|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:44 am
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Iael musze isciu paap *poprawia okularki* papatkiv *przytula wrzystkich* do yutra Iael ty i okulary? O.o papa Iael whee baka corel XP Setsu xd u mnie zbyt wiele ciekawych rzeczy sie dzieje <(-_-<)" taak? a wiec powiedz co ciekawego sie dzieje ze ci to nie pasuje wink kolosy i zaliczenia (>-_-)>" na szczescie koniec blisko XP XD Hi Kyo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:45 am
scream scream scream scream scream
jestem zdesperowana... [Desperacja...]
gonk gonk gonk gonk gonk
Mężczyźni są dla kobiet jak miejsca na parkingu. Mężczyzna bez kobiety jest jak dom bez okien.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:46 am
o czym rozmowa? jakieś złote myśli są cytowane czy mi się zdaje? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:47 am
juliangel scream scream scream scream scream jestem zdesperowana... [Desperacja...] gonk gonk gonk gonk gonk Mężczyźni są dla kobiet jak miejsca na parkingu. Mężczyzna bez kobiety jest jak dom bez okien. zamiast 5 000 madrych cytatow powiedz 3 swoje madre slowa sweatdrop xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:49 am
juliangel Idelany mężczyzna powinien zawsze m#263; więcej, niż myśli i zawsze więcej myśleć, niż m a tobie co?? manifest feministyczny jakiś przeczytałaś czy co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:49 am
Baliaur juliangel scream scream scream scream scream jestem zdesperowana... [Desperacja...] gonk gonk gonk gonk gonk Mężczyźni są dla kobiet jak miejsca na parkingu. Mężczyzna bez kobiety jest jak dom bez okien. zamiast 5 000 madrych cytatow powiedz 3 swoje madre slowa sweatdrop xp stare JESTEM BARDZ GŁUPIUTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i co z tego... crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:52 am
Christoff_Gangrell juliangel Idelany mężczyzna powinien zawsze m#263; więcej, niż myśli i zawsze więcej myśleć, niż m a tobie co?? manifest feministyczny jakiś przeczytałaś czy co??? faceci nawet nie wiedza jak swiat sie kreci .... nie wiedza co kobiety potrafia z nimi zrobic takie sierotki boze blaugh 3nodding ehh JUlus ja tyz jestem no i co z tego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:53 am
..kladzie sie obok niej 3rzymajac skalpel w rece i patrzac na swe przeguby rak.. bez tego sie obejdzie...kladzie sie w kacie sula sie i zasypia... i tak zeby sie nie obudzic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:54 am
Dzien doberek biggrin Z kina wrocilem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:55 am
Toolek Dzien doberek biggrin Z kina wrocilem biggrin hey smile na czym byles?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:55 am
Toolek Dzien doberek biggrin Z kina wrocilem biggrin heyka.. a na czym byles???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|