|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:34 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o Mruuuu sad nie martw sie, onichan jeszcze dostanie ode mnie whee (od czego jest starsza siostra? xd do ochrzaniania młodszych rodzenstw xd lol whee ) eek sad 'pochyla sie jak na sciecie' xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:36 am
Sayokun Miss_Karina Sei chan Miss_Karina stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o Mruuuu sad nie martw sie, onichan jeszcze dostanie ode mnie whee (od czego jest starsza siostra? xd do ochrzaniania młodszych rodzenstw xd lol whee ) eek sad 'pochyla sie jak na sciecie' xp heh dobra, na razie ci wybaczam XD xd > no nie smutaj sie! Nyo! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:38 am
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sei chan Miss_Karina stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o Mruuuu sad nie martw sie, onichan jeszcze dostanie ode mnie whee (od czego jest starsza siostra? xd do ochrzaniania młodszych rodzenstw xd lol whee ) eek sad 'pochyla sie jak na sciecie' xp heh dobra, na razie ci wybaczam XD xd > no nie smutaj sie! Nyo! xd smile niemrawo sie usmiecha i patrzy na sei sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:39 am
Sayokun smile niemrawo sie usmiecha i patrzy na sei sad *Wywraca Sayo i liże go po twarzy*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:41 am
Sei chan Sayokun smile niemrawo sie usmiecha i patrzy na sei sad *Wywraca Sayo i liże go po twarzy*Nyu=^_^= XD 'przytula sei' whee jupii XD gema xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:46 am
witajcie 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:47 am
Rynn the Vampire nio, skończyłam rysunek i wr#322;am ^^ hej, Cleef, nie musiałeś tego od razu wstawiać do siga XD jej Rynn ^o^ papa Sei ^o^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:49 am
Lethiel witajcie 4laugh whee 4laugh Hej Leti 4laugh pozdrowienia od Zer0 macie ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:49 am
Pa Sei ^^
Hejka Kari 3nodding heart
Kari, Zero się własnie zrzygał pies razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:50 am
Rynn the Vampire nio, skończyłam rysunek i wr#322;am ^^ hej, Cleef, nie musiałeś tego od razu wstawiać do siga XD .:: dlazego nie ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|