|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:37 am
dark wampirek Suney witam wszystkich biggrin o czym klikacie????????? Witam. jak tam dzionek mija???????? biggrin whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:38 am
Suney dark wampirek Suney witam wszystkich biggrin o czym klikacie????????? Witam. jak tam dzionek mija???????? biggrin whee heart Nyu, dobrze^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:39 am
Suney dark wampirek Suney witam wszystkich biggrin o czym klikacie????????? Witam. jak tam dzionek mija???????? biggrin whee heart Cudownie xD Zrobiłam sobie kurs cierpliwości, koloruję tło w rysunku za pomocą pędzla o wielkości 5 pikseli biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:39 am
dark wampirek Suney dark wampirek Suney witam wszystkich biggrin o czym klikacie????????? Witam. jak tam dzionek mija???????? biggrin whee heart Nyu, dobrze^^ 3nodding to sie ciesze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:41 am
Aque Suney dark wampirek Suney witam wszystkich biggrin o czym klikacie????????? Witam. jak tam dzionek mija???????? biggrin whee heart Cudownie xD Zrobiłam sobie kurs cierpliwości, koloruję tło w rysunku za pomocą pędzla o wielkości 5 pikseli biggrin aha sweatdrop to masz roboty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:41 am
No chyba zmyłam cały kisiel. Ozzy, a tobie nie przeszkadza, że się cały kleisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:42 am
Sei chan No chyba zmyłam cały kisiel. Ozzy, a tobie nie przeszkadza, że się cały kleisz?? ja się zaraz wybiore pod prysznic... całkiem dobry ten kisiel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan No chyba zmyłam cały kisiel. Ozzy, a tobie nie przeszkadza, że się cały kleisz?? ozz'iemu to nie przeszkada bo jak go przytulisz to sie przykleisz xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Aque Suney dark wampirek Suney witam wszystkich biggrin o czym klikacie????????? Witam. jak tam dzionek mija???????? biggrin whee heart Cudownie xD Zrobiłam sobie kurs cierpliwości, koloruję tło w rysunku za pomocą pędzla o wielkości 5 pikseli biggrin aha sweatdrop to masz roboty biggrin I oto chodzi ^^ Zwłaszcza, żę to cholerstwo zmienia odcień koloru xP Muszę wyrobić sobie cierpliwość do bezsensownej roboty. Takie mam zadanie na dziś xP No i jeszcze zrobić podstronę Visanimi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:43 am
Ozzwald Sei chan No chyba zmyłam cały kisiel. Ozzy, a tobie nie przeszkadza, że się cały kleisz?? ja się zaraz wybiore pod prysznic... całkiem dobry ten kisiel... Aha, no to smacznego.*Odnosi węża na miejsce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:44 am
Aque Suney dark wampirek Suney witam wszystkich biggrin o czym klikacie????????? Witam. jak tam dzionek mija???????? biggrin whee heart Cudownie xD Zrobiłam sobie kurs cierpliwości, koloruję tło w rysunku za pomocą pędzla o wielkości 5 pikseli biggrin Mam nafdzieję, że bedziemy mieli okazję zobaczyć ten rysunek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:46 am
Papa!!! Ja tez znikam ale na dłużej, za chwile anime na RTL2 się zaczynają. Papatki!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 4:47 am
wampirku moze bysmy sie wybrali pod jakies piekne drzewko whee wink heart ?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|