh

to giciarsko... 3nodding
no ba xd

sweet_chii

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:47 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:48 am

Lethiel
Lina-san
Eurina Vam
Tak komentujecie a ciekawi mnie czy same lepiej narysujecie... sweatdrop

Eurina ona sama zapytała się o porady wiesz?? Wiec moze z łaski swojej nie będziesz dawała takich głupich tekst󷿠Ja osobiście pytając czy z tym rysunkiem jest wszytko oki, czy ktos moze udzielic mi rady, oczekuje na krytyke, wiec z łąskie swojej shut up

zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding
nie kloccie sie... sweatdrop

sweet_chii

Eurina Vam

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:48 am

Lina-san
Eurina Vam

Eurina ona sama zapytała się o porady wiesz?? Wiec moze z łaski swojej nie będziesz dawała takich głupich tekst󷿠Ja osobiście pytając czy z tym rysunkiem jest wszytko oki, czy ktos moze udzielic mi rady, oczekuje na krytyke, wiec z łąskie swojej shut up

Wiec prosze, nie wymardzaj sie tak i nie mysl, ze jakies "shut up" zrobi na mnie wrazenie. Moim zdaniem Ibris narysowala b. ladnie, zastosowala pozadnie swiatlocien a Wy piszecie o jakis naprawde strasznie wielkich niedoskonalosciach.... stare To jak narazie Ty sugerujesz jakies glupie teksty. Nie ja....
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:49 am

opcy
Ibris
opcy
dla tych ktorzy nie wiedza wyszedl 245 rozdzial Naruto! xd

*_* czekaj na mnie chapterku!

tylko na narutofan jest tylko raw .. ja mam stronke gdzie jest tłumaczony

juz sie wyczailam.. ale poczekam XD ludzie sie rzucili jak na swieze buleczki albo cos sie dzieje z moim netem. nie moge nawet rawa sciagnac biggrin

Chii, dobrze, ze ci sie podoba. to najwazniejsze biggrin

Gailenquen

opcy

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:50 am

Ibris

juz sie wyczailam.. ale poczekam XD ludzie sie rzucili jak na swieze buleczki albo cos sie dzieje z moim netem. nie moge nawet rawa sciagnac

bo na narutofan sie posypalo sprobuj:
http://user.cs.tu-berlin.de/~rmazores/naruto/index.html

xp
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:51 am

sweet_chii
Lethiel
Lina-san
Eurina Vam

zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding
nie kloccie sie... sweatdrop

ja jush nic nie moowiu wink blaugh xd

ale obrazek mi siem baaardzo podoba 3nodding whee

Lethiel

Tipsy Lunatic

xxEvil-Alicexx

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:52 am

o boshe nie! Na Eurinie nie zrobiło wrażenia moje "shut up!" jak ja to przezyje!
Eurinko.... wytykanie dorbnych nawet potyczek artyscie słu zy tylko poprawieniu jego kunsztu... czyz nie? Człowiek uczy się na błędach prawda? Pokazując Ibris , która nie przecze rysuje naprawde bardzo ładnie, jej błedy licze na to, że w przyszłości je zapamięta i poprawi. Moja krytyka nie służy przecież obrazeniu jej. Ja mówie tylko co mi się rzuciło w oczy jako błąd?
ok?

Lethiel

Tu nie chodzi o szczerosc, lecz wymylanie szczegolow, ktore wclae nie istnieja....

Eurina Vam

sweet_chii

Ibris

Chii, dobrze, ze ci sie podoba. to najwazniejsze biggrin
heart

ja szzcegolnie doceniam sliczne rysunki, bo sama nie potrafie... sweatdrop
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:54 am

Eurina Vam
Lethiel

Tu nie chodzi o szczerosc, lecz wymylanie szczegolow, ktore wclae nie istnieja....

Przepraszam wierz mi jakby nie istniały... to nie miałbym sie czego czepiac

xxEvil-Alicexx

Sei chan

10,250 Points
  • Battle: Mage 100
  • Bunny Hunter 100
  • Bunny Hoarder 150
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:56 am

*Wpada przez dziure w dachu*Nyu=^_^=

Rysunek dla Sweet_chii skończony jutro biore sie za rysunek dla Cleefa 3nodding
PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:57 am

opcy
Ibris

juz sie wyczailam.. ale poczekam XD ludzie sie rzucili jak na swieze buleczki albo cos sie dzieje z moim netem. nie moge nawet rawa sciagnac

bo na narutofan sie posypalo sprobuj:
http://user.cs.tu-berlin.de/~rmazores/naruto/index.html

xp

O widze, że nie tylko ja stąd ściagam ^^

Opcy nie udostepniaj dobrych źrodeł - joke razz

Witam wszystkich razz

novelin

Akiko Tamashii

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:57 am

Lina-san
o boshe nie! Na Eurinie nie zrobiło wrażenia moje "shut up!" jak ja to przezyje!
Eurinko.... wytykanie dorbnych nawet potyczek artyscie słu zy tylko poprawieniu jego kunsztu... czyz nie? Człowiek uczy się na błędach prawda? Pokazując Ibris , która nie przecze rysuje naprawde bardzo ładnie, jej błedy licze na to, że w przyszłości je zapamięta i poprawi. Moja krytyka nie służy przecież obrazeniu jej. Ja mówie tylko co mi się rzuciło w oczy jako błąd?
ok?

wlasnie
a Chii na rysunku slicznie wyglada i jak juz tu zostalo powiedziane nogi troszeczke nie wyszly i twarz....mala poprawka i by bylo idealnie ale i tak jest slicznie -^___^-
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7130 7131 7132 7133 7134 7135 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games