|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:40 am
Kiart Eh... Nauka stare spadam ...
neutral pa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:41 am
Sei chan Musze mieć tylko rysunki avków no i jeśli nie ma specjalnych życzeń takich jak Kari ma xd to zrobie rysunek przez wekeend kolejne rysunki sei whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:41 am
_cleef_ .:: jakiego sposobu uzywasz aby rusunek przeslac na komputer ? (aparat czy skaner) ::. Niestety aparat, ale jakość jest taka jak tego rysunku w sygnaturce mojej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:43 am
Sayokun Sei chan Musze mieć tylko rysunki avków no i jeśli nie ma specjalnych życzeń takich jak Kari ma xd to zrobie rysunek przez wekeend kolejne rysunki sei whee Kari zarzyczyla sobie hentaiowy rysunek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej smile Jak się macie ?? Akiko Ładny rysunek masz pod postami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ .:: jakiego sposobu uzywasz aby rusunek przeslac na komputer ? (aparat czy skaner) ::. Niestety aparat, ale jakość jest taka jak tego rysunku w sygnaturce mojej 3nodding nie mozesz popytac wsród kumpli czy ktos nie bedzie ci skanował rysunków? ja właśnie w ten sposób je skanuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:44 am
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: ja che miec jeden z kumelo, i jeden sam (ale to kiedy indziej ten drugi) .:: kolorowy .:: tylko nietaki wielki co sayo ! ::. oki ^__^ ehh...przyszla kolej i na mnie........pokazal mi sie eek ! to kliknelam to na samym dole ale nic...NIC nie dostalam! stare .:: moge wybrac pozy i wielkosc ? i jej zdiecie jest ci potrzebne ! ::.nyu.......ale avatarki nyu.......pozy....postaram sie, ale jesli klijent ma zyczenia specialne to o pare groszy wiecej bedzie ;] .:: powiec ile i kiedy bedzie mniej wiecej gotowe ??? ::.najpierw mi powiedz w jakiej pozie i daj ava tej kumpelki to w tedy bede wiedziala jak dlugo ^^" .:: wysle puzniej ci PM ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:44 am
Sei chan Sayokun Sei chan Musze mieć tylko rysunki avków no i jeśli nie ma specjalnych życzeń takich jak Kari ma xd to zrobie rysunek przez wekeend kolejne rysunki sei whee Kari zarzyczyla sobie hentaiowy rysunek xd O_O fajnie :> hentajowy nie yaoi blaugh ufffff XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:45 am
Kaio-Oshori hej smile Jak się macie ?? Akiko Ładny rysunek masz pod postami. hej :] arigato ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:46 am
*Wchodzi do środka świecąc się jak przenośna choinka XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:46 am
_cleef_ .:: wysle puzniej ci PM ! ::. oki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:47 am
Sei chan _cleef_ .:: jakiego sposobu uzywasz aby rusunek przeslac na komputer ? (aparat czy skaner) ::. Niestety aparat, ale jakość jest taka jak tego rysunku w sygnaturce mojej 3nodding heart domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:48 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Musze mieć tylko rysunki avków no i jeśli nie ma specjalnych życzeń takich jak Kari ma xd to zrobie rysunek przez wekeend kolejne rysunki sei whee Kari zarzyczyla sobie hentaiowy rysunek xd O_O fajnie :> hentajowy nie yaoi blaugh ufffff XD Właśnie daj screen dark sayo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|