|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:07 am
sweet_chii Iael sweet_chii widocznie jakas niefajna jestem... sweatdrop e tam ... gadanie . kazda dziewczyna ma w sobie to cos no milo slyszec, ale ty mnie nie znasz xd ale ja muwie kazda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii czesc biggrin Akiko Tamashii nyu...nyu! >.> <.< *rozglada sie* jest tu Sayokun?! no polazl gdzies... nyu nyu.... spodoba mu sie? nyu?  nyu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Iael sweet_chii widocznie jakas niefajna jestem... sweatdrop e tam ... gadanie . kazda dziewczyna ma w sobie to cos no milo slyszec, ale ty mnie nie znasz xd ale ja muwie kazda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:08 am
Prinee Czesc biggrin Chii wszystkiego najlepszego z okazji urodzin whee duzo szczescia w milosci (bo piszesz ze nie masz biggrin ) ----- ja tez chce miec juz 17 lat xp no nie mam,... chcialabym zeby "cos" odmienilo serce tej osobie ktora mnie nie zauwaza... dziekuje za zyczenia! masz tort! dzis wszystkich tuczem! domokun a ja bym wolala miec 13 a nie 17 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:08 am
Akiko Tamashii sweet_chii czesc biggrin Akiko Tamashii nyu...nyu! >.> <.< *rozglada sie* jest tu Sayokun?! no polazl gdzies... nyu nyu.... spodoba mu sie? nyu?  nyu? Napewno (!!) mu sie spodoba eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:09 am
Akiko Tamashii sweet_chii czesc biggrin Akiko Tamashii nyu...nyu! >.> <.< *rozglada sie* jest tu Sayokun?! no polazl gdzies... nyu nyu.... spodoba mu sie? nyu?  nyu? nyo sliczne jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:10 am
dopiero przyszłam a już mnie wyganiają od kompa stare sweatdrop papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Prinee Czesc biggrin Chii wszystkiego najlepszego z okazji urodzin whee duzo szczescia w milosci (bo piszesz ze nie masz biggrin ) ----- ja tez chce miec juz 17 lat xp no nie mam,... chcialabym zeby "cos" odmienilo serce tej osobie ktora mnie nie zauwaza... dziekuje za zyczenia! masz tort! dzis wszystkich tuczem! domokun a ja bym wolala miec 13 a nie 17 xp *bierze kawalek tortu* dzieki ^^ ja w listopadzie bede miala (dopiero) 15....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wroci... O_______________________________________O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:11 am
Iael sweet_chii Iael e tam ... gadanie . kazda dziewczyna ma w sobie to cos no milo slyszec, ale ty mnie nie znasz xd ale ja muwie kazda ech... maybe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii _cleef_ sweet_chii no 17 dzis koncze... 3nodding .:: ja 15 za 17 dni ! ::.hehe biggrin , tez widze wodniczek xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 dopiero przyszłam a już mnie wyganiają od kompa stare sweatdrop papa! paa! *macha* czesc Sayo! podoba ci sie? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee sweet_chii Prinee Czesc biggrin Chii wszystkiego najlepszego z okazji urodzin whee duzo szczescia w milosci (bo piszesz ze nie masz biggrin ) ----- ja tez chce miec juz 17 lat xp no nie mam,... chcialabym zeby "cos" odmienilo serce tej osobie ktora mnie nie zauwaza... dziekuje za zyczenia! masz tort! dzis wszystkich tuczem! domokun a ja bym wolala miec 13 a nie 17 xp *bierze kawalek tortu* dzieki ^^ ja w listopadzie bede miala (dopiero) 15.... alez ja ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:12 am
Sayokun wroci... O_______________________________________O co taka minka XDDDD czescicho szkraby ja na chwilke przerwy tutaj wstapilam ^.^ jutro mam kolosa O______________O boje sie!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|