|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:37 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli... raczej zwinęli spod jakiegoś lokalu z tańcem erotycznym na Pradze nie wiem nie spędzałem na pradze zbyt wiele czasu... blaugh wiesz co? ja też ostatnimi czasy żadko bywam w tamtych okolicach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:39 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli... raczej zwinęli spod jakiegoś lokalu z tańcem erotycznym na Pradze nie wiem nie spędzałem na pradze zbyt wiele czasu... blaugh wiesz co? ja też ostatnimi czasy żadko bywam w tamtych okolicach blaugh mnie wystarczy jedna przygoda z czube który w rękach ściskał krzyż ja miałem na plecaku pentagram.. patrzył się tak jak by chciał mnie zajebać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:40 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli... raczej zwinęli spod jakiegoś lokalu z tańcem erotycznym na Pradze nie wiem nie spędzałem na pradze zbyt wiele czasu... blaugh wiesz co? ja też ostatnimi czasy żadko bywam w tamtych okolicach blaugh mnie wystarczy jedna przygoda z czube który w rękach ściskał krzyż ja miałem na plecaku pentagram.. patrzył się tak jak by chciał mnie zajebać... mi tylko grozili różańcem i mnie przeklinali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:42 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli... raczej zwinęli spod jakiegoś lokalu z tańcem erotycznym na Pradze nie wiem nie spędzałem na pradze zbyt wiele czasu... blaugh wiesz co? ja też ostatnimi czasy żadko bywam w tamtych okolicach blaugh mnie wystarczy jedna przygoda z czube który w rękach ściskał krzyż ja miałem na plecaku pentagram.. patrzył się tak jak by chciał mnie zajebać... mi tylko grozili różańcem i mnie przeklinali... tsa ta okolica ma swój urok jak nie dresy to religijni fanatycy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:05 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli... raczej zwinęli spod jakiegoś lokalu z tańcem erotycznym na Pradze nie wiem nie spędzałem na pradze zbyt wiele czasu... blaugh wiesz co? ja też ostatnimi czasy żadko bywam w tamtych okolicach blaugh mnie wystarczy jedna przygoda z czube który w rękach ściskał krzyż ja miałem na plecaku pentagram.. patrzył się tak jak by chciał mnie zajebać... mi tylko grozili różańcem i mnie przeklinali... tsa ta okolica ma swój urok jak nie dresy to religijni fanatycy... o qrde to naprawde masakra...... ateisci rules biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 06, 2004 3:17 pm
Dupa mam w dupie wakacje nudze sie ... wszyscy chodza do skzoły a ja co ... wstaje o 11 .. klade sie o 5 ... obijam sie jem ..slucham muzy nic nie robie .... pije a inni maja szkołe w dupie to mam 1!!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 1:55 am
BeeWolf Dupa mam w dupie wakacje nudze sie ... wszyscy chodza do skzoły a ja co ... wstaje o 11 .. klade sie o 5 ... obijam sie jem ..slucham muzy nic nie robie .... pije a inni maja szkołe w dupie to mam 1!!! eek ja też wstaję o 11 i kładę się o 5... chodzenie do szkoły wcale mi w opierdzielaniu się nie przeszkadza... a jeśli chodzi o picie to by się przydało coś dziugnąć w gardziel w czasie zasadniczo najbliższym biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 2:36 am
Wilczku jak ty się zmieniłeś przez ten czas jak mnie nie było...no no jak te dzieci teraz szybko rosną smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 2:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 6:47 am
Lady Karen Wilczku jak ty się zmieniłeś przez ten czas jak mnie nie było...no no jak te dzieci teraz szybko rosną smile redface a dziekuje dziekuje biggrin ..zmieniłem sie nie tylko z wygladu biggrin .. hehe .... KUKU ja go do tego namówiłem i nie trwało to nawet sekundy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 07, 2004 11:11 am
Kukus ICEK... ty debilu  nie jestem imbecylem ^^ to i tak nic nie bolalo a przynajmniej nudno na imprezie nie bylo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 3:31 am
chce mi się bucików Kill Bill czerwonych! crying
nie macie gdzieś w szfie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 10:29 am
Lady Karen chce mi się bucików Kill Bill czerwonych! crying nie macie gdzieś w szfie? 3nodding ja mam w szafie szkielet... i nie będę lepiej moowić co mi się chce blaugh czy ty, cholero, nie możesz się pojawiać w godzinach kiedy my tu jesteśmy... tylko odwalasz nam ataki partyzanckie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 11:28 am
Lady Karen chce mi się bucików Kill Bill czerwonych! crying nie macie gdzieś w szfie? 3nodding Czemu sie tak rzadko pokazujesz na gai ?? !!! czyzby cie w pracy pilnowali smile hhahah !!! nie ja nie mam nieststy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 7:31 am
ha ha ale zabawne...
o co wam kurwa chodzi....dyć się staram bywac częso na gai ale to wy sobie obraliście godziny w których normalni (nudni) ludzie śpią a wraz z nimi Ja crying
Niestety teraz pracuje do 16:00 lub 17:00 i tylko wtedy na Gaie zagladam...
Zresztą nie o to chodzi aby złapać króliczka ale.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|