|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 6:58 am
*drzwi staja otworem, pojawia sie w nich chodzaca gora sniegu. a konkretnie to Ib w czarnym plaszczyku zasypana sniegiem*
...zzzimno, kurz twarz *zamyka drzwi, rozplaszcza sie* Czesc ^^'
wam tez sie PM chrzania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:00 am
Ibris *drzwi staja otworem, pojawia sie w nich chodzaca gora sniegu. a konkretnie to Ib w czarnym plaszczyku zasypana sniegiem* ...zzzimno, kurz twarz *zamyka drzwi, rozplaszcza sie* Czesc ^^' wam tez sie PM chrzania? witaj, nie, nie chrzani
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ .:: one duzo wytrzymujo ! domokun ::. *łapie domo*Nyu=^_^= Moje whee siada na foteliku i patrzy na bawiaca sie sei i domo xd cze ibris :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ .:: one duzo wytrzymujo ! domokun ::. *łapie domo*Nyu=^_^= Moje whee .:: *glask glask domo* ^o^ ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:02 am
bai bai Sei ^.^
ej bo kurcze... chce odebrac zaplate za robocizne, ale moge sie z dziewczyna skontaktowac ^^'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:04 am
Ibris bai bai Sei ^.^ ej bo kurcze... chce odebrac zaplate za robocizne, ale moge sie z dziewczyna skontaktowac ^^''' czyzbys zaczeła zarabiac na swoich rysunkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:06 am
Lina-san Ibris bai bai Sei ^.^ ej bo kurcze... chce odebrac zaplate za robocizne, ale moge sie z dziewczyna skontaktowac ^^''' czyzbys zaczeła zarabiac na swoich rysunkach? tak. zreszta ludzie sami chca placic, ja do niczego nie zmuszam ^^ i biore bardzo malo. tzn. chce bardzo malo wink a teraz brakuje mi tylko 600g zeby cos sobie kupic i nie moge vv' Sayo... co robisz? razz swiecisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:08 am
Ibris Lina-san Ibris bai bai Sei ^.^ ej bo kurcze... chce odebrac zaplate za robocizne, ale moge sie z dziewczyna skontaktowac ^^''' czyzbys zaczeła zarabiac na swoich rysunkach? tak. zreszta ludzie sami chca placic, ja do niczego nie zmuszam ^^ i biore bardzo malo. tzn. chce bardzo malo wink a teraz brakuje mi tylko 600g zeby cos sobie kupic i nie moge vv' Sayo... co robisz? razz swiecisz? :3 w 3 miejscach ale mnie to drazni wiec zgaszam czesc swiatla razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:10 am
Ibris Lina-san Ibris bai bai Sei ^.^ ej bo kurcze... chce odebrac zaplate za robocizne, ale moge sie z dziewczyna skontaktowac ^^''' czyzbys zaczeła zarabiac na swoich rysunkach? tak. zreszta ludzie sami chca placic, ja do niczego nie zmuszam ^^ i biore bardzo malo. tzn. chce bardzo malo wink a teraz brakuje mi tylko 600g zeby cos sobie kupic i nie moge vv' Sayo... co robisz? razz swiecisz? tylko pytam ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:12 am
Lina-san Ibris Lina-san Ibris bai bai Sei ^.^ ej bo kurcze... chce odebrac zaplate za robocizne, ale moge sie z dziewczyna skontaktowac ^^''' czyzbys zaczeła zarabiac na swoich rysunkach? tak. zreszta ludzie sami chca placic, ja do niczego nie zmuszam ^^ i biore bardzo malo. tzn. chce bardzo malo wink a teraz brakuje mi tylko 600g zeby cos sobie kupic i nie moge vv' Sayo... co robisz? razz swiecisz? tylko pytam ^_^ rysowanie to najlepszy biznes na Gaii smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 7:13 am
Sayo - kosmita XD nie chce wiedziec skad to sie u ciebie wzielo ;P
Lina, mowili, ze geniusze sa skromni... wink A tak na serio to wydalo mi sie to troche nie fair. grono osob, rysujacych gorzej zarabia naprawde spore sumki. chcialam byc mila i robilam za darmo, ale przestalam. Za duzo wysilku ^^'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|