|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:39 am
Gosiak ojoj to trzymam za ciebie kciukii ale wiesz taki wyjazd to jednak pomaga :] szczegolnie przed sama matura zeby sie wyluzowac :] taa a matrialy sie same znajda i praca sie sama przygotuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:46 am
heyka
Akiko znoff wyskaujesh z zaj&*%&^% rysunkiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:47 am
nie nie nie :] nie do konca poprostu trzeba sie ladnie przygotowac :] i tak przed sama maturka sobie gdzies wybic odstresowac sie ;] wiedzac ze sie ma juz wszystko chociaz poczesci opcykane razz
nu ale i tak bede rtrzymac kciuki :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:48 am
Baliaur heyka Akiko znoff wyskaujesh z zaj&*%&^% rysunkiem 3nodding taaa XD moj mi sie podoba whee kariny tez jest extra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:49 am
Gosiak nie nie nie :] nie do konca poprostu trzeba sie ladnie przygotowac :] i tak przed sama maturka sobie gdzies wybic odstresowac sie ;] wiedzac ze sie ma juz wszystko chociaz poczesci opcykane razz nu ale i tak bede rtrzymac kciuki :] dzieki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:51 am
Sayokun Baliaur heyka Akiko znoff wyskaujesh z zaj&*%&^% rysunkiem 3nodding taaa XD moj mi sie podoba whee kariny tez jest extra xd wlasnie mi o ten rys chodzi... Aki a robish rysunki z itemami na rzyczenie np. noze czy skrzydelka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:55 am
Baliaur Sayokun Baliaur heyka Akiko znoff wyskaujesh z zaj&*%&^% rysunkiem 3nodding taaa XD moj mi sie podoba whee kariny tez jest extra xd wlasnie mi o ten rys chodzi... Aki a robish rysunki z itemami na rzyczenie np. noze czy skrzydelka?? aki chyba juz nie ma sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:59 am
Sayokun aki chyba juz nie ma sweatdrop no chyba xp domokun baka baliaur sweatdrop stressed jak cesh to ja tyz moge 3mac kciuki xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:00 am
Baliaur Sayokun aki chyba juz nie ma sweatdrop no chyba xp domokun baka baliaur sweatdrop stressed jak cesh to ja tyz moge 3mac kciuki xd 3nodding dzieki razz ale maturka jest dopiero (juz eek ) w kwietniu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:03 am
*ledwo wtoczyla sie do srodka i otrzepala ze sniegu* jest tu kto? ^^ aaay...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:04 am
Sayokun Baliaur Sayokun aki chyba juz nie ma sweatdrop no chyba xp domokun baka baliaur sweatdrop stressed jak cesh to ja tyz moge 3mac kciuki xd 3nodding dzieki razz ale maturka jest dopiero (juz eek ) w kwietniu XD spoko xd (wspolczuje) a z czego zdajesh rozszerzona?? Heyka Ibris 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Baliaur Sayokun Baliaur heyka Akiko znoff wyskaujesh z zaj&*%&^% rysunkiem 3nodding taaa XD moj mi sie podoba whee kariny tez jest extra xd wlasnie mi o ten rys chodzi... Aki a robish rysunki z itemami na rzyczenie np. noze czy skrzydelka?? aki chyba juz nie ma sweatdrop aki jest tu nadal obecna duchem bo koloruje kolejny rysunek XD a rysunki ze specjalnymi zyczeniami kosztuja pare grosza wiecej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *ledwo wtoczyla sie do srodka i otrzepala ze sniegu* jest tu kto? ^^ aaay... hej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:05 am
czesc wam wszystkim ^.^ *podaje czekoladki* Aki, pokaz potem co splodzilas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 7:06 am
Akiko Tamashii aki jest tu nadal obecna duchem bo koloruje kolejny rysunek XD a rysunki ze specjalnymi zyczeniami kosztuja pare grosza wiecej ^^ tego sie spodziewalam 3nodding ale fajnie ze robish 3nodding jak ja uzbiram kase to zamowie taki fajniutki xd 3nodding ze mna i Juliangel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|