|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 8:26 am
piecia86 Pozdro dla całej ekipy Ecchiconu. Przedewszystkim dla Aldara, Jubego, i dziewczyny z randki w ciemno a dla orga nie ma pozdrowień? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 2:42 pm
A którego orga. Dobra dla wszystkich orgów zdrówka życze exclaim exclaim exclaim Akcje z wcinaniem ryżu trza konicznie powtórzyć tylko więcej cherbaty granulowanej by się przydało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 27, 2007 3:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 2:58 pm
Mam proźbe jeżeli ktoś zna postacie z M&A podobne z zainteresowań do Jiraja, Teppa Aizen, Kamesenin, Happosai, i wielu innych zboczeńców pisać pisać i jeszcze raz pisać do mnie. Błagam pomóżcia!!!!!!!!
BUUUU gonk Olali mnie wszysc nikt nie zna nawet jednej MISIU BALDZO PLOSI crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 17, 2007 6:13 am
piecia86 Mam proźbe jeżeli ktoś zna postacie z M&A podobne z zainteresowań do Jiraja, Teppa Aizen, Kamesenin, Happosai, i wielu innych zboczeńców pisać pisać i jeszcze raz pisać do mnie. Błagam pomóżcia!!!!!!!! BUUUU gonk Olali mnie wszysc nikt nie zna nawet jednej MISIU BALDZO PLOSI crying No to moze Onizuka i Miroku? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 21, 2007 2:15 am
piecia86 Mam proźbe jeżeli ktoś zna postacie z M&A podobne z zainteresowań do Jiraja, Teppa Aizen, Kamesenin, Happosai, i wielu innych zboczeńców pisać pisać i jeszcze raz pisać do mnie. Błagam pomóżcia!!!!!!!! ELDER!!!! Z Chrono Crusade!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 4:54 am
Podobno ma się pojawić jakiś program telewizyjny z anime. Jak chcecie, to poczytajcie tutaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 09, 2007 5:38 am
kamilka3d Podobno ma się pojawić jakiś program telewizyjny z anime. Jak chcecie, to poczytajcie tutajTen artykuł w niewyjaśnionych powodów pojawia się co roku od około 3 lat tak więc się nie podniecaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 7:25 am
EvilYuki piecia86 Pozdro dla całej ekipy Ecchiconu. Przedewszystkim dla Aldara, Jubego, i dziewczyny z randki w ciemno a dla orga nie ma pozdrowień? xd to mnie tez sie nalezy XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 7:28 am
piecia86 Sango-Maho eh bo nie wiem za bardzo czy można tu o pierdołach gadać xD nie chce znowu podpaść władzom ^^ Zależy co uważasz za pierdoły Chec też pozdrowić wszystkich fanów Sa-Su-Ke (czyli chłopca z shishushasinganem czyli muchą w oku biggrin i tak naruto go pokona cienistym klon jutsu mrgreen taaa hura dla wersji PL.............. stare faktycznie hiech go juz Naruciak dobije...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 11:50 am
Silvery the Alchemist EvilYuki piecia86 Pozdro dla całej ekipy Ecchiconu. Przedewszystkim dla Aldara, Jubego, i dziewczyny z randki w ciemno a dla orga nie ma pozdrowień? xd to mnie tez sie nalezy XDDDDDDDDD hurra <3 zrobimy sektę biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 4:46 am
BeeWolf kamilka3d Podobno ma się pojawić jakiś program telewizyjny z anime. Jak chcecie, to poczytajcie tutajTen artykuł w niewyjaśnionych powodów pojawia się co roku od około 3 lat tak więc się nie podniecaj. A czy ja się podniecaM?? Po prostu napisałam coś, co mogłoby wszystkich zainteresować. I tyle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 10:36 am
dobra dobra i tak najleprzy program z anime to youtube A ostatnio znalazłem to więc albo to robił polak albo nie tylko my mamy problemy z dublingiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 3:50 am
piecia86 dobra dobra i tak najleprzy program z anime to youtube A ostatnio znalazłem to więc albo to robił polak albo nie tylko my mamy problemy z dublingiem Nieźle. Musieli kogoś nieźle wkurzyć. W sumie to się z nimi zgadzam. Widziałam kawałek 17 odcinka Bleacha w ich wykonaniu. Dno totalne. Ale nie wszystko co dubingowali polacy jest złe. Zresztą, już była o tym mowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 17, 2007 5:38 am
Starczyłoby nieco pracy i naprawdę wymagający reżyser - wtedy byłby dobry dubbing. Oshii kiedyś wspominał, że przy dubbingu japońskim pierwszej kinówki GitS nie mógł się nadziwić sztywności amerykańskich aktorów. Japoński dubbing został zrobiony w dwa dni, na najwyższym poziomie, angielski Oshii nadzorował i trwało to dwa tygodnie, tak ganiał aktorów, żeby wycisnęli z siebie jakieś emocje na poziomie - rezultatem jest świetny dubbing, dorównujący japońskiemu. U nas też by to przeszło i byłoby dobre. Gdyby tylko ktoś w końcu znalazł dobrych, utalentowanych aktorów i odpowiednio ich przycisnął.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|