|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:13 am
Akiko Tamashii sweet_chii czesc biggrin Akiko Tamashii nyu...nyu! >.> <.< *rozglada sie* jest tu Sayokun?! no polazl gdzies... nyu nyu.... spodoba mu sie? nyu?  nyu?
.:: ty to zrobilas ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:15 am
Miss_Karina Sayokun wroci... O_______________________________________O co taka minka XDDDD czescicho szkraby ja na chwilke przerwy tutaj wstapilam ^.^ jutro mam kolosa O______________O boje sie!!! gonk crying heejjj! ^^ czesc Enter_Sandgirl! tak Cleef ^^ podoba sie , podoba???? whee moj pierwszy skonczony rysunek w painter 8 ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Prinee sweet_chii Prinee Czesc biggrin Chii wszystkiego najlepszego z okazji urodzin whee duzo szczescia w milosci (bo piszesz ze nie masz biggrin ) ----- ja tez chce miec juz 17 lat xp no nie mam,... chcialabym zeby "cos" odmienilo serce tej osobie ktora mnie nie zauwaza... dziekuje za zyczenia! masz tort! dzis wszystkich tuczem! domokun a ja bym wolala miec 13 a nie 17 xp *bierze kawalek tortu* dzieki ^^ ja w listopadzie bede miala (dopiero) 15.... alez ja ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk esh... Chii jeszcze raz wszystkiego najlepszego XD i nie narzekaj 17 to piekny wiek XD co innego 21 lat XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Katka1989 dopiero przyszłam a już mnie wyganiają od kompa stare sweatdrop papa! paa! *macha* czesc Sayo! podoba ci sie? :] genialne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:16 am
Sayokun Akiko Tamashii Katka1989 dopiero przyszłam a już mnie wyganiają od kompa stare sweatdrop papa! paa! *macha* czesc Sayo! podoba ci sie? :] genialne whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:17 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Sayokun wroci... O_______________________________________O co taka minka XDDDD czescicho szkraby ja na chwilke przerwy tutaj wstapilam ^.^ jutro mam kolosa O______________O boje sie!!! gonk crying heejjj! ^^ czesc Enter_Sandgirl! tak Cleef ^^ podoba sie , podoba???? whee moj pierwszy skonczony rysunek w painter 8 ^__^ .:: podoba, narysowala bys mi jeden za...ile...? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:18 am
sweet_chii Prinee sweet_chii Prinee Czesc biggrin Chii wszystkiego najlepszego z okazji urodzin whee duzo szczescia w milosci (bo piszesz ze nie masz biggrin ) ----- ja tez chce miec juz 17 lat xp no nie mam,... chcialabym zeby "cos" odmienilo serce tej osobie ktora mnie nie zauwaza... dziekuje za zyczenia! masz tort! dzis wszystkich tuczem! domokun a ja bym wolala miec 13 a nie 17 xp *bierze kawalek tortu* dzieki ^^ ja w listopadzie bede miala (dopiero) 15.... alez ja ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk nie ma czego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:18 am
witajcie...
Akiiko.. przeszłas sama siebie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:20 am
_cleef_ Akiko Tamashii Miss_Karina Sayokun wroci... O_______________________________________O co taka minka XDDDD czescicho szkraby ja na chwilke przerwy tutaj wstapilam ^.^ jutro mam kolosa O______________O boje sie!!! gonk crying heejjj! ^^ czesc Enter_Sandgirl! tak Cleef ^^ podoba sie , podoba???? whee moj pierwszy skonczony rysunek w painter 8 ^__^ .:: podoba, narysowala bys mi jeden za...ile...? ::.^__^ caly i normalny (kolorowy) - 1700g (czarno-bialy - 1450g) z kims - 2200g (czarno-bialy - 2000g) SD - 1200g popiersie - 1000g (rowniez czarno-biale) jak narazie........musze zobaczyc ile bede miala klijentow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:20 am
esh... huh... a wlasnie przeprowadzilam sie, bo moj pokoj zostal...powiedzmy "wysqbany" XDDD (czyt. ni mam juz pokoju w gildii bo dach sie zawalil -_-")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:21 am
Miss_Karina esh... Chii jeszcze raz wszystkiego najlepszego XD i nie narzekaj 17 to piekny wiek XD co innego 21 lat XP ponarzekac nie wolno? ....... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:22 am
sweet_chii Miss_Karina esh... Chii jeszcze raz wszystkiego najlepszego XD i nie narzekaj 17 to piekny wiek XD co innego 21 lat XP ponarzekac nie wolno? ....... blaugh wolno, wolno XDDD blaugh mam juz dosc...chce ferie!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:22 am
Shinn-chan witajcie... Akiiko.. przeszłas sama siebie eek *drapie sie paluszkiem po poliszku* nyuu....bez przesady whee Sayokun....domo arigato!!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|