|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:45 am
sweet_chii wiesz co? klasowka okazala sie prosta... do dzialania "o" mielismy przyklad a o b = a + b - 3 blaugh to giciarsko... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:45 am
opcy sweet_chii wiesz co? klasowka okazala sie prosta... do dzialania "o" mielismy przyklad a o b = a + b - 3 blaugh to giciarsko... 3nodding no ba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:48 am
Lethiel Lina-san Eurina Vam Tak komentujecie a ciekawi mnie czy same lepiej narysujecie... sweatdrop Eurina ona sama zapytała się o porady wiesz?? Wiec moze z łaski swojej nie będziesz dawała takich głupich tekstJa osobiście pytając czy z tym rysunkiem jest wszytko oki, czy ktos moze udzielic mi rady, oczekuje na krytyke, wiec z łąskie swojej shut up zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding nie kloccie sie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:48 am
Lina-san Eurina Vam Tak komentujecie a ciekawi mnie czy same lepiej narysujecie... sweatdrop Eurina ona sama zapytała się o porady wiesz?? Wiec moze z łaski swojej nie będziesz dawała takich głupich tekstJa osobiście pytając czy z tym rysunkiem jest wszytko oki, czy ktos moze udzielic mi rady, oczekuje na krytyke, wiec z łąskie swojej shut up Wiec prosze, nie wymardzaj sie tak i nie mysl, ze jakies "shut up" zrobi na mnie wrazenie. Moim zdaniem Ibris narysowala b. ladnie, zastosowala pozadnie swiatlocien a Wy piszecie o jakis naprawde strasznie wielkich niedoskonalosciach.... stare To jak narazie Ty sugerujesz jakies glupie teksty. Nie ja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:49 am
opcy Ibris opcy dla tych ktorzy nie wiedza wyszedl 245 rozdzial Naruto! xd *_* czekaj na mnie chapterku! tylko na narutofan jest tylko raw .. ja mam stronke gdzie jest tłumaczony juz sie wyczailam.. ale poczekam XD ludzie sie rzucili jak na swieze buleczki albo cos sie dzieje z moim netem. nie moge nawet rawa sciagnac biggrin Chii, dobrze, ze ci sie podoba. to najwazniejsze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:50 am
Ibris juz sie wyczailam.. ale poczekam XD ludzie sie rzucili jak na swieze buleczki albo cos sie dzieje z moim netem. nie moge nawet rawa sciagnac bo na narutofan sie posypalo sprobuj: http://user.cs.tu-berlin.de/~rmazores/naruto/index.html xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:51 am
sweet_chii Lethiel Lina-san Eurina Vam Tak komentujecie a ciekawi mnie czy same lepiej narysujecie... sweatdrop Eurina ona sama zapytała się o porady wiesz?? Wiec moze z łaski swojej nie będziesz dawała takich głupich tekstJa osobiście pytając czy z tym rysunkiem jest wszytko oki, czy ktos moze udzielic mi rady, oczekuje na krytyke, wiec z łąskie swojej shut up zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding nie kloccie sie... sweatdrop ja jush nic nie moowiu wink blaugh xd ale obrazek mi siem baaardzo podoba 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:52 am
o boshe nie! Na Eurinie nie zrobiło wrażenia moje "shut up!" jak ja to przezyje! Eurinko.... wytykanie dorbnych nawet potyczek artyscie słu zy tylko poprawieniu jego kunsztu... czyz nie? Człowiek uczy się na błędach prawda? Pokazując Ibris , która nie przecze rysuje naprawde bardzo ładnie, jej błedy licze na to, że w przyszłości je zapamięta i poprawi. Moja krytyka nie służy przecież obrazeniu jej. Ja mówie tylko co mi się rzuciło w oczy jako błąd? ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding Tu nie chodzi o szczerosc, lecz wymylanie szczegolow, ktore wclae nie istnieja....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Chii, dobrze, ze ci sie podoba. to najwazniejsze biggrin heart ja szzcegolnie doceniam sliczne rysunki, bo sama nie potrafie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:54 am
Eurina Vam Lethiel zgadzam sie z tobą 3nodding ... jesteli ja cos narysooje i proshe o opinie .. to oczekooje szczerosci 3nodding Tu nie chodzi o szczerosc, lecz wymylanie szczegolow, ktore wclae nie istnieja.... Przepraszam wierz mi jakby nie istniały... to nie miałbym sie czego czepiac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:56 am
*Wpada przez dziure w dachu*Nyu=^_^=
Rysunek dla Sweet_chii skończony jutro biore sie za rysunek dla Cleefa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:57 am
opcy Ibris juz sie wyczailam.. ale poczekam XD ludzie sie rzucili jak na swieze buleczki albo cos sie dzieje z moim netem. nie moge nawet rawa sciagnac bo na narutofan sie posypalo sprobuj: http://user.cs.tu-berlin.de/~rmazores/naruto/index.html xp O widze, że nie tylko ja stąd ściagam ^^ Opcy nie udostepniaj dobrych źrodeł - joke razz Witam wszystkich razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 10:57 am
Lina-san o boshe nie! Na Eurinie nie zrobiło wrażenia moje "shut up!" jak ja to przezyje! Eurinko.... wytykanie dorbnych nawet potyczek artyscie słu zy tylko poprawieniu jego kunsztu... czyz nie? Człowiek uczy się na błędach prawda? Pokazując Ibris , która nie przecze rysuje naprawde bardzo ładnie, jej błedy licze na to, że w przyszłości je zapamięta i poprawi. Moja krytyka nie służy przecież obrazeniu jej. Ja mówie tylko co mi się rzuciło w oczy jako błąd? ok? wlasnie a Chii na rysunku slicznie wyglada i jak juz tu zostalo powiedziane nogi troszeczke nie wyszly i twarz....mala poprawka i by bylo idealnie ale i tak jest slicznie -^___^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|