|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:06 am
Sei chan Kto to Shavruś?? Cleef mi wszystko jedno czy z trujzębek czy bez to od ciebie zalezy 3nodding ShaviMoja cudowna postać erpegowa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:09 am
Prinee Akiko Tamashii Miss_Karina Kaio-Oshori Eurina Vam O! Czesc, milo Cie poznac biggrin Ciekawe ubranko masz. długo juz tu jestescie wszyscy ?hm... ja jestem chyba od marca zeszłego roku tak.. ^.^a ja przyszlam pod koniec kwietnia 2004 ^_^ Aki... ty rysujesz na oekaki? nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:09 am
sei...  masz ty ty... domokun blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:10 am
Moze narysuje Sharviego, najpierw musze narysować moją smoczyce bo mnie kumpel zatłucze jak tego nie zrobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:14 am
.:: so urodziny akiko a ja tu tort wcinam...przypadek ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumcio czy masz jekies rady dla osoby która będzie robic swoj pierwszy rysunek yaoi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Moze narysuje Sharviego, najpierw musze narysować moją smoczyce bo mnie kumpel zatłucze jak tego nie zrobie xd Nyu, dzięki^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ei... mowisz ze nowe pracki pobija cat_licka XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:15 am
_cleef_ .:: so urodziny akiko a ja tu tort wcinam...przypadek ? ::. ze co???????? ja mam urodziny? ^^" dzis?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:15 am
Sei chan Yumcio czy masz jekies rady dla osoby która będzie robic swoj pierwszy rysunek yaoi xd T_____T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:16 am
Sayokun ei... mowisz ze nowe pracki pobija cat_licka XDDDD Tiak 3nodding dark sayo mi potrzebny był bo mi trzeciej postaci do rysunku brakowalo a kari nie pasowala 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun ei... mowisz ze nowe pracki pobija cat_licka XDDDD Tiak 3nodding dark sayo mi potrzebny był bo mi trzeciej postaci do rysunku brakowalo a kari nie pasowala 3nodding -___- a kto jest jeszcze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii _cleef_ .:: so urodziny akiko a ja tu tort wcinam...przypadek ? ::. ze co???????? ja mam urodziny? ^^" dzis? .:: sory, nie ty tylko...jak jej znowu bylo...? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|