|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:49 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Musze mieć tylko rysunki avków no i jeśli nie ma specjalnych życzeń takich jak Kari ma xd to zrobie rysunek przez wekeend kolejne rysunki sei whee Kari zarzyczyla sobie hentaiowy rysunek xd O_O fajnie :> hentajowy nie yaoi blaugh ufffff XD Właśnie daj screen dark sayo xd dark sayo ma tylko przepaske bo potrzebiuje na ciuchy u siebie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma za co. Ja nie mam talentu rysownika. Yumehayla - Witaj, jak się masz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla *Wchodzi do środka świecąc się jak przenośna choinka XD* hejka Yume!!! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:51 am
Yumehayla *Wchodzi do środka świecąc się jak przenośna choinka XD* Yume jak ci się rysunek twojego avka podoba bo nie mialam kiedy zapytać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:52 am
Yumehayla *Wchodzi do środka świecąc się jak przenośna choinka XD* czesc yume
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:53 am
Sei chan _cleef_ Sei chan Ja tez rysunki robie i jeszcze są darmowe, ale za niedługo nie będą 3nodding .:: dla mnie ? eek ::.Musze mieć tylko rysunki avków no i jeśli nie ma specjalnych życzeń takich jak Kari ma xd to zrobie rysunek przez wekeend xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:53 am
Sayokun dark sayo ma tylko przepaske bo potrzebiuje na ciuchy u siebie razz Nyach bo nie wiem jak wygląda i rysunku zrobic nie moge sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:55 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla *Wchodzi do środka świecąc się jak przenośna choinka XD* Yume jak ci się rysunek twojego avka podoba bo nie mialam kiedy zapytać 3nodding Śłodziutki^^...nee, nie narysowałabyś mi mojego Shavriska^^? Podoba mi się twtyl^^ Nyu=^_^= Tak bez scarfika fajniej wyglada 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:55 am
Jestem na chwilke. biggrin
Yume- slicznie wygladasz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:57 am
Eurina Vam Jestem na chwilke. biggrin Cześć nie znamy się, Kaio miło mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:58 am
Yumehayla Sei chan Yumehayla *Wchodzi do środka świecąc się jak przenośna choinka XD* Yume jak ci się rysunek twojego avka podoba bo nie mialam kiedy zapytać 3nodding Śłodziutki^^...nee, nie narysowałabyś mi mojego Shavriska^^? Podoba mi się twtyl^^ a wlasnie Yume, moze w ferie narysuje ci Shavrusia ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Jestem na chwilke. biggrin Yume- slicznie wygladasz ^^ za bardzo sie błyszczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaio-Oshori Eurina Vam Jestem na chwilke. biggrin Cześć nie znamy się, Kaio miło mi O! Czesc, milo Cie poznac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurina Vam Jestem na chwilke. biggrin Yume- slicznie wygladasz ^^ XD...dzięki^^ *błysk-błysk XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|