|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:24 am
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii Miss_Karina Sayokun wroci... O_______________________________________O co taka minka XDDDD czescicho szkraby ja na chwilke przerwy tutaj wstapilam ^.^ jutro mam kolosa O______________O boje sie!!! gonk crying heejjj! ^^ czesc Enter_Sandgirl! tak Cleef ^^ podoba sie , podoba???? whee moj pierwszy skonczony rysunek w painter 8 ^__^ .:: podoba, narysowala bys mi jeden za...ile...? ::.^__^ caly i normalny (kolorowy) - 1700g (czarno-bialy - 1450g) z kims - 2200g (czarno-bialy - 2000g) SD - 1200g popiersie - 1000g (rowniez czarno-biale) jak narazie........musze zobaczyc ile bede miala klijentow XD .:: ja che miec jeden z kumelo, i jeden sam (ale to kiedy indziej ten drugi) .:: kolorowy .:: tylko nietaki wielki co sayo ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:26 am
_cleef_ .:: ja che miec jeden z kumelo, i jeden sam (ale to kiedy indziej ten drugi) .:: kolorowy .:: tylko nietaki wielki co sayo ! ::. oki ^__^ ehh...przyszla kolej i na mnie........pokazal mi sie eek ! to kliknelam to na samym dole ale nic...NIC nie dostalam! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:27 am
Akiko Tamashii Shinn-chan witajcie... Akiiko.. przeszłas sama siebie eek *drapie sie paluszkiem po poliszku* nyuu....bez przesady whee Sayokun....domo arigato!!!! whee Nie przesadzam.. myslalem, ze mamy podobny talent plastyczny, a tu sie okazuje, ze jestes duzo lepsza /przynajmniej w rysowaniu m&a/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:28 am
bede juz spadac, musze sie uczyc!
papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii _cleef_ .:: ja che miec jeden z kumelo, i jeden sam (ale to kiedy indziej ten drugi) .:: kolorowy .:: tylko nietaki wielki co sayo ! ::. oki ^__^ ehh...przyszla kolej i na mnie........pokazal mi sie eek ! to kliknelam to na samym dole ale nic...NIC nie dostalam! stare .:: moze 1k, lub masz w inventory ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej :] hej pisiu :] Shinn: lol XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:29 am
Akiko Tamashii _cleef_ .:: ja che miec jeden z kumelo, i jeden sam (ale to kiedy indziej ten drugi) .:: kolorowy .:: tylko nietaki wielki co sayo ! ::. oki ^__^ ehh...przyszla kolej i na mnie........pokazal mi sie eek ! to kliknelam to na samym dole ale nic...NIC nie dostalam! stare .:: moge wybrac pozy i wielkosc ? i jej zdiecie jest ci potrzebne ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:30 am
_cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: ja che miec jeden z kumelo, i jeden sam (ale to kiedy indziej ten drugi) .:: kolorowy .:: tylko nietaki wielki co sayo ! ::. oki ^__^ ehh...przyszla kolej i na mnie........pokazal mi sie eek ! to kliknelam to na samym dole ale nic...NIC nie dostalam! stare .:: moze 1k, lub masz w inventory ? ::.nie...mowie wlasnie ze NIC nie mam ^^""".....Gaia sie sypie poprostu - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:31 am
Ja tez rysunki robie i jeszcze są darmowe, ale za niedługo nie będą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witajcie....
:cos mnie razi w oczy ...:
Co to...?? Wiekszosc z was ma blyskotki...??
Dawali gdzies jak mnie nie bylo .. czy kupiliscie sobie ...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
aki jeszcze raz dziekuuuuuuuuuuuuuuje XDDDDD
witej sei whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:32 am
Akiko Tamashii _cleef_ Akiko Tamashii _cleef_ .:: ja che miec jeden z kumelo, i jeden sam (ale to kiedy indziej ten drugi) .:: kolorowy .:: tylko nietaki wielki co sayo ! ::. oki ^__^ ehh...przyszla kolej i na mnie........pokazal mi sie eek ! to kliknelam to na samym dole ale nic...NIC nie dostalam! stare .:: moze 1k, lub masz w inventory ? ::.nie...mowie wlasnie ze NIC nie mam ^^""".....Gaia sie sypie poprostu - - .:: zawsze sie kopiuje link ten co jest na samym dole, i wkleja to word pad lub cos ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|