|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:00 pm
Akiko Tamashii Jaswinder a ogólnie to jest taka komedia "Romeo i Julia według SHREKspeare'a" - projekt na zaliczenie z filmówki... jeszcze do tego reklama (anty) kursów językowych... stare aha :] widze ze masz w tym samym dniu urodziny co Yosei ;] ja? 16.02.88... no co wy... chyba nie będziecie mnie bić?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:02 pm
Jaswinder Akiko Tamashii Jaswinder a ogólnie to jest taka komedia "Romeo i Julia według SHREKspeare'a" - projekt na zaliczenie z filmówki... jeszcze do tego reklama (anty) kursów językowych... stare aha :] widze ze masz w tym samym dniu urodziny co Yosei ;] ja? 16.02.88... no co wy... chyba nie będziecie mnie bić?! eek xd *ociera raczki*........17 razy kopniaki w pupcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:04 pm
SKONCZYLAM 17 LAT!!!! OCH BOSZE..... NIE MOGE W TO UWIERZYC!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:05 pm
sweet_chii SKONCZYLAM 17 LAT!!!! OCH BOSZE..... NIE MOGE W TO UWIERZYC!!! gonk bijemy!!!!!!!!!! xd wszystkiego naj naj naj pani starszej wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:07 pm
Akiko Tamashii sweet_chii SKONCZYLAM 17 LAT!!!! OCH BOSZE..... NIE MOGE W TO UWIERZYC!!! gonk bijemy!!!!!!!!!! xd wszystkiego naj naj naj pani starszej wink xd wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:08 pm
ide coś zjeść...
Chii... wszystkiego najlepszego z okazji 17. urodzinek... za rok się z tobą rozprawimy...
STO LAT... STO LAT... Niech żyje, żyje nam... no dobra, nie będę dłużej się darł
ale mam nadzie, że ci ten CAPS nie zostanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:09 pm
oki, ja ide lulu, bo ju....dzis ide na rano ^^"
oyasumi!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:09 pm
Kukus ide coś zjeść... Chii... wszystkiego najlepszego z okazji 17. urodzinek... za rok się z tobą rozprawimy... STO LAT... STO LAT... Niech żyje, żyje nam... no dobra, nie będę dłużej się darł ale mam nadzie, że ci ten CAPS nie zostanie... dziekuje. 3nodding nie, ja tylko wyrazalam chwilowe emocje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:12 pm
Akiko Tamashii sweet_chii SKONCZYLAM 17 LAT!!!! OCH BOSZE..... NIE MOGE W TO UWIERZYC!!! gonk bijemy!!!!!!!!!! xd wszystkiego naj naj naj pani starszej wink xd nie bijcie... dobranoc Aki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:13 pm
chii >>> happy birthday!!!
baj baj all!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 3:14 pm
Jaswinder chii >>> happy birthday!!! baj baj all! dzieki!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:29 am
Sei chan Nyu=^_^= Nowe itemki z listheeee!!!!! whee nyu ^.^ chyba nie bede kupowac drugiego listu blaugh nie za bardzo mi si epodobaja te anielskie bransoletki wink blaugh (Chii- wszystkiego naj naj z okazji 17. urodzin!!!!) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:40 am