|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 12:56 pm
sgergely Narcisz Sziasztok, jó sokan lettetek hirtelen^^ nem baj, sőt. eek Az avid... Elijeszted az újjakat! Egyébként üdv! Amig nem jönnek rá, hogy nem lány, addig nem ijesztő
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:05 pm
Akitta-chan sgergely Narcisz Sziasztok, jó sokan lettetek hirtelen^^ nem baj, sőt. eek Az avid... Elijeszted az újjakat! Egyébként üdv! Amig nem jönnek rá, hogy nem lány, addig nem ijesztőJah ebben van valami. Mim meg soha nem mondjuk elnekik. Mármint azt hogy nárcisz nem lány!!!!Egyébként én is csak akor jödtem rá hogy fiu mikor beöltözött halnak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:12 pm
cseles egy virágszál whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:20 pm
sgergely Narcisz Sziasztok, jó sokan lettetek hirtelen^^ nem baj, sőt. eek Az avid... Elijeszted az újjakat! Egyébként üdv! Jaj...gonoszok vagytok... tündér vagyok..tündér vagyok..... *bekatant rofl *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:27 pm
Próbálj meg Kiscsillagot, és Kispál és a Borz-ot hallgatni sokáig bekatanás nélkül^^ Jó kedvem van, azt kéne látni amikor az irodai széken száguldok a folyóson magam ellen..mindig én nyerek, vicces.... (Leállok, mert még megütnek offolásért... ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:40 pm
Üdv a sok újnak..... nem félni Nárcisztól....Ő egy kis tündér cicapillangó 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:44 pm
Narcisz Próbálj meg Kiscsillagot, és Kispál és a Borz-ot hallgatni sokáig bekatanás nélkül^^ Jó kedvem van, azt kéne látni amikor az irodai széken száguldok a folyóson magam ellen..mindig én nyerek, vicces.... (Leállok, mert még megütnek offolásért... ninja ) offolásért? Dehisz most bemutatkoztál! Legalábbis én sokat megtudtam most rólad... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 1:49 pm
Mellesleg eddig énis azthittem hogy lány(Látta ezelőtt párszor) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 2:00 pm
D1rTy F4m3 Mellesleg eddig énis azthittem hogy lány(Látta ezelőtt párszor) xp Az ideális világomban se lány se fiú nem lennék, de baj, ha megkérem az emberkéket, hogy ne tárgyaljunk tovább a nemi indentitásomról? sweatdrop Picit zavarba ejtő...... kösziiii...Inkább az új tagok meséljenek magukról egy kicsit többet^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 2:14 pm
Helo mindenkinek én kb 1 éve vok a gaian de nem sokat foglalkoztam a karimmal mostanáig! Ezentul én is oszlopos tagja szeretnék lenni a bandának. Külömben becses neven Nagy Tamás 18 éves Budapösti csepeli srác vok a Magyar Gyula Kertészeti suliba járok 12. es nagy cula. 3nodding Röviden magamról: -kedvelem a mangát, animet és a fantasyt, zenét halgatni és rajzolni. -szeretek szorakozni, ismerkedni, és persze hülyűlni minden mennyiségben. -kedvenc állataim a tigrisek biggrin -kedvenc színem a kék, fekete, fehér, szürke. Dióhéjban ennyit rólam. Ha van kedvetek nyugottan klat rám vagy a profilomra és írjatok!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 2:18 pm
Itachy Omirune Helo mindenkinek én kb 1 éve vok a gaian de nem sokat foglalkoztam a karimmal mostanáig! Ezentul én is oszlopos tagja szeretnék lenni a bandának. Külömben becses neven Nagy Tamás 18 éves Budapösti csepeli srác vok a Magyar Gyula Kertészeti suliba járok 12. es nagy cula. 3nodding Röviden magamról: -kedvelem a mangát, animet és a fantasyt, zenét halgatni és rajzolni. -szeretek szorakozni, ismerkedni, és persze hülyűlni minden mennyiségben. -kedvenc állataim a tigrisek biggrin -kedvenc színem a kék, fekete, fehér, szürke. Dióhéjban ennyit rólam. Ha van kedvetek nyugottan klat rám vagy a profilomra és írjatok!! Nah végre Tomi... már vártam hogy kicsit be aktivizálódj....Üdv köztünk 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 2:19 pm
Itachy Omirune Helo mindenkinek én kb 1 éve vok a gaian de nem sokat foglalkoztam a karimmal mostanáig! Ezentul én is oszlopos tagja szeretnék lenni a bandának. Külömben becses neven Nagy Tamás 18 éves Budapösti csepeli srác vok a Magyar Gyula Kertészeti suliba járok 12. es nagy cula. 3nodding Röviden magamról: -kedvelem a mangát, animet és a fantasyt, zenét halgatni és rajzolni. -szeretek szorakozni, ismerkedni, és persze hülyűlni minden mennyiségben. -kedvenc állataim a tigrisek biggrin -kedvenc színem a kék, fekete, fehér, szürke. Dióhéjban ennyit rólam. Ha van kedvetek nyugottan klat rám vagy a profilomra és írjatok!!
Csá, Tomi Mester...kicsit zűrös volt a script az írásodban, kijavítottam. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 2:22 pm
Üüüüüdv smile Igeyn, fantasy anime mangaa! smile ) (Meg sci-fi! smile )A dark-elf "állomány" is bővül a guildben az jó smile (nem félreérteni nem vagyok "csak-darkelf-párti" de nem gyakran látok dark elfeket Gaián mostnaában).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|