|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:34 am
sweet_chii Baliaur sweet_chii heeeja :] a mnie wlasnie qmpela uczy rysowac xd mnie nikt chyba nie nauczy... ni mam taletnu wiec ni ma czego rozwijac (ja mam talent tylko to grania na ludzkich nerwach stressed ) ja tesh nie mam talentu wiec to tylko taka improwizacja whee eh.. dla mnie rysowanie to stata czasu... *wyciaga tabliczke i wyciaga nad glowe beztalencie do wszystkiego* xp ale zycze powodzonka moze odkryjesh w sobie jakis tajemniczy talent?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:35 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun mmm 'gryzie uszka sei' whee WRRR!!! HAU HAU HAU!!!! wyciaga tabliczke " awoooooooo" 3nodding zaczyna mlaskac blaugh *Wyciaga zdjecie Kari zrobione pod prysznicem* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:35 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun mmm 'gryzie uszka sei' whee WRRR!!! HAU HAU HAU!!!! wyciaga tabliczke " awoooooooo" 3nodding zaczyna mlaskac blaugh *Wyciaga zdjecie Kari zrobione pod prysznicem* eek whee 'gryzie dalej' blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:36 am
Baliaur sweet_chii Baliaur sweet_chii heeeja :] a mnie wlasnie qmpela uczy rysowac xd mnie nikt chyba nie nauczy... ni mam taletnu wiec ni ma czego rozwijac (ja mam talent tylko to grania na ludzkich nerwach stressed ) ja tesh nie mam talentu wiec to tylko taka improwizacja whee eh.. dla mnie rysowanie to stata czasu... *wyciaga tabliczke i wyciaga nad glowe beztalencie do wszystkiego* xp ale zycze powodzonka moze odkryjesh w sobie jakis tajemniczy talent?? xd chyba do knocenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:37 am
Sayokun eek whee 'gryzie dalej' blaugh *Wyciaga maly albumik*Nyu... ktore by go zajelo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:37 am
Sei chan Sayokun eek whee 'gryzie dalej' blaugh *Wyciaga maly albumik*Nyu... ktore by go zajelo... 'wyciaga tabliczke' " twoje" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:39 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek whee 'gryzie dalej' blaugh *Wyciaga maly albumik*Nyu... ktore by go zajelo... 'wyciaga tabliczke' " twoje" blaugh *Odwraca albumik na ostatnia strone*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:41 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun eek whee 'gryzie dalej' blaugh *Wyciaga maly albumik*Nyu... ktore by go zajelo... 'wyciaga tabliczke' " twoje" blaugh *Odwraca albumik na ostatnia strone* pyo? 'zaglada jej przez ramie... '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:44 am
Sayokun pyo? 'zaglada jej przez ramie... ' *Odslania zdjecie zasloniete karteczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:45 am
Sei chan Sayokun pyo? 'zaglada jej przez ramie... ' *Odslania zdjecie zasloniete karteczka* wyciaga szyje do granic mozliwosci i patrzy... eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:46 am
Sayokun Sei chan Sayokun pyo? 'zaglada jej przez ramie... ' *Odslania zdjecie zasloniete karteczka* wyciaga szyje do granic mozliwosci i patrzy... eek eek *Sciaga karteczke i odslania swoje zdjecie*Nyu... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehey, czy wy tez macie wielka sniezyce za oknem i zime w 100%?
Yosei, nie za pozno na "ohayo"? ^^ hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:48 am
hey whee Ibris ja mialam 3 dni temu ==" ah ten region pomorski >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:49 am
Baliaur hey whee Ibris ja mialam 3 dni temu ==" ah ten region pomorski >.< u mnie od okolo tygodnia taka zwierucha non-stop. moze wreszcie mnie zasypie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|