|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:18 am
Sayokun Sei chan Yumcio czy masz jekies rady dla osoby która będzie robic swoj pierwszy rysunek yaoi xd T_____T *Stawia tabliczke z napisem "Zart" i chowa sie pod kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:19 am
_cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: so urodziny akiko a ja tu tort wcinam...przypadek ? ::. ze co???????? ja mam urodziny? ^^" dzis? .:: sory, nie ty tylko...jak jej znowu bylo...? ::. sweet chii wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:21 am
Sayokun Sei chan Sayokun ei... mowisz ze nowe pracki pobija cat_licka XDDDD Tiak 3nodding dark sayo mi potrzebny był bo mi trzeciej postaci do rysunku brakowalo a kari nie pasowala 3nodding -___- a kto jest jeszcze razz Twoje avki i moj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:21 am
Prinee _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: so urodziny akiko a ja tu tort wcinam...przypadek ? ::. ze co???????? ja mam urodziny? ^^" dzis? .:: sory, nie ty tylko...jak jej znowu bylo...? ::. sweet chii wink .:: no tak ! i co...przypadek ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:23 am
Sei chan Sayokun Sei chan Yumcio czy masz jekies rady dla osoby która będzie robic swoj pierwszy rysunek yaoi xd T_____T *Stawia tabliczke z napisem "Zart" i chowa sie pod kanape* wskakuje na kanape domokun skacze po niej domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:24 am
Sei chan Sayokun ei... mowisz ze nowe pracki pobija cat_licka XDDDD Tiak 3nodding dark sayo mi potrzebny był bo mi trzeciej postaci do rysunku brakowalo a kari nie pasowala 3nodding eee.... -_-" do czego ni pasowalam? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:24 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Yumcio czy masz jekies rady dla osoby która będzie robic swoj pierwszy rysunek yaoi xd T_____T *Stawia tabliczke z napisem "Zart" i chowa sie pod kanape* wskakuje na kanape domokun skacze po niej domokun Boli crying Sayo niisan jest niedobry Nyu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:25 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun ei... mowisz ze nowe pracki pobija cat_licka XDDDD Tiak 3nodding dark sayo mi potrzebny był bo mi trzeciej postaci do rysunku brakowalo a kari nie pasowala 3nodding -___- a kto jest jeszcze razz Twoje avki i moj xd aaa to moze byc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:26 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Yumcio czy masz jekies rady dla osoby która będzie robic swoj pierwszy rysunek yaoi xd T_____T *Stawia tabliczke z napisem "Zart" i chowa sie pod kanape* wskakuje na kanape domokun skacze po niej domokun Boli crying Sayo niisan jest niedobry Nyu crying O_O 'schodzi' przepraszam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:28 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Yumcio czy masz jekies rady dla osoby która będzie robic swoj pierwszy rysunek yaoi xd T_____T *Stawia tabliczke z napisem "Zart" i chowa sie pod kanape* wskakuje na kanape domokun skacze po niej domokun Boli crying Sayo niisan jest niedobry Nyu crying O_O 'schodzi' przepraszam xp stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:30 am
Miss_Karina stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o Mruuuu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:32 am
Sei chan Miss_Karina stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o Mruuuu sad nie martw sie, onichan jeszcze dostanie ode mnie whee (od czego jest starsza siostra? xd do ochrzaniania młodszych rodzenstw xd lol whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:33 am
Sei chan Miss_Karina stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o Mruuuu sad przepraszam gonk 'tez przytula' sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:34 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina stare ej Onichan, spokoj. nechan nic ci nie jest? o.o Mruuuu sad nie martw sie, onichan jeszcze dostanie ode mnie whee (od czego jest starsza siostra? xd do ochrzaniania młodszych rodzenstw xd lol whee )Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|