Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 69 70 71 72 73 74 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kagenoyami

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:24 pm

VioLLeta
Hej^^ ja tu nowusia xp
Hmm...no mam kilka foteczek...to skoro jest okazja zapodam je redface

Ladne zdjatka.. widze ze preferujemy podobne klimaty
PostPosted: Mon May 09, 2005 12:38 pm

Oooojjj bo Violleta buraczka zlapie redface xd
(Wogole to mam na imie Madzia nie Violleta blaugh jakby to kogos ineteresowalo) Ps: jesli ktos chce to moge dodac wiecej fotek^^ mam ich multum xp

yehl_girl

Gailenquen

PostPosted: Mon May 09, 2005 12:39 pm

]Goth bless[
VioLLeta
Hej^^ ja tu nowusia xp

Mi sie najbardziej podoba fryzura xd 3nodding
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:02 pm

gdyby to kogos interesowalo, to zrobilam malutki update zbiorczej galerii ( arrow Guild Gallery). za duzo fotek na razie nie dorzucilam, bo net mi tak zalosnie ostatnio chodzi, ze na wiecej mi nerwow nie starczy ^^ ale jesli ktos koniecznie chce miec swojego buziaka dodanego jak najpredzej, to niech sie zglosi - moze jeszcze mi troche sil na walke z serwerem zostalo biggrin
(btw. ten serw chyba coraz wolniej dziala, a reklamy robia sie coraz bardziej namolne... brrr ^^)

MissTao
Crew

yehl_girl

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:09 pm

Ibris
]Goth bless[
VioLLeta
Hej^^ ja tu nowusia xp

Mi sie najbardziej podoba fryzura xd 3nodding

Fryzurka? Dziekuje ^^ od niedawna mam taka ^^ o boszeeeesz jacy wy wszyscy sliczni xd eeh no narazie doszlam do 33 strony..ja juz niemam sil blaugh
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:11 pm

Vi (moge tak skracac? ^^), MissTao wyzej podala linka do hmh.. glownej galerii? ;P Tam jest latwiej szukac. Chociaz nie ma wszystkich zdjec. Przegladanie galerii nie jest takie straszne XD mozesz zaczac od konca xd I zarzucic fotkami razz

Gailenquen

MissTao
Crew

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:13 pm

tak, tak, chyba nie ma tam jeszcze zadnej fotki Ib xp ale sie doda, nie dzis, to jutro wink
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:14 pm

MissTao
tak, tak, chyba nie ma tam jeszcze zadnej fotki Ib xp ale sie doda, nie dzis, to jutro wink
Eee... a gdzies tu sie jakies walaly, Kage wrzucal ^^''''

Gailenquen

opcy

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:15 pm

ninja szefowa jest niewidzialna ninja
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:16 pm

Ibris
Vi (moge tak skracac? ^^), MissTao wyzej podala linka do hmh.. glownej galerii? ;P Tam jest latwiej szukac. Chociaz nie ma wszystkich zdjec. Przegladanie galerii nie jest takie straszne XD mozesz zaczac od konca xd I zarzucic fotkami razz

A jest tu moze jakis irok? (wiadomo o co chodzi..na mam nadzieje blaugh ) ehh...do galerii obiecuje ze kiedys dam foteczki ^^ ale narazie nie chce zameczac MissTao. Alez prosze mozesz Vi mozesz Vio mozesz LLeta jak chcesz xp
Mam dorzucic focie? a kto je oglada? blaugh ..ale to ja chyba jednak zaloze ten phooooto cos...hihi ^^

yehl_girl

Gailenquen

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:18 pm

VioLLeta
A jest tu moze jakis irok? (wiadomo o co chodzi..na mam nadzieje blaugh ) ehh...do galerii obiecuje ze kiedys dam foteczki ^^ ale narazie nie chce zameczac MissTao. Alez prosze mozesz Vi mozesz Vio mozesz LLeta jak chcesz xp
Mam dorzucic focie? a kto je oglada? blaugh ..ale to ja chyba jednak zaloze ten phooooto cos...hihi ^^
No fotke, fotke... tutaj ;> Od tego jest galeria. I jak widac troche ludu sie tu kreci XD Wiec "widzow' masz...
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:25 pm

Ibris
VioLLeta
No fotke, fotke... tutaj ;> Od tego jest galeria. I jak widac troche ludu sie tu kreci XD Wiec "widzow' masz...
i opcych scream

opcy

Gailenquen

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:27 pm

No, no... opcych tez XD Oni sie moga liczyc podwojnie... xd wink

dopisek: cholery no... to jeszcze pasztety, albatrosy, ogorki, stokrotki i cala reszta... koniki pony? xp eee... bo juz po 22 jest...
PostPosted: Mon May 09, 2005 1:28 pm

opcy
Ibris
VioLLeta
i opcych scream

i choler whee 3nodding

Lethiel

Tipsy Lunatic

MissTao
Crew

PostPosted: Mon May 09, 2005 1:37 pm

aa, jeszcze jedno zanim znikne stad tak cialem, jak i duchem ^^: do zbiorczej galerii trafic moga wszystkie fotki, jakie zostaly tutaj umieszczone - zamieszczajacy wyraza na to domyslna zgode 3nodding
w koncu to zadna roznica, galeria by me jest tylko uzupelnieniem tego topicu - ulatwieniem dla tych, ktorzy nie maja ochoty przebijac sie przez 70 stron, a chca szybko ocenic, czy jest sie po co starac blysnac dowcipem/inteligencja w konwersacji blaugh xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 69 70 71 72 73 74 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games