|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:19 am
Sayokun Sei chan Sayokun eek auc xp 'podnosi reke i patrzy a wgryzajaca sie sei' taka smaczna wink blaugh *Wyciaga tabliczke z napisem " TAK"* acha 3nodding to ja chce w zamian kawalek ogonka 'oblizuje sie' ... whee *Puszcza reke Sayo i powoli się oddala* CLICK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:20 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun eek auc xp 'podnosi reke i patrzy a wgryzajaca sie sei' taka smaczna wink blaugh *Wyciaga tabliczke z napisem " TAK"* acha 3nodding to ja chce w zamian kawalek ogonka 'oblizuje sie' ... whee *Puszcza reke Sayo i powoli się oddala* CLICKskacze na nia xd ^o^ O_O fajny pic tez tak chce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:22 am
*Zaczyna merdać malym czarnym ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:24 am
Sei chan *Zaczyna merdać malym czarnym ogonkiem* hmm.. mysli.. zmienia wlasny ugonek i wgryza sie w uszy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:24 am
heeeja :] a mnie wlasnie qmpela uczy rysowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:25 am
Sayokun Sei chan *Zaczyna merdać malym czarnym ogonkiem* hmm.. mysli.. zmienia wlasny ugonek i wgryza sie w uszy whee Hau eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:25 am
sweet_chii heeeja :] a mnie wlasnie qmpela uczy rysowac xd powodzenia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:26 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Zaczyna merdać malym czarnym ogonkiem* hmm.. mysli.. zmienia wlasny ugonek i wgryza sie w uszy whee Hau eek mmm 'gryzie uszka sei' whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:28 am
Sayokun mmm 'gryzie uszka sei' whee WRRR!!! HAU HAU HAU!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:29 am
sweet_chii heeeja :] a mnie wlasnie qmpela uczy rysowac xd mnie nikt chyba nie nauczy... ni mam taletnu wiec ni ma czego rozwijac (ja mam talent tylko to grania na ludzkich nerwach stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:29 am
Sayokun sweet_chii heeeja :] a mnie wlasnie qmpela uczy rysowac xd powodzenia wink a dziekuje 3nodding [jakoś jej idzie - dop. kumpela. wink ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:30 am
Sei chan Sayokun mmm 'gryzie uszka sei' whee WRRR!!! HAU HAU HAU!!!! wyciaga tabliczke " awoooooooo" 3nodding zaczyna mlaskac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:30 am
Masz swiadomosc, ze za chwilke zrobisz sobie pyszne, gorace kakao. Slodki czekoladowy smak i mile ciepelko. Idziesz do kuchni, wyciagasz duzy kubek i siegasz po mleko. Mleko, ktorego nie ma ><'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:31 am
Baliaur sweet_chii heeeja :] a mnie wlasnie qmpela uczy rysowac xd mnie nikt chyba nie nauczy... ni mam taletnu wiec ni ma czego rozwijac (ja mam talent tylko to grania na ludzkich nerwach stressed ) ja tesh nie mam talentu wiec to tylko taka improwizacja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:32 am
Sayokun Sei chan Sayokun mmm 'gryzie uszka sei' whee WRRR!!! HAU HAU HAU!!!! wyciaga tabliczke " awoooooooo" 3nodding zaczyna mlaskac blaugh *Wyciaga zdjecie Kari zrobione pod prysznicem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|