|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:19 am
Wymordowalam troche ludu i juz jestem wypoczeta i odstresowana biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:22 am
widze duzo nowych twarzyczek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:22 am
Eurina Vam Wymordowalam troche ludu i juz jestem wypoczeta i odstresowana biggrin ja dziś mam w planach nabyc trochę thal'u i wypróbować jego działanie na pewnej osobie... świetna trucizna... niewykrywalna prawie, bo w Polsce nie robi się testów na jej obecność w zwłokach gdyż są piekielnie drogie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:24 am
Kukus Eurina Vam Wymordowalam troche ludu i juz jestem wypoczeta i odstresowana biggrin ja dziś mam w planach nabyc trochę thal'u i wypróbować jego działanie na pewnej osobie... świetna trucizna... niewykrywalna prawie, bo w Polsce nie robi się testów na jej obecność w zwłokach gdyż są piekielnie drogie Mam nadzieje, ze nie na mnie.. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:26 am
eh...chyba brak im pomyslow na lepsze rzeczy w liscikach ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:28 am
potrzebuje informacji gdzie mozna znalezc linki z niespodzianki bo dostalem ale nie wiem gdzie szukac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:29 am
Akiko Tamashii eh...chyba brak im pomyslow na lepsze rzeczy w liscikach ^^' juz ja wymysle lepsze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:30 am
Eurina Vam Mam nadzieje, ze nie na mnie.. eek a teraz pzemyśl to co napisałaś stare ja jestem w Warszawie, ty w Łapach... poza tym cię lubię, więc na jaki wał miałbym cię truć? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:31 am
Silver_day potrzebuje informacji gdzie mozna znalezc linki z niespodzianki bo dostalem ale nie wiem gdzie szukac Nie mozesz otworzyc czy chcesz przeczytac spis wszystkich prezentow? Fajny sweterek :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 5:32 am
Eurina Vam Silver_day potrzebuje informacji gdzie mozna znalezc linki z niespodzianki bo dostalem ale nie wiem gdzie szukac Nie mozesz otworzyc czy chcesz przeczytac spis wszystkich prezentow? Fajny sweterek :] nie moge otworzyc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|