Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 23, 2007 1:45 am
Uwielbiam Roberta R. Koontz'a, choć trudno jego książki zakwalifikować do jednej kategorii. A nade wszystko kocham książki historyczne, najbardziej o starożytności. Chciałabym żyć w tamtych czasach. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 24, 2007 12:25 pm
16 października wchodzi do księgarni nowa seria fantasy --> Gildia Magów, trylogia jakaś (ma świetne, różnorodne okładki X3 Powinni je dawać do zadań Znajdź szczegóły rózniące dwa obrazki). Poleca Fantastyka i jakoś mnie zaciekawiło całe to zjawisko.... Szykuje się kolejna seria do zbierania ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 27, 2007 2:03 am
Ostatnio moimi lekturami są książki do programowania, bo takie studia, ale jednym z moich ulubionych tytułów jest Trylogia Sienkiewicza, Kroniki Amberu Rogera Zelaznego oraz Diuna Franka Herberta. Wszystkie tytuły gorąco polecam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 5:03 am
Amaniec Ostatnio moimi lekturami są książki do programowania, bo takie studia, ale jednym z moich ulubionych tytułów jest Trylogia Sienkiewicza, Kroniki Amberu Rogera Zelaznego oraz Diuna Franka Herberta. Wszystkie tytuły gorąco polecam wink Diuna i Amber dobre :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 28, 2007 4:21 pm
mi się podoba z Polskich "Achaja" Andrzeja Ziemiańskiego ,a z zagranicznych "Eragon" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2007 10:04 am
Warto przeczytać książke Terrego Pratchetta "Świat Dysku " oczywiście jeśli ktoś lubi fantastyke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 07, 2007 6:00 am
Christopher Moore 'Brudna Robota'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 2:33 am
"Świat Dysku" to przeciez mnóstwo książęk, a nie jedna =P Niech mi ktoś powie, to się w jakiejś kolejności czyta, czy jak leci, bo nie wiem, a mnie kusi =P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 5:06 am
może mi ktoś coś opowiedzieć o tym "świecie dysków" zaciekawiło mnie to tym bardziej że to jest moje kochane Fantasy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 2:01 pm
cicha może mi ktoś coś opowiedzieć o tym "świecie dysków" zaciekawiło mnie to tym bardziej że to jest moje kochane Fantasy heart ..."kochane Fantasy" i Pratchetta nie znasz? Pff. ...A googli toto nie ma, żeby sobie czegoś poszukać? Albo biblioteki wyburzyli? Ba, wystarczy przeszukać ten temat i można się dowiedzieć sporo... (o " świecie dysków" a jakże... stare )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 11:50 pm
RUFUS.ABBYSINIAN cicha może mi ktoś coś opowiedzieć o tym "świecie dysków" zaciekawiło mnie to tym bardziej że to jest moje kochane Fantasy heart ..."kochane Fantasy" i Pratchetta nie znasz? Pff. ...A googli toto nie ma, żeby sobie czegoś poszukać? Albo biblioteki wyburzyli? Ba, wystarczy przeszukać ten temat i można się dowiedzieć sporo... (o " świecie dysków" a jakże... stare ) a co ty taki "niemiły"?? okresu dostałeś ?? przepraszam bardzo że chce się dowiedzieć od kogoś o -świecie dysków- wiesz chciałabym też poznać od kilku innych ludzi opinie na ten temat ,a z gogli dowiem się swoją drogą .. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 5:01 am
Ja o tej serii wiem tyle, że świat jest płaski, są sobie słonie i opowiadamy o tym dośc zabawnie. Nadal nie wiem, jak to czytać. Ale wiele osób się tym zachwyca, więc boję się, że nie będzie to warte uwagi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 11:30 am
cicha RUFUS.ABBYSINIAN cicha może mi ktoś coś opowiedzieć o tym "świecie dysków" zaciekawiło mnie to tym bardziej że to jest moje kochane Fantasy heart ..."kochane Fantasy" i Pratchetta nie znasz? Pff. ...A googli toto nie ma, żeby sobie czegoś poszukać? Albo biblioteki wyburzyli? Ba, wystarczy przeszukać ten temat i można się dowiedzieć sporo... (o " świecie dysków" a jakże... stare ) a co ty taki "niemiły"?? okresu dostałeś ?? przepraszam bardzo że chce się dowiedzieć od kogoś o -świecie dysków- wiesz chciałabym też poznać od kilku innych ludzi opinie na ten temat ,a z gogli dowiem się swoją drogą .. blaugh stare nie ma mnie na forum od jakiegoś miesiąca, ale jak to widzę to mnie boli crying nie "świecie dysków" tylko " świecie dysku" pls . . . a jeżeli chcesz książki to tutaj >> http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=larrisaPotępieni Ci , którzy nie znają Pratchetta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 10, 2007 12:10 pm
Pratchett - powtarzajace sie n-ty raz zarty (ktore moze i na poczatku byly smieszne.. ale ile mozna) a wszystko podszyte upierdliwa, natretna dydaktyka..
nie mowie ze jest zly ..calkiem przyjemne sie jego ksiazki czyta... ale nie przesadzajmy z tymi zachwytami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 14, 2007 1:22 am
A więc zmiana autora , nie wiem czy ten temat był poruszony . ale polecam "trylogię" Pilipiuka , "Kuzynki", "Księżniczka" . "Dziedziczki" , całość osadzona w realiach współczesnego świata , w Polsce . Polecam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|