|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 4:03 am
Gondolom akkor ezt már biztosan tudod Andro. Bár november 13-a még odébb van, addig bármi változhat. De te tudod.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 5:04 am
Malreni Sajnálom, nem akarom azt mondani, hogy megmondtam, de megmondtam... sweatdrop Semmi baj biggrin Még lelkes vagyok és próbálkozom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 5:18 am
* magamban átkozom a szüleim által adott válaszukat * Sajnos nem engednek el! Ha közelebb lenne (pl.: Pécs, Kaposvár, Balaton parton valahol ... ) akkor engednének, mert ők vinnének ... hogy a Yo isten csessze meg azt a seggberúgott hatalmas eget! Bátyámat bezzeg bárhova elengedik, " 1 évvel idősebb nálam! ,, indokkal ... Engem b@zzeg sehova ... nem engedik, hogy Yol érezzem magam egyszer az évben ... Remélem, Yol fogjátok érezni magatokat ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 5:42 am
III_Kisrajczy_III * magamban átkozom a szüleim által adott válaszukat * Sajnos nem engednek el! Ha közelebb lenne (pl.: Pécs, Kaposvár, Balaton parton valahol ... ) akkor engednének, mert ők vinnének ... hogy a Yo isten csessze meg azt a seggberúgott hatalmas eget! Bátyámat bezzeg bárhova elengedik, " 1 évvel idősebb nálam! ,, indokkal ... Engem b@zzeg sehova ... nem engedik, hogy Yol érezzem magam egyszer az évben ... Remélem, Yol fogjátok érezni magatokat ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying A bátyádnak csak a kora miatt engedik? Vagy valami más ok is van? És a távolság az indok? Ha valamelyikünk fizetné a vonatjegyedet, mint mondanának? Csak kíváncsi vagyok ezekre, hogy pontosan mi miatt nem engednek el.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 5:47 am
Sziasztok én is jövök mert megteszem a haveromért a III_Kisrajczy_III és mindenképpen megyek és hozzon a photóm smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 5:53 am
Obilia III_Kisrajczy_III * magamban átkozom a szüleim által adott válaszukat * Sajnos nem engednek el! Ha közelebb lenne (pl.: Pécs, Kaposvár, Balaton parton valahol ... ) akkor engednének, mert ők vinnének ... hogy a Yo isten csessze meg azt a seggberúgott hatalmas eget! Bátyámat bezzeg bárhova elengedik, " 1 évvel idősebb nálam! ,, indokkal ... Engem b@zzeg sehova ... nem engedik, hogy Yol érezzem magam egyszer az évben ... Remélem, Yol fogjátok érezni magatokat ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying A bátyádnak csak a kora miatt engedik? Vagy valami más ok is van? És a távolság az indok? Ha valamelyikünk fizetné a vonatjegyedet, mint mondanának? Csak kíváncsi vagyok ezekre, hogy pontosan mi miatt nem engednek el. Bátyámat bárhova engedik mert "neki van barátnője, akihez tudna menni" --- ha mondjuk vkivel összejönnék, akkor talán engem is engednének, de nem hiszem. A vonatjegyet állnák, vagyis kapnék money-t, hogy a vonatjegyet tudjam venni oda is és vissza is. Hát, ha valaki fizetné a jegyemet, az nem esne rosszul, de akkor valakinek el kellene jönnie Kurdra és vele mennék el a Kőbánya-Kispest állomásra. Hát a távolság is indok, mert "kicsit féltenek", meg ismeretlenbe nem akarnak elengedni. Kérdeztem, hogy elvinnének-e, de akkor a benzin árát említette meg jó apám. ... HA mondjuk te eljönnél, vagy Medve, vagy valaki, aki idősebb nálam, és rábeszélné szüleimet, hogy engedjenek el, akkor örülnék neki ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 5:54 am
Ricsihos10 Sziasztok én is jövök mert megteszem a haveromért a III_Kisrajczy_III és mindenképpen megyek és hozzon a photóm smile Ricsihős, már vagy 1000 éve nem láttalak Gaia-n. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 6:29 am
III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III * magamban átkozom a szüleim által adott válaszukat * Sajnos nem engednek el! Ha közelebb lenne (pl.: Pécs, Kaposvár, Balaton parton valahol ... ) akkor engednének, mert ők vinnének ... hogy a Yo isten csessze meg azt a seggberúgott hatalmas eget! Bátyámat bezzeg bárhova elengedik, " 1 évvel idősebb nálam! ,, indokkal ... Engem b@zzeg sehova ... nem engedik, hogy Yol érezzem magam egyszer az évben ... Remélem, Yol fogjátok érezni magatokat ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying A bátyádnak csak a kora miatt engedik? Vagy valami más ok is van? És a távolság az indok? Ha valamelyikünk fizetné a vonatjegyedet, mint mondanának? Csak kíváncsi vagyok ezekre, hogy pontosan mi miatt nem engednek el. Bátyámat bárhova engedik mert "neki van barátnője, akihez tudna menni" --- ha mondjuk vkivel összejönnék, akkor talán engem is engednének, de nem hiszem. A vonatjegyet állnák, vagyis kapnék money-t, hogy a vonatjegyet tudjam venni oda is és vissza is. Hát, ha valaki fizetné a jegyemet, az nem esne rosszul, de akkor valakinek el kellene jönnie Kurdra és vele mennék el a Kőbánya-Kispest állomásra. Hát a távolság is indok, mert "kicsit féltenek", meg ismeretlenbe nem akarnak elengedni. Kérdeztem, hogy elvinnének-e, de akkor a benzin árát említette meg jó apám. ... HA mondjuk te eljönnél, vagy Medve, vagy valaki, aki idősebb nálam, és rábeszélné szüleimet, hogy engedjenek el, akkor örülnék neki ... Juj Kurd tényleg messze van kicsit... sweatdrop Szerintem itthon sem örülnének ha erre költenék, a kocsi nem lenne rossz ötlet (mi részünkről ez sajna kizárva, én még nem vezetek, apám meg nem menne le oda az fix). BarátnőHÖZ. Miért, csak hozzá lehet? Ismeretlen... Majd belinkelem Maci picasawebes albumát a régebbi talikról ha kell és már mindjárt nem ismeretlen. Meg útileírást is szívesen adok a szüleidnek. Bár nemtom hogy a kurdi vonat (ha azzal jönnél) melyik pu-ba megy. Gondolom Déli. Budapestről nekem teljes árú 2790 lenne Kurdra (vagy 3805) és ez csak oda szerintem. De nem hiszem, hogy engednének 5000-et fizetni és sokat utazni ezért. Még azt lehetne (ha sikerül rábeszélni őket), hogy feljössz Kurdról és megadom/juk a jegyárat és otthon kifizeted nekik, amikor hazamentél. A benzin árára mennyit mondott? Esetleg összedobhatnánk többen (ha a többiek is belemennek). Ezek csak ötletek és kérdések. Rábeszélés hát... inkább előbb üzengetnék és jobb lenne úgy, ha már elengednek, mire Maci vagy más odaér... De várjunk. Napsi, te Szegedről jössz fel a talira még aznap vagy már előbb feljössz? Mert Szegedhez közelebbinek tűnik Kurd csak azért. Bár ha vonattal mész, akkor nem tudom plusz költség lenne-e a kitérő sweatdrop Ne haragudj, más ötletem nincs. Edit: jegyárak (elvira.hu, teljesárú) (Napsinak és Kisrajczynak) Szeged-Bp 3360 Szeged-Kurd 4360 Szeged-Kurd bp 5840 Úgyhogy ez nem biztos, hogy összejön sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 8:05 am
Hmm, látom igazán szép döntésre jutottak a szüleid Kisrajczy,... Szerintem kissé furcsa kifogások a részükről az 1 év korkülönbség, meg a barátnő hiány,...! A távolság talán még oké, de a többi kissé nevetséges, már bocsi. Gondolom meséltél nekik néha a dologról, próbáltad őket rávenni, hogy elengedjenek, igaz? A korábbi javaslatainkat is mondtad nekik? Nem lehet, hogy az a fő gond, hogy egyedül félnek elengedni? Na de egy 17 éves fiút egyedül félteni, szerintem fura,... Szerintem már 14-15 éves kortól semmi gáz, ha valaki el szeretne valahova menni, akár egyedül, akár mással. Az én ötletem, hogy akkor végszükség esetén járművekkel kísérjenek el, ne kocsival vigyenek, ha sok a benzin. Szerintem járművekkel kevesebb a költség, bár nem tudom pontosan. Némileg Obilia ötletét is támogatom, hogy valaki érted menjen és elhozzon, ha féltenek. Hmm, esetleg Medve, vagy napsugar, vagy mindketten beszélhetnének a szüleiddel telefonon, hogy nincs miért aggódni, felvázolnák a helyzetet, meg egyebek. Na persze ahhoz Medvének és/vagy napsugarnak meg kéne adnod az otthoni telefonszámotokat mondjuk levélben és akkor így. Mindenesetre mesélj még nekik a guild-ról, a tali(k)ról és próbáld őket rávenni. A tanulással sikerült feljebb jutnod, vagy csak hitegettek vele, hogy akkor engednek, ha jobbak az eredményeid? Ne haragudj, csak kíváncsi vagyok és jót akarok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 8:53 am
Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III * magamban átkozom a szüleim által adott válaszukat * Sajnos nem engednek el! Ha közelebb lenne (pl.: Pécs, Kaposvár, Balaton parton valahol ... ) akkor engednének, mert ők vinnének ... hogy a Yo isten csessze meg azt a seggberúgott hatalmas eget! Bátyámat bezzeg bárhova elengedik, " 1 évvel idősebb nálam! ,, indokkal ... Engem b@zzeg sehova ... nem engedik, hogy Yol érezzem magam egyszer az évben ... Remélem, Yol fogjátok érezni magatokat ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying A bátyádnak csak a kora miatt engedik? Vagy valami más ok is van? És a távolság az indok? Ha valamelyikünk fizetné a vonatjegyedet, mint mondanának? Csak kíváncsi vagyok ezekre, hogy pontosan mi miatt nem engednek el. Bátyámat bárhova engedik mert "neki van barátnője, akihez tudna menni" --- ha mondjuk vkivel összejönnék, akkor talán engem is engednének, de nem hiszem. A vonatjegyet állnák, vagyis kapnék money-t, hogy a vonatjegyet tudjam venni oda is és vissza is. Hát, ha valaki fizetné a jegyemet, az nem esne rosszul, de akkor valakinek el kellene jönnie Kurdra és vele mennék el a Kőbánya-Kispest állomásra. Hát a távolság is indok, mert "kicsit féltenek", meg ismeretlenbe nem akarnak elengedni. Kérdeztem, hogy elvinnének-e, de akkor a benzin árát említette meg jó apám. ... HA mondjuk te eljönnél, vagy Medve, vagy valaki, aki idősebb nálam, és rábeszélné szüleimet, hogy engedjenek el, akkor örülnék neki ... Juj Kurd tényleg messze van kicsit... sweatdrop Szerintem itthon sem örülnének ha erre költenék, a kocsi nem lenne rossz ötlet (mi részünkről ez sajna kizárva, én még nem vezetek, apám meg nem menne le oda az fix). BarátnőHÖZ. Miért, csak hozzá lehet? Ismeretlen... Majd belinkelem Maci picasawebes albumát a régebbi talikról ha kell és már mindjárt nem ismeretlen. Meg útileírást is szívesen adok a szüleidnek. Bár nemtom hogy a kurdi vonat (ha azzal jönnél) melyik pu-ba megy. Gondolom Déli. Budapestről nekem teljes árú 2790 lenne Kurdra (vagy 3805) és ez csak oda szerintem. De nem hiszem, hogy engednének 5000-et fizetni és sokat utazni ezért. Még azt lehetne (ha sikerül rábeszélni őket), hogy feljössz Kurdról és megadom/juk a jegyárat és otthon kifizeted nekik, amikor hazamentél. A benzin árára mennyit mondott? Esetleg összedobhatnánk többen (ha a többiek is belemennek). Ezek csak ötletek és kérdések. Rábeszélés hát... inkább előbb üzengetnék és jobb lenne úgy, ha már elengednek, mire Maci vagy más odaér... De várjunk. Napsi, te Szegedről jössz fel a talira még aznap vagy már előbb feljössz? Mert Szegedhez közelebbinek tűnik Kurd csak azért. Bár ha vonattal mész, akkor nem tudom plusz költség lenne-e a kitérő sweatdrop Ne haragudj, más ötletem nincs. Edit: jegyárak (elvira.hu, teljesárú) (Napsinak és Kisrajczynak) Szeged-Bp 3360 Szeged-Kurd 4360 Szeged-Kurd bp 5840 Úgyhogy ez nem biztos, hogy összejön sweatdrop Nem tudom, ha Napsi bennevan ... =) Max. Napsi-ét kifizetem. =D A sajátommal együtt. =D Én nekem úgyis van 90%-osom. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 9:04 am
III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III * magamban átkozom a szüleim által adott válaszukat * Sajnos nem engednek el! Ha közelebb lenne (pl.: Pécs, Kaposvár, Balaton parton valahol ... ) akkor engednének, mert ők vinnének ... hogy a Yo isten csessze meg azt a seggberúgott hatalmas eget! Bátyámat bezzeg bárhova elengedik, " 1 évvel idősebb nálam! ,, indokkal ... Engem b@zzeg sehova ... nem engedik, hogy Yol érezzem magam egyszer az évben ... Remélem, Yol fogjátok érezni magatokat ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying A bátyádnak csak a kora miatt engedik? Vagy valami más ok is van? És a távolság az indok? Ha valamelyikünk fizetné a vonatjegyedet, mint mondanának? Csak kíváncsi vagyok ezekre, hogy pontosan mi miatt nem engednek el. Bátyámat bárhova engedik mert "neki van barátnője, akihez tudna menni" --- ha mondjuk vkivel összejönnék, akkor talán engem is engednének, de nem hiszem. A vonatjegyet állnák, vagyis kapnék money-t, hogy a vonatjegyet tudjam venni oda is és vissza is. Hát, ha valaki fizetné a jegyemet, az nem esne rosszul, de akkor valakinek el kellene jönnie Kurdra és vele mennék el a Kőbánya-Kispest állomásra. Hát a távolság is indok, mert "kicsit féltenek", meg ismeretlenbe nem akarnak elengedni. Kérdeztem, hogy elvinnének-e, de akkor a benzin árát említette meg jó apám. ... HA mondjuk te eljönnél, vagy Medve, vagy valaki, aki idősebb nálam, és rábeszélné szüleimet, hogy engedjenek el, akkor örülnék neki ... Juj Kurd tényleg messze van kicsit... sweatdrop Szerintem itthon sem örülnének ha erre költenék, a kocsi nem lenne rossz ötlet (mi részünkről ez sajna kizárva, én még nem vezetek, apám meg nem menne le oda az fix). BarátnőHÖZ. Miért, csak hozzá lehet? Ismeretlen... Majd belinkelem Maci picasawebes albumát a régebbi talikról ha kell és már mindjárt nem ismeretlen. Meg útileírást is szívesen adok a szüleidnek. Bár nemtom hogy a kurdi vonat (ha azzal jönnél) melyik pu-ba megy. Gondolom Déli. Budapestről nekem teljes árú 2790 lenne Kurdra (vagy 3805) és ez csak oda szerintem. De nem hiszem, hogy engednének 5000-et fizetni és sokat utazni ezért. Még azt lehetne (ha sikerül rábeszélni őket), hogy feljössz Kurdról és megadom/juk a jegyárat és otthon kifizeted nekik, amikor hazamentél. A benzin árára mennyit mondott? Esetleg összedobhatnánk többen (ha a többiek is belemennek). Ezek csak ötletek és kérdések. Rábeszélés hát... inkább előbb üzengetnék és jobb lenne úgy, ha már elengednek, mire Maci vagy más odaér... De várjunk. Napsi, te Szegedről jössz fel a talira még aznap vagy már előbb feljössz? Mert Szegedhez közelebbinek tűnik Kurd csak azért. Bár ha vonattal mész, akkor nem tudom plusz költség lenne-e a kitérő sweatdrop Ne haragudj, más ötletem nincs. Edit: jegyárak (elvira.hu, teljesárú) (Napsinak és Kisrajczynak) Szeged-Bp 3360 Szeged-Kurd 4360 Szeged-Kurd bp 5840 Úgyhogy ez nem biztos, hogy összejön sweatdrop Nem tudom, ha Napsi bennevan ... =) Max. Napsi-ét kifizetem. =D A sajátommal együtt. =D Én nekem úgyis van 90%-osom. =D Oké szurkolok, de előbb várjuk meg Napsi válaszát. Tehát ha mi vagy te fedeznéd a költséget akkor elengednek? 100%? Mert csak úgy érdemes próbálnunk segíteni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 9:25 am
Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III * magamban átkozom a szüleim által adott válaszukat * Sajnos nem engednek el! Ha közelebb lenne (pl.: Pécs, Kaposvár, Balaton parton valahol ... ) akkor engednének, mert ők vinnének ... hogy a Yo isten csessze meg azt a seggberúgott hatalmas eget! Bátyámat bezzeg bárhova elengedik, " 1 évvel idősebb nálam! ,, indokkal ... Engem b@zzeg sehova ... nem engedik, hogy Yol érezzem magam egyszer az évben ... Remélem, Yol fogjátok érezni magatokat ... crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying A bátyádnak csak a kora miatt engedik? Vagy valami más ok is van? És a távolság az indok? Ha valamelyikünk fizetné a vonatjegyedet, mint mondanának? Csak kíváncsi vagyok ezekre, hogy pontosan mi miatt nem engednek el. Bátyámat bárhova engedik mert "neki van barátnője, akihez tudna menni" --- ha mondjuk vkivel összejönnék, akkor talán engem is engednének, de nem hiszem. A vonatjegyet állnák, vagyis kapnék money-t, hogy a vonatjegyet tudjam venni oda is és vissza is. Hát, ha valaki fizetné a jegyemet, az nem esne rosszul, de akkor valakinek el kellene jönnie Kurdra és vele mennék el a Kőbánya-Kispest állomásra. Hát a távolság is indok, mert "kicsit féltenek", meg ismeretlenbe nem akarnak elengedni. Kérdeztem, hogy elvinnének-e, de akkor a benzin árát említette meg jó apám. ... HA mondjuk te eljönnél, vagy Medve, vagy valaki, aki idősebb nálam, és rábeszélné szüleimet, hogy engedjenek el, akkor örülnék neki ... Juj Kurd tényleg messze van kicsit... sweatdrop Szerintem itthon sem örülnének ha erre költenék, a kocsi nem lenne rossz ötlet (mi részünkről ez sajna kizárva, én még nem vezetek, apám meg nem menne le oda az fix). BarátnőHÖZ. Miért, csak hozzá lehet? Ismeretlen... Majd belinkelem Maci picasawebes albumát a régebbi talikról ha kell és már mindjárt nem ismeretlen. Meg útileírást is szívesen adok a szüleidnek. Bár nemtom hogy a kurdi vonat (ha azzal jönnél) melyik pu-ba megy. Gondolom Déli. Budapestről nekem teljes árú 2790 lenne Kurdra (vagy 3805) és ez csak oda szerintem. De nem hiszem, hogy engednének 5000-et fizetni és sokat utazni ezért. Még azt lehetne (ha sikerül rábeszélni őket), hogy feljössz Kurdról és megadom/juk a jegyárat és otthon kifizeted nekik, amikor hazamentél. A benzin árára mennyit mondott? Esetleg összedobhatnánk többen (ha a többiek is belemennek). Ezek csak ötletek és kérdések. Rábeszélés hát... inkább előbb üzengetnék és jobb lenne úgy, ha már elengednek, mire Maci vagy más odaér... De várjunk. Napsi, te Szegedről jössz fel a talira még aznap vagy már előbb feljössz? Mert Szegedhez közelebbinek tűnik Kurd csak azért. Bár ha vonattal mész, akkor nem tudom plusz költség lenne-e a kitérő sweatdrop Ne haragudj, más ötletem nincs. Edit: jegyárak (elvira.hu, teljesárú) (Napsinak és Kisrajczynak) Szeged-Bp 3360 Szeged-Kurd 4360 Szeged-Kurd bp 5840 Úgyhogy ez nem biztos, hogy összejön sweatdrop Nem tudom, ha Napsi bennevan ... =) Max. Napsi-ét kifizetem. =D A sajátommal együtt. =D Én nekem úgyis van 90%-osom. =D Oké szurkolok, de előbb várjuk meg Napsi válaszát. Tehát ha mi vagy te fedeznéd a költséget akkor elengednek? 100%? Mert csak úgy érdemes próbálnunk segíteni sweatdrop Még megkérdezem őket ... =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 12:03 pm
Ingyen utazom a vonaton....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 1:05 pm
Nekem még mindig biztos hogy megyek xp . Nincs az a személy, szörny vagy isten aki el tudna tántorítani. 100% hogy megyek és ha jövő héten nem történik velem valami ami ágyhoz kötne akkor úgy is marad xd .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2010 1:08 pm
III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Obilia III_Kisrajczy_III Bátyámat bárhova engedik mert "neki van barátnője, akihez tudna menni" --- ha mondjuk vkivel összejönnék, akkor talán engem is engednének, de nem hiszem. A vonatjegyet állnák, vagyis kapnék money-t, hogy a vonatjegyet tudjam venni oda is és vissza is. Hát, ha valaki fizetné a jegyemet, az nem esne rosszul, de akkor valakinek el kellene jönnie Kurdra és vele mennék el a Kőbánya-Kispest állomásra. Hát a távolság is indok, mert "kicsit féltenek", meg ismeretlenbe nem akarnak elengedni. Kérdeztem, hogy elvinnének-e, de akkor a benzin árát említette meg jó apám. ... HA mondjuk te eljönnél, vagy Medve, vagy valaki, aki idősebb nálam, és rábeszélné szüleimet, hogy engedjenek el, akkor örülnék neki ... Juj Kurd tényleg messze van kicsit... sweatdrop Szerintem itthon sem örülnének ha erre költenék, a kocsi nem lenne rossz ötlet (mi részünkről ez sajna kizárva, én még nem vezetek, apám meg nem menne le oda az fix). BarátnőHÖZ. Miért, csak hozzá lehet? Ismeretlen... Majd belinkelem Maci picasawebes albumát a régebbi talikról ha kell és már mindjárt nem ismeretlen. Meg útileírást is szívesen adok a szüleidnek. Bár nemtom hogy a kurdi vonat (ha azzal jönnél) melyik pu-ba megy. Gondolom Déli. Budapestről nekem teljes árú 2790 lenne Kurdra (vagy 3805) és ez csak oda szerintem. De nem hiszem, hogy engednének 5000-et fizetni és sokat utazni ezért. Még azt lehetne (ha sikerül rábeszélni őket), hogy feljössz Kurdról és megadom/juk a jegyárat és otthon kifizeted nekik, amikor hazamentél. A benzin árára mennyit mondott? Esetleg összedobhatnánk többen (ha a többiek is belemennek). Ezek csak ötletek és kérdések. Rábeszélés hát... inkább előbb üzengetnék és jobb lenne úgy, ha már elengednek, mire Maci vagy más odaér... De várjunk. Napsi, te Szegedről jössz fel a talira még aznap vagy már előbb feljössz? Mert Szegedhez közelebbinek tűnik Kurd csak azért. Bár ha vonattal mész, akkor nem tudom plusz költség lenne-e a kitérő sweatdrop Ne haragudj, más ötletem nincs. Edit: jegyárak (elvira.hu, teljesárú) (Napsinak és Kisrajczynak) Szeged-Bp 3360 Szeged-Kurd 4360 Szeged-Kurd bp 5840 Úgyhogy ez nem biztos, hogy összejön sweatdrop Nem tudom, ha Napsi bennevan ... =) Max. Napsi-ét kifizetem. =D A sajátommal együtt. =D Én nekem úgyis van 90%-osom. =D Oké szurkolok, de előbb várjuk meg Napsi válaszát. Tehát ha mi vagy te fedeznéd a költséget akkor elengednek? 100%? Mert csak úgy érdemes próbálnunk segíteni sweatdrop Még megkérdezem őket ... =) Kisrajczy ha 90%-os akkor az vagy 2 x 208 vagy 2 x 705 Ft (mind2 másodosztály). No ebben mázlista vagy, wow smile Akkor kérdezd meg a szüleidet, hogy ha tényleg ilyen áron utaznál és kifizetem/jük neked akkor elengednek-e. Napsi: oké, bocsi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|