|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:07 am
Ibris czesc wam wszystkim ^.^ *podaje czekoladki* Aki, pokaz potem co splodzilas XD oki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:08 am
Baliaur Akiko Tamashii aki jest tu nadal obecna duchem bo koloruje kolejny rysunek XD a rysunki ze specjalnymi zyczeniami kosztuja pare grosza wiecej ^^ tego sie spodziewalam 3nodding ale fajnie ze robish 3nodding jak ja uzbiram kase to zamowie taki fajniutki xd 3nodding ze mna i Juliangel oki...tylko sie pospiesz lepeij z tym zbieraniem bo jak zaloze sklep i bedzie duzo klijentow to ceny pojda w gore XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:09 am
Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:10 am
Aki, a ile teraz bierzesz tak srednio za arta? ^^
Heyka Sei *rzuca czekoladke* ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:10 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo* eek *zalicza glebe* xp witaj xd 'robi jej czochranca' xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:11 am
Akiko Tamashii Baliaur Akiko Tamashii aki jest tu nadal obecna duchem bo koloruje kolejny rysunek XD a rysunki ze specjalnymi zyczeniami kosztuja pare grosza wiecej ^^ tego sie spodziewalam 3nodding ale fajnie ze robish 3nodding jak ja uzbiram kase to zamowie taki fajniutki xd 3nodding ze mna i Juliangel oki...tylko sie pospiesz lepeij z tym zbieraniem bo jak zaloze sklep i bedzie duzo klijentow to ceny pojda w gore XD gonk nieee ja byc biedna i zadluzona....a moze 4 me po starych cenach?? no ale chyba przed koncem lutego go nie zalozysh prawda?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:12 am
Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo* eek *zalicza glebe* xp witaj xd 'robi jej czochranca' xd xd *Gryzie go w reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:12 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo* heyka 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:13 am
Baliaur Akiko Tamashii Baliaur Akiko Tamashii aki jest tu nadal obecna duchem bo koloruje kolejny rysunek XD a rysunki ze specjalnymi zyczeniami kosztuja pare grosza wiecej ^^ tego sie spodziewalam 3nodding ale fajnie ze robish 3nodding jak ja uzbiram kase to zamowie taki fajniutki xd 3nodding ze mna i Juliangel oki...tylko sie pospiesz lepeij z tym zbieraniem bo jak zaloze sklep i bedzie duzo klijentow to ceny pojda w gore XD gonk nieee ja byc biedna i zadluzona....a moze 4 me po starych cenach?? no ale chyba przed koncem lutego go nie zalozysh prawda?? sad a go zakladam juz niedlugo...chyba w nastepnym tygodniu albo i jeszcze w tym XDDD Ibris: caly i normalny (kolorowy) - 1700g (czarno-bialy - 1450g) z kims - 2200g (czarno-bialy - 2000g) SD - 1200g popiersie - 1000g (rowniez czarno-biale)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:14 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje na Sayo* eek *zalicza glebe* xp witaj xd 'robi jej czochranca' xd xd *Gryzie go w reke* eek auc xp 'podnosi reke i patrzy a wgryzajaca sie sei' taka smaczna wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:15 am
Akiko Tamashii a go zakladam juz niedlugo...chyba w nastepnym tygodniu albo i jeszcze w tym XDDD aaa gonk *zalamala sie* to ja josh w realu z kasa ni wyrabiam jeszte na gai przesad... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:16 am
Sayokun eek auc xp 'podnosi reke i patrzy a wgryzajaca sie sei' taka smaczna wink blaugh *Wyciaga tabliczke z napisem " TAK"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:16 am
To albo ja jestem milosierna, ale rysuje do dupy razz Aki, swietny pic dla Sayokuna *patrzy na siga* ja chce tablet, kurz twarz vv' kakaoko sobie zrobie, o...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:17 am
Sei chan Sayokun eek auc xp 'podnosi reke i patrzy a wgryzajaca sie sei' taka smaczna wink blaugh *Wyciaga tabliczke z napisem " TAK"* acha 3nodding to ja chce w zamian kawalek ogonka 'oblizuje sie' ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:18 am
Ibris To albo ja jestem milosierna, ale rysuje do dupy razz Aki, swietny pic dla Sayokuna *patrzy na siga* ja chce tablet, kurz twarz vv' kakaoko sobie zrobie, o... hmmm...ja tez sobie zrobie kakao XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|