|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:40 am
Nie licze kalorii ani pieniedzy sie nie staram biggrin i tak ci racji nie przyznam, przez pieniadze sa tylko problemy. a ja wlasnie jade je wydac na goraca czekolade.
do wieczorka ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ibris _cleef_ Ibris Chii - torcik dobry XD *powinna nie jest slodyczy* Cleef... biggrin i dobrze. niech zarabiaja. ja sie do najlepszych nie zaliczam i mi z tym dobrze ;P pzt. kasa nie jest najwazniejsza.. chyba, ze sie cos koniecznie chce miec. .:: czas pieniodze-->piediodze wladza-->czas=wladza ? eek ::.nie nie nie... XD pieniadze - strata czasu. strata czasu - nie ma wladzy. Chii, troche mi po swietach przybylo gdzie nie trzeba razz a tam mnie tesh xd , wale to, i tak modelka nie zostane.... blaugh no moze w przyszlosci whee .:: ja to mam za szybkie spalanie aby mi przybylo whee ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heeyo *kłąnia sie* co porabiacie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:42 am
Ibris Nie licze kalorii ani pieniedzy sie nie staram biggrin i tak ci racji nie przyznam, przez pieniadze sa tylko problemy. a ja wlasnie jade je wydac na goraca czekolade. do wieczorka ^.^ ppapa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:42 am
_cleef_ Ibris _cleef_ Ibris Chii - torcik dobry XD *powinna nie jest slodyczy* Cleef... biggrin i dobrze. niech zarabiaja. ja sie do najlepszych nie zaliczam i mi z tym dobrze ;P pzt. kasa nie jest najwazniejsza.. chyba, ze sie cos koniecznie chce miec. .:: czas pieniodze-->piediodze wladza-->czas=wladza ? eek ::.nie nie nie... XD pieniadze - strata czasu. strata czasu - nie ma wladzy. Chii, troche mi po swietach przybylo gdzie nie trzeba razz .:: piediodze-->chleb i dach nad glowo-->chleb i dach nad glowo to zycie--> pieniodze=zycie xd ::.byla taka reklama >>" pieniadze szczescia nie daja........... ale ty to sprawdz wink "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii _cleef_ Ibris _cleef_ Ibris Chii - torcik dobry XD *powinna nie jest slodyczy* Cleef... biggrin i dobrze. niech zarabiaja. ja sie do najlepszych nie zaliczam i mi z tym dobrze ;P pzt. kasa nie jest najwazniejsza.. chyba, ze sie cos koniecznie chce miec. .:: czas pieniodze-->piediodze wladza-->czas=wladza ? eek ::.nie nie nie... XD pieniadze - strata czasu. strata czasu - nie ma wladzy. Chii, troche mi po swietach przybylo gdzie nie trzeba razz .:: piediodze-->chleb i dach nad glowo-->chleb i dach nad glowo to zycie--> pieniodze=zycie xd ::.myslisz tylko metoda implikacji? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael heeyo *kłąnia sie* co porabiacie? heya, nic ciekawego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:44 am
sweet_chii Iael heeyo *kłąnia sie* co porabiacie? heya, nic ciekawego sweatdrop czy o cyms nie wiem *drap drap* dlaczego skladaja zyczenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:46 am
Rynn the Vampire Ja też chcę złożyć życzenia, ja też! Wszystkiego naaaaj naj naj naj naj, zdrowia, kasy, dużo dzieci, dużo męż�w, dużo matek i ojc�w, dużo ps�w, dużo kot�w, dużo wszystkiego! xd heart heart .:: gotowy jest rysnek ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:47 am
sweet_chii Rynn the Vampire Ja też chcę złożyć życzenia, ja też! Wszystkiego naaaaj naj naj naj naj, zdrowia, kasy, dużo dzieci, dużo mężdużo matek i ojcdużo psdużo kotdużo wszystkiego! xd heart heart biggrin dziekuje!!!! *podaje tort* jak ja teraz tyle dzieci porodze... sweatdrop Dzięki, właśnie mnie facet rzucił, więc mi się kalorie przydadzą XD
Cleef, niestety jeszcze nie gotowy, bo się staram, ale niedługo pewnie będzie ^^ zabiorę się za to teraz :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:47 am
sweet_chii Rynn the Vampire Ja też chcę złożyć życzenia, ja też! Wszystkiego naaaaj naj naj naj naj, zdrowia, kasy, dużo dzieci, dużo mężdużo matek i ojcdużo psdużo kotdużo wszystkiego! xd heart heart biggrin dziekuje!!!! *podaje tort* jak ja teraz tyle dzieci porodze... sweatdrop ahhaa teraz wiem *daje prezencik* duzo sczescia mało przykrosci a najbardiej zycze ci milosci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:50 am
Rynn the Vampire Cleef, niestety jeszcze nie gotowy, bo się staram, ale niedługo pewnie będzie ^^ zabiorę się za to teraz :3 .:: dzieki ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|