|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 12:53 am
Lurzt Ezért lesz ünnepség? ninja ninja Már vége is! Lemaradtál róla!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 10:15 pm
bele kezdtem a profil szerkesztésben de hamar elakadtam tud valaki tanítani a szerkesztésben? ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 6:42 am
csak h ne offoljunk..... 1. erre van külön topic 2. ha már nem nézel el arra akkor ajánlom a gaiacentral.com -ot 3. büszkén kijelentem h felújítottam a profilom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 11:45 am
büszke vagyok rá, hogy végre csináltam magamnak egy kis szabadidőt, és fel tudok nézni ide is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 1:55 pm
napsugar csak h ne offoljunk..... 1. erre van külön topic 2. ha már nem nézel el arra akkor ajánlom a gaiacentral.com -ot 3. büszkén kijelentem h felújítottam a profilom whee Itt szabad offolni, ez az én Topicom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 2:03 pm
Akitta-chan napsugar csak h ne offoljunk..... 1. erre van külön topic 2. ha már nem nézel el arra akkor ajánlom a gaiacentral.com -ot 3. büszkén kijelentem h felújítottam a profilom whee Itt szabad offolni, ez az én Topicom 3nodding ohh igenis uram....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 2:11 pm
Akitta-chan napsugar csak h ne offoljunk..... 1. erre van külön topic 2. ha már nem nézel el arra akkor ajánlom a gaiacentral.com -ot 3. büszkén kijelentem h felújítottam a profilom whee Itt szabad offolni, ez az én Topicom 3nodding Vettem vettem.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 23, 2009 10:45 pm
Büszke vagyok arra, hogy Akitta megengedte, hogy offoljak a topikjában xd ... *szégyenkezve átsündörög a bemutatkozós topicból*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 12:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 9:56 am
Sányi!!! Jáj Sányi!!! gonk crying xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 10:02 am
ki a király??? hát király sanyi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 10:08 am
Szerintem Akitta nem ezt értete a szabad offolni felkijáltás aladt... xd Dehát... Egy elejtet szónak nagyára van.XD..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 3:31 pm
sgergely Szerintem Akitta nem ezt értete a szabad offolni felkijáltás aladt... xd Dehát... Egy elejtet szónak nagyára van. XD.. Paff.... burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 11:56 pm
Büszkeségem, hogy a tegnapi 360 téglát sikeresen elpakoltam nagybátyámmal...(igaziból ő vette le, talicskázott..én meg raktam fel)
Jelenleg a job karom és a derekam a halálán van. gonk
Ahonnan kellett:
 Ahova kellett:
 Amilyen voltam:
 Amilyen lettem:

DE MOST KURVÁRA FÁJ MINDENEM!!!!
|
 |
 |
|
|
|