|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:10 pm
am kövi héten mék pestre... sajna ien családi dolog lesz mer megyünk a bodies kiállításra... mostmár naon kíváncsi vok rá biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:26 pm
napsugar am kövi héten mék pestre... sajna ien családi dolog lesz mer megyünk a bodies kiállításra... mostmár naon kíváncsi vok rá biggrin Egyszer valaki megkérdezte tőlem, hogy hol van a bodies kiállítás, és véletlenül teljesen máshova irányítottam el sweatdrop Tudtam, hogy hol van, csak nem tudom miért az Andrássy útra irányítottam, a király utca helyett crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:28 pm
am h jutok el a király utcába ha a nyugatiba érkezek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:43 pm
napsugar am h jutok el a király utcába ha a nyugatiba érkezek??
Az oktogonnál kell felszállni a 105-ös buszra és a Clark Ádám tér-nél kell leszálni. arra fele van de nézz ide: www.witamin.hu és van benne útvonal tervező is. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:44 pm
Medvelaszlo napsugar am h jutok el a király utcába ha a nyugatiba érkezek??
Az oktogonnál kell felszállni a 105-ös buszra és a Clark Ádám tér-nél kell leszálni. arra fele van de nézz ide: www.witamin.hu és van benne útvonal tervező is. XD kösziii 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 12:47 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar am h jutok el a király utcába ha a nyugatiba érkezek??
Az oktogonnál kell felszállni a 105-ös buszra és a Clark Ádám tér-nél kell leszálni. arra fele van de nézz ide: www.witamin.hu és van benne útvonal tervező is. XD kösziii 4laugh Szivesen redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 08, 2008 1:40 pm
Bocsánat, lehet, hogy most tök hülyeséget írok, de szerintem nem jó, amit írtál. A Clark Ádám tér már Budán van, a Király utca pedig Pest. Ha a nyugatitól akar a Király utcába jutni, akkor felszáll a 4-6-os vilire és elmegy a Király utcáig (ez a megálló neve is) és onnan már csak sétálni kell a 26-os számig, nem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 2:31 am
ezt meg tudnátok vitatni úgy keddig-szerdáig?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 10:52 am
Meg, de szerintem (100%) nekem van igazam! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 12:45 pm
Boli-chan Meg, de szerintem (100%) nekem van igazam! 4laugh U... tényleg nem tudom miért ez jutott eszembe.... bocsi sweatdrop Mindegy amúgy is az utvonal tervezőben majd megnéed és kész!! Nem? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 10, 2008 3:31 am
ugyis megnézem.... de azér köszi mindenkitől a segítséget biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 10, 2008 1:21 pm
napsugar ugyis megnézem.... de azér köszi mindenkitől a segítséget biggrin heart esen, máskor is. ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|