|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:56 am
jejq dziewczyny... XP przestancie w tej chwili gadac o facetach... heh... Julka... masz faceta i sie ciesz z tego, bo ja w ogole mena nie miałam. esh... dosc juz jakis tam cytatow o facetach i te pe sweatdrop stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Na srii niefortunnych qwydarzen >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taniec śmierci. Danse macabre.
kto ze mna zatanczy ostatni taniec ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:57 am
Baliaur Christoff_Gangrell juliangel Idelany mężczyzna powinien zawsze m#263; więcej, niż myśli i zawsze więcej myśleć, niż m a tobie co?? manifest feministyczny jakiś przeczytałaś czy co??? faceci nawet nie wiedza jak swiat sie kreci .... nie wiedza co kobiety potrafia z nimi zrobic takie sierotki boze blaugh 3nodding ehh JUlus ja tyz jestem no i co z tego?? Ja zauwarzyłem.... sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:58 am
Toolek Na srii niefortunnych qwydarzen >.< i co fajne bylo ?:] ja czekam az sie na serverku pojawi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee: Dopiero 72% Setupa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludzie diex za pomoc co do wlosow teraz brakuja mi tylko skarpetki ale to troche potrwa bo nie mam kasy... moze mi ktos pomoze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:00 am
Toolek Prinee: Dopiero 72% Setupa gonk niech ci sie nie spieszy..... chyab server padl bo nie moge wejsc do gry :/ i chyba zaraz mnie cos trafi.... !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina jejq dziewczyny... XP przestancie w tej chwili gadac o facetach... heh... Julka... masz faceta i sie ciesz z tego, bo ja w ogole mena nie miałam. esh... dosc juz jakis tam cytatow o facetach i te pe sweatdrop stare bez nich lepij nie ma sie o co martwic za kim tesknic i wogle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Toolek Na srii niefortunnych qwydarzen >.< i co fajne bylo ?:] ja czekam az sie na serverku pojawi ^^ Szczeze? Chyba fajne... Klimacik ma.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:01 am
axiaPL Ludzie diex za pomoc co do wlosow teraz brakuja mi tylko skarpetki ale to troche potrwa bo nie mam kasy... moze mi ktos pomoze blaugh nie.... nikt ci nie pomoze.... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:02 am
Toolek Na srii niefortunnych qwydarzen >.< i jak? i jak? ^^ axia... wszyscy tutaj sami zarabiamy tesh na swoje wymarzone itemy -_- moze na chaterboxie znajdziesz jakis bogatych gaiowiczow, ktorzy na pewno sypna kasa -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:02 am
Prinee axiaPL Ludzie diex za pomoc co do wlosow teraz brakuja mi tylko skarpetki ale to troche potrwa bo nie mam kasy... moze mi ktos pomoze blaugh nie.... nikt ci nie pomoze.... ^^ *Patrzy na stopy* eek 4laugh Juz sobie kupilas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:03 am
Toolek Prinee axiaPL Ludzie diex za pomoc co do wlosow teraz brakuja mi tylko skarpetki ale to troche potrwa bo nie mam kasy... moze mi ktos pomoze blaugh nie.... nikt ci nie pomoze.... ^^ *Patrzy na stopy* eek 4laugh Juz sobie kupilas? kochanie.... juz dawno ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:05 am
AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLEPY JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk o_______________O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|