|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:02 am
pytaj sie jej... *zaczyna sie zataczac ze smiechu* muuuhahahaha 3nodding xp domokun xd xd xd papathus Sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:03 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun patrzy sie na zdjecie z szerokim usmiechem na twarzy nie zwracajac uwagi na otoczenie' whee biggrin redface blaugh 'przytula zywa sei' XDDDDDDD *Chowa albumik do szaliczka*Nyu redface koniec pokazu sad 'nadal jej nie puszcza XD ' Nyu........ xp dusisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:05 am
... ... ...heh ...tak sie czasem zastanawiam - czy te zakupy tutaj mają sens... sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:08 am
Ja- Yosei ... ... ...heh ...tak sie czasem zastanawiam - czy te zakupy tutaj mają sens... sweatdrop ...maja fajna zabawa whee ale bez tego tyz sie obedzie xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:19 am
...ale wydaje mi się, że główna różnica między tymi tanimi i drogimi rzeczami jest taka, że nawet jeśli jakiś tani ciuch jest fajny, to jest on jakiś taki...niedopasowywalny... ...zbyt tak jakby - nie pasuje do reszty ...a zauważyłem, że jak ubierzesz coś drogiego, to to prawie do wszystkiego pasuje, choćby było w innych kolorach (o i w własnie - w tańszych rzeczach czasem są takie "gorsze" kolory, mniej intensywne)
... ninja ha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:24 am
*uklada sie w foteliku i zasypia* ja mam wszystkiego dosc...znow czas zaczyna pedzic pokazuje mi wszystko co mam w zasiegu reki...lecz to wszystko bardzo szybko sie oddala...a ja musze za czasem popier**** gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:26 am
hrrryyhryyy (czytaj: papathus) hrryyyyyyyy hryrryyy (czytaj: Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 125 xp crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 8:29 am
Ja- Yosei ...dzisiejszy dzień strasznie szybko mi minął ...ale c�ż - on się właściwie dopiero zaczyna... ... ...ja musze lecieć (brat sweatdrop ) ...Trzymajta się ciepło ludziska ...Sayo,sayo,sayonara! ... ninja question tzn gdzie??? hryyy (czyt.: Papathus..) *uklada sie wygodniej i zapada w faze REM*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|