|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 7:14 am
ad. Yajo: da sie :XP:
ad. Babcia: oooo, a jakis kawalek tworczosci Babcia kiedy nam zaprezentuje? *kocie oczka*
ludzie modlcie sie. wilkus jutro idzie na poprawke=_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 7:19 am
wilkus ludzie modlcie sie. wilkus jutro idzie na poprawke=_= *biega dookoła topiku* Olaboga! Co to będzie, co to będzie... *czyli innymi słowy - biadolenie, niczym staruszka* A jeśli można wiedzieć - z czego poprawkę masz? =O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 7:21 am
Anzelmo wilkus ludzie modlcie sie. wilkus jutro idzie na poprawke=_= *biega dookoła topiku* Olaboga! Co to będzie, co to będzie... *czyli innymi słowy - biadolenie, niczym staruszka* A jeśli można wiedzieć - z czego poprawkę masz? =O zebys wiedzial xd chemia fizyczna. wszystko co fizyczne, jest zle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 7:28 am
wilkus zebys wiedzial xd chemia fizyczna. wszystko co fizyczne, jest zle... *przekręca głowę na bok* Chemia fizyczna?... Cholender, toż to 'ZUO'! (... choć nie bardzo wiem, o czym to traktuje. Ale sama nazwa jest już 'zua' xD ) ... Więc cóż innego mam powiedzieć... Powodzenia. xD ... ALE. Nie mogę się zgodzić, że wszystko fizyczne jest złe, łoj nie. Fizycznie przyjemności, jak... Err... Masaż (o! ) są przeca bardzo dobre. =D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 10:31 am
straszne zlo. skandal skroplony i skondensowany sweatdrop
ano, z tym sie zgodze, tyle, ze z przyjemnosci fizycznych nie ma egzaminu xd [niestety, albo i naszczescie...]
..po chwale lub smierc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 2:22 pm
no to ja trzymam kciuki za Ciebie! Jutro postaram się szczególnie głośno ćwiczyć w tej intencji (ciekawa jestem, kiedy mnie zamordują moi współmieszkańcy...)
Zebra: growl to to tragiczne, deathmetalowe "UUUUUUUU...", tak? Niet, nie umiem. W tej książce nie mam na to ćwiczeń, planuję sobie kupić kiedyś Zen of Scream, to się wtedy może nauczę. Ale na razie na liście priorytetów wyżej stoi mikrofon, a jeszcze wyżej praca, a już najwyżej eseje... stare
Wilkus, babcia nie może się doczekać, kiedy będzie sie Wam mogła czymś pochwalić, ale niestety nie jestem w posiadaniu mikrofonu, a zespół jest jedynie w planach (jak napiszę eseje, zdobędę pracę i kupię mikrofon to wtedy zacznę szukać, czyli jak wszystko gładko pójdzie za jakieś półtora miesiąca... ale wtedy to już będzie sesja za pasem, więc nie wiem, jak to wyjdzie) *optymistka mimo przeważającego poczucia beznadziei* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 3:05 am
wilkus straszne zlo. skandal skroplony i skondensowany sweatdrop ano, z tym sie zgodze, tyle, ze z przyjemnosci fizycznych nie ma egzaminu xd [niestety, albo i naszczescie...] ..po chwale lub smierc! Jee tam, egzamin z takiego czegoś to można na własną rękę zrobić... xD *czeka na werdykt Wilczycy* A po pros, chałwę to bym sobie chętnie zjadł...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 12:03 pm
moze byc ciezkawo... ale jeszcze jest nadzieja. kurde, bedzie straszny klops, jak sie nie uda...
ja wole zwykla bulkie xd
ad Dae. bedziemy czekac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 12:45 pm
Co ma się, kurna, nie udać? >=[ Spokojnie, wszystko przeca dobrze napisałaś =D (... w końcu trzeba być optymistą, ot! xD )
Hmm... Jak nie chałwę, to może chałkę? >xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:31 am
przepraszam, ja zawsze panikuje sweatdrop wyniki sa jakos w weekend, wiec w poniedzialek sie dowiem...
chała to bedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 3:45 am
Więc do poniedziałku możesz sobie spokojnie... Się uspokoić. xD btw. Od kiedy wilki/wilczyce panikują? ninja
... Chyba w chałupce... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 4:17 am
staram sie xd od dawien dawna, czyli 2 lat, kiedy zaczely studiowac xd
miejsce niewazne. *kiepska jestem w grach slownych* mozemy chlupnac herbatke w chalupce.chociaz w sumie nie pilam herbaty od n lat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 6:01 am
Takie cuś... o_o Dziwne, bo jeszcze korasy pospolite (mój zacny gatunek ) jeszcze panikować nie zaczęły... xD
... No to musisz naprawić swój błąd, szarlatanko. >xD Chlupniemy chlubnie herbatkę w chałupie. ... Dobra, wystarczy. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:56 am
panie z dziekanatu na odstrzał!!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 12:11 pm
Współczuję stereotypowych pań z dziekanatu. Bo to już stereotyp jest. :XP:
ech. Dziś dwie koleżanki zaprowadziłam do akademika by im coś zaśpiewać, cały czas zapewniały mnie, że - to zapewne było oględne stwierdzenie - nie wyobrażają sobie mnie śpiewającej rocka. Jak już zaśpiewałam (Space Truckin' i takie tam), nie mogły uwierzyć, że tak potrafię. = =" Czuję deficyt rockowatości w wyglądzie. gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|