|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:24 pm
Ladne zdjatka.. widze ze preferujemy podobne klimaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:38 pm
Oooojjj bo Violleta buraczka zlapie redface xd (Wogole to mam na imie Madzia nie Violleta blaugh jakby to kogos ineteresowalo) Ps: jesli ktos chce to moge dodac wiecej fotek^^ mam ich multum xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 12:39 pm
]Goth bless[ Ladne zdjatka.. widze ze preferujemy podobne klimaty Mi sie najbardziej podoba fryzura xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:02 pm
gdyby to kogos interesowalo, to zrobilam malutki update zbiorczej galerii ( arrow Guild Gallery). za duzo fotek na razie nie dorzucilam, bo net mi tak zalosnie ostatnio chodzi, ze na wiecej mi nerwow nie starczy ^^ ale jesli ktos koniecznie chce miec swojego buziaka dodanego jak najpredzej, to niech sie zglosi - moze jeszcze mi troche sil na walke z serwerem zostalo biggrin (btw. ten serw chyba coraz wolniej dziala, a reklamy robia sie coraz bardziej namolne... brrr ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:09 pm
Ibris ]Goth bless[ Ladne zdjatka.. widze ze preferujemy podobne klimaty Mi sie najbardziej podoba fryzura xd 3nodding Fryzurka? Dziekuje ^^ od niedawna mam taka ^^ o boszeeeesz jacy wy wszyscy sliczni xd eeh no narazie doszlam do 33 strony..ja juz niemam sil blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:11 pm
Vi (moge tak skracac? ^^), MissTao wyzej podala linka do hmh.. glownej galerii? ;P Tam jest latwiej szukac. Chociaz nie ma wszystkich zdjec. Przegladanie galerii nie jest takie straszne XD mozesz zaczac od konca xd I zarzucic fotkami razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:13 pm
tak, tak, chyba nie ma tam jeszcze zadnej fotki Ib xp ale sie doda, nie dzis, to jutro wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:14 pm
MissTao tak, tak, chyba nie ma tam jeszcze zadnej fotki Ib xp ale sie doda, nie dzis, to jutro wink Eee... a gdzies tu sie jakies walaly, Kage wrzucal ^^''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:15 pm
ninja szefowa jest niewidzialna ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:16 pm
Ibris Vi (moge tak skracac? ^^), MissTao wyzej podala linka do hmh.. glownej galerii? ;P Tam jest latwiej szukac. Chociaz nie ma wszystkich zdjec. Przegladanie galerii nie jest takie straszne XD mozesz zaczac od konca xd I zarzucic fotkami razz A jest tu moze jakis irok? (wiadomo o co chodzi..na mam nadzieje blaugh ) ehh...do galerii obiecuje ze kiedys dam foteczki ^^ ale narazie nie chce zameczac MissTao. Alez prosze mozesz Vi mozesz Vio mozesz LLeta jak chcesz xp Mam dorzucic focie? a kto je oglada? blaugh ..ale to ja chyba jednak zaloze ten phooooto cos...hihi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:18 pm
VioLLeta A jest tu moze jakis irok? (wiadomo o co chodzi..na mam nadzieje blaugh ) ehh...do galerii obiecuje ze kiedys dam foteczki ^^ ale narazie nie chce zameczac MissTao. Alez prosze mozesz Vi mozesz Vio mozesz LLeta jak chcesz xp Mam dorzucic focie? a kto je oglada? blaugh ..ale to ja chyba jednak zaloze ten phooooto cos...hihi ^^ No fotke, fotke... tutaj ;> Od tego jest galeria. I jak widac troche ludu sie tu kreci XD Wiec "widzow' masz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:25 pm
Ibris VioLLeta A jest tu moze jakis irok? (wiadomo o co chodzi..na mam nadzieje blaugh ) ehh...do galerii obiecuje ze kiedys dam foteczki ^^ ale narazie nie chce zameczac MissTao. Alez prosze mozesz Vi mozesz Vio mozesz LLeta jak chcesz xp Mam dorzucic focie? a kto je oglada? blaugh ..ale to ja chyba jednak zaloze ten phooooto cos...hihi ^^ No fotke, fotke... tutaj ;> Od tego jest galeria. I jak widac troche ludu sie tu kreci XD Wiec "widzow' masz... i opcych scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:27 pm
No, no... opcych tez XD Oni sie moga liczyc podwojnie... xd wink
dopisek: cholery no... to jeszcze pasztety, albatrosy, ogorki, stokrotki i cala reszta... koniki pony? xp eee... bo juz po 22 jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:28 pm
opcy Ibris VioLLeta A jest tu moze jakis irok? (wiadomo o co chodzi..na mam nadzieje blaugh ) ehh...do galerii obiecuje ze kiedys dam foteczki ^^ ale narazie nie chce zameczac MissTao. Alez prosze mozesz Vi mozesz Vio mozesz LLeta jak chcesz xp Mam dorzucic focie? a kto je oglada? blaugh ..ale to ja chyba jednak zaloze ten phooooto cos...hihi ^^ No fotke, fotke... tutaj ;> Od tego jest galeria. I jak widac troche ludu sie tu kreci XD Wiec "widzow' masz... i opcych scream i choler whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2005 1:37 pm
aa, jeszcze jedno zanim znikne stad tak cialem, jak i duchem ^^: do zbiorczej galerii trafic moga wszystkie fotki, jakie zostaly tutaj umieszczone - zamieszczajacy wyraza na to domyslna zgode 3nodding w koncu to zadna roznica, galeria by me jest tylko uzupelnieniem tego topicu - ulatwieniem dla tych, ktorzy nie maja ochoty przebijac sie przez 70 stron, a chca szybko ocenic, czy jest sie po co starac blysnac dowcipem/inteligencja w konwersacji blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|