|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:14 am
Ibris Sayo - kosmita XD nie chce wiedziec skad to sie u ciebie wzielo ;P Lina, mowili, ze geniusze sa skromni... wink A tak na serio to wydalo mi sie to troche nie fair. grono osob, rysujacych gorzej zarabia naprawde spore sumki. chcialam byc mila i robilam za darmo, ale przestalam. Za duzo wysilku ^^''' wiem zgadzam sie z tobą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:14 am
sweet_chii Lina-san Ibris Lina-san Ibris bai bai Sei ^.^ ej bo kurcze... chce odebrac zaplate za robocizne, ale moge sie z dziewczyna skontaktowac ^^''' czyzbys zaczeła zarabiac na swoich rysunkach? tak. zreszta ludzie sami chca placic, ja do niczego nie zmuszam ^^ i biore bardzo malo. tzn. chce bardzo malo wink a teraz brakuje mi tylko 600g zeby cos sobie kupic i nie moge vv' Sayo... co robisz? razz swiecisz? tylko pytam ^_^ rysowanie to najlepszy biznes na Gaii smile .:: EXCHNGE TO NAJLEPSZY BIZNES ! ja zarabiam srednio 20-30k na dzien tam ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:16 am
Heyka Chii, Falc, Cleef ;>
Wiem, ze to byznes, dlatego probuje zarobic. Tylko kurcze - mam problem z odebraniem kasy ^^' Moze jakis minishop zaloze czy cos...
Cleef - kazdy robi, to co umie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:17 am
Ibris Heyka Chii, Falc, Cleef ;> Wiem, ze to byznes, dlatego probuje zarobic. Tylko kurcze - mam problem z odebraniem kasy ^^' Moze jakis minishop zaloze czy cos... Cleef - kazdy robi, to co umie biggrin .:: ale sweet chill muwilas ze rysowanie to najlepszy biznes na gaia ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:20 am
_cleef_ Ibris Heyka Chii, Falc, Cleef ;> Wiem, ze to byznes, dlatego probuje zarobic. Tylko kurcze - mam problem z odebraniem kasy ^^' Moze jakis minishop zaloze czy cos... Cleef - kazdy robi, to co umie biggrin .:: ale sweet chill muwilas ze rysowanie to najlepszy biznes na gaia ! ::.no bo to prawda... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:21 am
Cleef... "mowilas" czy "mowila"? ;P btw. nie chce ktos czasem nowego siga? *desperacja* dobra, zartowalam vv' A jeszcze na Art Arenie nie moge dodac rysunkow ><'
Chii, ty masz dzisiaj urodzinki? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Heyka Chii, Falc, Cleef ;> Wiem, ze to byznes, dlatego probuje zarobic. Tylko kurcze - mam problem z odebraniem kasy ^^' Moze jakis minishop zaloze czy cos... Cleef - kazdy robi, to co umie biggrin Chcesz zalozyc sklep whee twoja avki na pewno beda szly jak lod 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Cleef... "mowilas" czy "mowila"? ;P btw. nie chce ktos czasem nowego siga? *desperacja* dobra, zartowalam vv' A jeszcze na Art Arenie nie moge dodac rysunkow ><' Chii, ty masz dzisiaj urodzinki? razz tak mam xd EDIT: JA CHCEM ! JA CHCEM!!! PROOOOOSZE!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:23 am
Falcone Ibris Heyka Chii, Falc, Cleef ;> Wiem, ze to byznes, dlatego probuje zarobic. Tylko kurcze - mam problem z odebraniem kasy ^^' Moze jakis minishop zaloze czy cos... Cleef - kazdy robi, to co umie biggrin Chcesz zalozyc sklep whee twoja avki na pewno beda szly jak lod 3nodding chce zalozyc sklep vv' ale nie chce mi sie za to zabrac XD Chii *przytul* wszystkiego najlepszego ^.^ i tak z okazji urodzin to ci zrobie... o ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ibris Cleef... "mowilas" czy "mowila"? ;P btw. nie chce ktos czasem nowego siga? *desperacja* dobra, zartowalam vv' A jeszcze na Art Arenie nie moge dodac rysunkow ><' Chii, ty masz dzisiaj urodzinki? razz tak mam xd EDIT: JA CHCEM ! JA CHCEM!!! PROOOOOSZE!!! ja tez biggrin a tak wogule to wszytkiego najlepszego Chii whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ibris Cleef... "mowilas" czy "mowila"? ;P btw. nie chce ktos czasem nowego siga? *desperacja* dobra, zartowalam vv' A jeszcze na Art Arenie nie moge dodac rysunkow ><' Chii, ty masz dzisiaj urodzinki? razz tak mam xd EDIT: JA CHCEM ! JA CHCEM!!! PROOOOOSZE!!! wszystkiego najlepszego 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:24 am
sweet_chii _cleef_ Ibris Heyka Chii, Falc, Cleef ;> Wiem, ze to byznes, dlatego probuje zarobic. Tylko kurcze - mam problem z odebraniem kasy ^^' Moze jakis minishop zaloze czy cos... Cleef - kazdy robi, to co umie biggrin .:: ale sweet chill muwilas ze rysowanie to najlepszy biznes na gaia ! ::.no bo to prawda... stressed .:: ile sie na rusnkach na dzien zarabia ? bo moja kumpela i ja zarabiamy srednio 20-30k na exchange ! ona chyba wiecej ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|