|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:41 am
Akiko Tamashii a myslisz ze ja lubie histe? XP ja zadnego porzedmiotu nie lubie domokun Ja historii wyjątkowo nienawidzę == *słyszy jak sufit zaczyna trzeszczeć*...no to ja ee...idę na zewnątrz może...ktoś idzie ze mną? *groooza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:43 am
crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:46 am
Delein Akiko Tamashii a myslisz ze ja lubie histe? XP ja zadnego porzedmiotu nie lubie domokun Ja historii wyjątkowo nienawidzę == *słyszy jak sufit zaczyna trzeszczeć*...no to ja ee...idę na zewnątrz może...ktoś idzie ze mną? *groooza* ja ide z toba es\h
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:49 am
*sqb sqb sqb* twisted *sqb sqb sqb* *Sciana z zewnetrznymi drtzwiami wakli sie na zewnatrz* O.o.... twisted *podbiega do 3 sciany* *sqb sqb sqb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:51 am
Miss_Karina Delein Akiko Tamashii a myslisz ze ja lubie histe? XP ja zadnego porzedmiotu nie lubie domokun Ja historii wyjątkowo nienawidzę == *słyszy jak sufit zaczyna trzeszczeć*...no to ja ee...idę na zewnątrz może...ktoś idzie ze mną? *groooza* ja ide z toba es\h Nu...*pije winko z gwinta*...z zewnątrz nasza gildia wydaje się być stabilniejsza :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:52 am
Delein Miss_Karina Delein Akiko Tamashii a myslisz ze ja lubie histe? XP ja zadnego porzedmiotu nie lubie domokun Ja historii wyjątkowo nienawidzę == *słyszy jak sufit zaczyna trzeszczeć*...no to ja ee...idę na zewnątrz może...ktoś idzie ze mną? *groooza* ja ide z toba es\h Nu...*pije winko z gwinta*...z zewnątrz nasza gildia wydaje się być stabilniejsza :3 a mnie tam moze zasypac..... jest mi wszystko jedno *stoi na srodku gildii ,pod pekajacym sufitem....*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:54 am
Delein Miss_Karina Delein Akiko Tamashii a myslisz ze ja lubie histe? XP ja zadnego porzedmiotu nie lubie domokun Ja historii wyjątkowo nienawidzę == *słyszy jak sufit zaczyna trzeszczeć*...no to ja ee...idę na zewnątrz może...ktoś idzie ze mną? *groooza* ja ide z toba es\h Nu...*pije winko z gwinta*...z zewnątrz nasza gildia wydaje się być stabilniejsza :3 JUSH nie!!! twisted Buahahahahhahah! *sqb sqb sqb*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:58 am
*wysqb'al sie do innego wymiaru* O___o *wziup* AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa.... *Toolek i wrota innego wymiaru zniknal* ((papa))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:04 pm
*blokuje drzwi do swojej ciemnicy* nie dam ><'
Karin, podobne do ojca biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:05 pm
Ibris *blokuje drzwi do swojej ciemnicy* nie dam ><' Karin, podobne do ojca biggrin hmm tylko nie wiem kto jest ojcem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 12:07 pm
ja tez nie wiem, ale to co biggrin pewnie PS mial tam swoj udzial w 'tworzeniu'. a teraz mi mailbox nawala i nie wiem czy dziewczyna dostala wiadomosc czy nie vv' a mi sie znow pojawiala koperta, ale bez maila. aghh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|