|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:59 am
Lina-san Eurina Vam Jestem na chwilke. biggrin Yume- slicznie wygladasz ^^ za bardzo sie błyszczy... wcale nie! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayo daj scrren dark sayo Nyu xd Cleef jak chcesz rysunek to też daj screeny avkXD zaaara musze go przebrac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam O! Czesc, milo Cie poznac biggrin Ciekawe ubranko masz. długo juz tu jestescie wszyscy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kto to Shavruś?? Cleef mi wszystko jedno czy z trujzębek czy bez to od ciebie zalezy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-Oshori Eurina Vam O! Czesc, milo Cie poznac biggrin Ciekawe ubranko masz. długo juz tu jestescie wszyscy ?hm... ja jestem chyba od marca zeszłego roku tak.. ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:03 am
ktos Kaio-Oshori Eurina Vam O! Czesc, milo Cie poznac biggrin Ciekawe ubranko masz. długo juz tu jestescie wszyscy ? .:: 3 miesiace ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:04 am
Miss_Karina Kaio-Oshori Eurina Vam O! Czesc, milo Cie poznac biggrin Ciekawe ubranko masz. długo juz tu jestescie wszyscy ?hm... ja jestem chyba od marca zeszłego roku tak.. ^.^a ja przyszlam pod koniec kwietnia 2004 ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:04 am
Sei chan Kto to Shavruś?? Cleef mi wszystko jedno czy z trujzębek czy bez to od ciebie zalezy 3nodding .:: ty wybieraj ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:05 am
Sei chan Kto to Shavruś?? Cleef mi wszystko jedno czy z trujzębek czy bez to od ciebie zalezy 3nodding xd Shavrus to postac z siga Yume xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:05 am
_cleef_ Sei chan Kto to Shavruś?? Cleef mi wszystko jedno czy z trujzębek czy bez to od ciebie zalezy 3nodding .:: ty wybieraj ! ::.Oki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 9:06 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Kaio-Oshori Eurina Vam O! Czesc, milo Cie poznac biggrin Ciekawe ubranko masz. długo juz tu jestescie wszyscy ?hm... ja jestem chyba od marca zeszłego roku tak.. ^.^a ja przyszlam pod koniec kwietnia 2004 ^_^ Aki... ty rysujesz na oekaki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|