|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:09 pm
Ibris ja tez nie wiem, ale to co biggrin pewnie PS mial tam swoj udzial w 'tworzeniu'. a teraz mi mailbox nawala i nie wiem czy dziewczyna dostala wiadomosc czy nie vv' a mi sie znow pojawiala koperta, ale bez maila. aghh... hm, ale mimo to jest slodkie ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:10 pm
dziekuje Kari ^.^
oye Eurinka ;P ja was na chwile opuszcze, musze sie wloski umyc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:18 pm
...czy Wam też się ostatnio coś gg wali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:19 pm
Del! usiadziesz na foteliku obok mnie? jest tu cieplo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:20 pm
Ja- Yosei ...czy Wam też się ostatnio coś gg wali? ja na gg nie zwracam uwagi -_- wole tlena XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:22 pm
...dobra ... neutral ...ja zdupiam ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:23 pm
Miss_Karina Del! usiadziesz na foteliku obok mnie? jest tu cieplo whee Ołkejka ^^ *siada obok z flaszką w łapie* *nuci sobie* "This is halloween...everybody make a scene...."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:26 pm
Delein Miss_Karina Del! usiadziesz na foteliku obok mnie? jest tu cieplo whee Ołkejka ^^ *siada obok z flaszką w łapie* *nuci sobie* "This is halloween...everybody make a scene...." o wlasnie! mash jush plyte z Nitghmare..cos tam Christmas? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:27 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina Del! usiadziesz na foteliku obok mnie? jest tu cieplo whee Ołkejka ^^ *siada obok z flaszką w łapie* *nuci sobie* "This is halloween...everybody make a scene...." o wlasnie! mash jush plyte z Nitghmare..cos tam Christmas? whee Before Christmas blaugh Jeszcze nie...jak będę mieć, to do ciebie lece najpierw ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:31 pm
Delein Miss_Karina Delein Miss_Karina Del! usiadziesz na foteliku obok mnie? jest tu cieplo whee Ołkejka ^^ *siada obok z flaszką w łapie* *nuci sobie* "This is halloween...everybody make a scene...." o wlasnie! mash jush plyte z Nitghmare..cos tam Christmas? whee Before Christmas blaugh Jeszcze nie...jak będę mieć, to do ciebie lece najpierw ^^ suuuuupcio ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|