|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:51 am
Rynn the Vampire sweet_chii Rynn the Vampire Ja też chcę złożyć życzenia, ja też! Wszystkiego naaaaj naj naj naj naj, zdrowia, kasy, dużo dzieci, dużo mężdużo matek i ojcdużo psdużo kotdużo wszystkiego! xd heart heart biggrin dziekuje!!!! *podaje tort* jak ja teraz tyle dzieci porodze... sweatdrop Dzięki, właśnie mnie facet rzucił, więc mi się kalorie przydadzą XD
ojej, przykro mi sad , widzisz dlatego ja mam taka strategie ,ze jak jush z kims chodzic to tylko osoba ktorej ufam w 100% Iael ahhaa teraz wiem *daje prezencik* duzo sczescia mało przykrosci a najbardiej zycze ci milosci wink dzieki! biggrin masz tort, proszem smile , przyda mi sie bo nie mam szczescia w milosci... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:56 am
Chi, ale ja mu ufałam w 100%, dalej ufam, tylko po prostu doszedł do wniosku że się bardziej przyjaźnimy niż kochamy XD Kage ma depresję, więc nie potrafi kochać tak jak inni. No, nieważne. Byliśmy ze sobą dwa lata bez jednego miesiąca, a rozchodziliśmy się tak z pięc razy już xd heart
Poza tym jak będzie szczęśliwy bezemnie to ma moje błogosławieństwo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:00 am
widocznie jakas niefajna jestem... sweatdrop no 17 dzis koncze... 3nodding Rynn the Vampire Chi, ale ja mu ufałam w 100%, dalej ufam, tylko po prostu doszedł do wniosku że się bardziej przyjaźnimy niż kochamy XD Kage ma depresję, więc nie potrafi kochać tak jak inni. No, nieważne. Byliśmy ze sobą dwa lata bez jednego miesiąca, a rozchodziliśmy się tak z pięc razy już xd heart Poza tym jak będzie szczęśliwy bezemnie to ma moje błogosławieństwo heart widze, ze darzyrz go prawdziwym uczuciem! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:01 am
sweet_chii widocznie jakas niefajna jestem... sweatdrop e tam ... gadanie . kazda dziewczyna ma w sobie to cos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:02 am
sweet_chii no 17 dzis koncze... 3nodding .:: ja 15 za 17 dni ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:03 am
Iael sweet_chii widocznie jakas niefajna jestem... sweatdrop e tam ... gadanie . kazda dziewczyna ma w sobie to cos no milo slyszec, ale ty mnie nie znasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:04 am
Czesc biggrin
Chii wszystkiego najlepszego z okazji urodzin whee duzo szczescia w milosci (bo piszesz ze nie masz biggrin ) ----- ja tez chce miec juz 17 lat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:05 am
_cleef_ sweet_chii no 17 dzis koncze... 3nodding .:: ja 15 za 17 dni ! ::.hehe biggrin , tez widze wodniczek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:05 am
nyu...nyu! >.> <.< *rozglada sie* jest tu Sayokun?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:06 am
czesc biggrin Akiko Tamashii nyu...nyu! >.> <.< *rozglada sie* jest tu Sayokun?! no polazl gdzies...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 8:06 am
Akiko Tamashii nyu...nyu! >.> <.< *rozglada sie* jest tu Sayokun?! chyba nie. Dopiero przyszłam, więc nie wiem ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|