|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:19 am
Lethiel _cleef_ .:: heart domokun domo-kun jest glodny ! ::. O.o ... o.O ... *podaje mu ciasteczko* slodki domo whee *glasq glasq* .:: *zabiera ciasteczko* mmm... ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:21 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ .:: heart domokun domo-kun jest glodny ! ::. O.o ... o.O ... *podaje mu ciasteczko* slodki domo whee *glasq glasq* .:: *zabiera ciasteczko* mmm... ::. 4laugh *przytuuula domo* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:22 am
ok ide juz ^.^ popracowac ^.^ see ya!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:24 am
Miss_Karina ok ide juz ^.^ popracowac ^.^ see ya!!! papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:26 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: heart domokun domo-kun jest glodny ! ::. O.o ... o.O ... *podaje mu ciasteczko* slodki domo whee *glasq glasq* .:: *zabiera ciasteczko* mmm... ::. 4laugh *przytuuula domo* whee blaugh .:: pa karina ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:32 am
cio tak cicho ?? O.o nikogo nie ma ninja ... *wskakooje na kanape* *zaczyna skakac* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:33 am
Lethiel cio tak cicho ?? O.o nilpgo nie ma ninja ... *wskakooje na kanape* *zaczyna skakac* xd *na kanapie lezy Iael*ała xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:35 am
Lethiel cio tak cicho ?? O.o nikogo nie ma ninja ... *wskakooje na kanape* *zaczyna skakac* xd ja jestem ninja ................kasy mi Gaia nie nalicza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:35 am
Iael Lethiel cio tak cicho ?? O.o nilpgo nie ma ninja ... *wskakooje na kanape* *zaczyna skakac* xd *na kanapie lezy Iael*ała xp O.o ... xd xd xd *zeskakoje z niego* sweatdrop .. przeprasham xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:36 am
Akiko Tamashii Lethiel cio tak cicho ?? O.o nikogo nie ma ninja ... *wskakooje na kanape* *zaczyna skakac* xd ja jestem ninja ................kasy mi Gaia nie nalicza stare xd .. gloopia gaia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:38 am
Lethiel Akiko Tamashii Lethiel cio tak cicho ?? O.o nikogo nie ma ninja ... *wskakooje na kanape* *zaczyna skakac* xd ja jestem ninja ................kasy mi Gaia nie nalicza stare xd .. gloopia gaia stare sweatdrop chyba miala zwieche bo teraz mi naliczylo.............tyle ile powinno byc XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:39 am
Ma ktos jakis pomysł na nowy topik biggrin ? bo sie troche nudno zrobiło na gai razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 10:40 am
Paolka1990 Ma ktos jakis pomysł na nowy topik biggrin ? bo sie troche nudno zrobiło na gai razz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|