|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:50 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun pyo? 'zaglada jej przez ramie... ' *Odslania zdjecie zasloniete karteczka* wyciaga szyje do granic mozliwosci i patrzy... eek eek *Sciaga karteczke i odslania swoje zdjecie*Nyu... redface patrzy sie na zdjecie z szerokim usmiechem na twarzy nie zwracajac uwagi na otoczenie' whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:51 am
witamy witamy 4laugh po jakiemu to to?? Yosej ma racje..ja nawet o 19 mowie dziendobry xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:52 am
Sayokun patrzy sie na zdjecie z szerokim usmiechem na twarzy nie zwracajac uwagi na otoczenie' whee biggrin redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:52 am
... ...in denial ...We're the cruel regulators smoking ...CIGARO CIGARO CIGARO ... ...We're the regulators that de-regulate! ...We're the animators that de-animate! ...We're the propagators of all genocide! ...Burning through the worlds resources than we turn and hide!!! scream ... ...cigaro, cigaro, cigaro... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:55 am
dobra, dobra. nic nie mowilam... ide sie zamknac w sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur witamy witamy 4laugh po jakiemu to to?? Yosej ma racje..ja nawet o 19 mowie dziendobry xd po łacinie słonko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun patrzy sie na zdjecie z szerokim usmiechem na twarzy nie zwracajac uwagi na otoczenie' whee biggrin redface blaugh 'przytula zywa sei' XDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:57 am
Lavagetas_heqetai Baliaur witamy witamy 4laugh po jakiemu to to?? Yosej ma racje..ja nawet o 19 mowie dziendobry xd po łacinie słonko ^^ "slonko" >.<...chyba zly nr telefonu.... kiedys mozesh sie zapyac Juliangel jaki jest jej ulubione slowo po lacinie... blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:57 am
Sayokun Sei chan Sayokun patrzy sie na zdjecie z szerokim usmiechem na twarzy nie zwracajac uwagi na otoczenie' whee biggrin redface blaugh 'przytula zywa sei' XDDDDDDD *Chowa albumik do szaliczka*Nyu redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:59 am
Baliaur Lavagetas_heqetai Baliaur witamy witamy 4laugh po jakiemu to to?? Yosej ma racje..ja nawet o 19 mowie dziendobry xd po łacinie słonko ^^ "slonko" >.<...chyba zly nr telefonu.... kiedys mozesh sie zapyac Juliangel jaki jest jej ulubione slowo po lacinie... blaugh 3nodding jakie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:59 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun patrzy sie na zdjecie z szerokim usmiechem na twarzy nie zwracajac uwagi na otoczenie' whee biggrin redface blaugh 'przytula zywa sei' XDDDDDDD *Chowa albumik do szaliczka*Nyu redface koniec pokazu sad 'nadal jej nie puszcza XD '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|