|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 5:39 am
ninja
czemu tu ostatnio wciąż tak pusto? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 5:54 am
moze to przez ferie :] ?? albo przez ten snieg ludzie proboja sie dokopad do komputerow ale nie mogą i przeczesuja pokoje z łopatą odsciezajac 0o'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 5:59 am
= =........... gonk juz mi sie nie kce kolorowac ^^""  jak myslicie.....spodoba sie karinie? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:00 am
uwazam ze jest sliczne....!!!!!!
jezeli jej sie nie spodoba to bede bardzo zdziwiona ! masz talent blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:01 am
Gosiak uwazam ze jest sliczne....!!!!!! jezeli jej sie nie spodoba to bede bardzo zdziwiona ! masz talent blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:03 am
serio serio blaugh jak tak patrze to nawet nie wiem do czego moglabym sie w tym rysunku przyczepic
bo najczesciej najpierw mowie co jest zle a pozniej ze ladnie a w twoim przypadku nie mam jak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:05 am
Gosiak serio serio blaugh jak tak patrze to nawet nie wiem do czego moglabym sie w tym rysunku przyczepic bo najczesciej najpierw mowie co jest zle a pozniej ze ladnie a w twoim przypadku nie mam jak biggrin 3nodding thx *idzie kolorowac kolejny rysunek ^^" * bede obecna duchem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:10 am
Akiko Tamashii = =........... gonk juz mi sie nie kce kolorowac ^^""  jak myslicie.....spodoba sie karinie? :] myślę, że zdecydowanie... wygląda na tym rysunku 100 razy lepiej niż w rzeczywistości, więc czemu miałoby jej się nie spodobać? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:29 am
eee witam?? ktos tu jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:35 am
*wychyla sie zza torby do ktorej proboje upchac kolejna pare spodni * w sumie ja tez jestem :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:37 am
Gosiak *wychyla sie zza torby do ktorej proboje upchac kolejna pare spodni * w sumie ja tez jestem :] --__-- a ja w tym roku nie moge nigdzie jechac musze maturke ustna przygotowywac -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 27, 2005 6:38 am
ojoj to trzymam za ciebie kciukii ale wiesz taki wyjazd to jednak pomaga :] szczegolnie przed sama matura zeby sie wyluzowac :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|