|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:30 am
Iael musze isciu paap *poprawia okularki* papatkiv *przytula wrzystkich* do yutra Iael ty i okulary? O.o papa Iael whee baka corel XP Setsu xd u mnie zbyt wiele ciekawych rzeczy sie dzieje <(-_-<)"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:31 am
Nie uwiezycie...
czuje sie taka samotna...
na tym świecie...
jak swieczka zapalona za dnia...
brrrrrrrrrrrrrrrrrr... zimno mi...
[chlip, chlip...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:32 am
juliangel Nie uwiezycie... czuje sie taka samotna... na tym świecie... jak swieczka zapalona za dnia... brrrrrrrrrrrrrrrrrr... zimno mi... [chlip, chlip...] a adam to co powietrze..zamknij sie bo mnie dobijash scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:33 am
Sayokun hmm wrocilem co mnie ominelo razz taa.....problem WLOSOW !! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:34 am
ale Adas jest daleko, i w dodatku pracuje...
a ja sama siedze...
i chlipac mi nawet nie wolno... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:35 am
juliangel ale Adas jest daleko, i w dodatku pracuje... a ja sama siedze... i chlipac mi nawet nie wolno... crying maruda...*pokes her* ale ja jestm 2m od cbie heart wink elo Sayo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:36 am
juliangel ale Adas jest daleko, i w dodatku pracuje... a ja sama siedze... i chlipac mi nawet nie wolno... crying ciesz sie że chociaż jest.... nawet jeśli gdzieś tam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:37 am
[wyciaga z plecaka butelke dziwnego napoju owinietego w papierowa torbe... siada pod sciana i chlipajac zaczyna przelewac zawartosc tajemnicze butelki do żołądka...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:38 am
Christoff_Gangrell juliangel ale Adas jest daleko, i w dodatku pracuje... a ja sama siedze... i chlipac mi nawet nie wolno... crying ciesz sie że chociaż jest.... nawet jeśli gdzieś tam.... \ no ale przecie to Julka musi z sbie ofiare zrobic... xp domokun stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:38 am
Miss_Karina Iael musze isciu paap *poprawia okularki* papatkiv *przytula wrzystkich* do yutra Iael ty i okulary? O.o papa Iael whee baka corel XP Setsu xd u mnie zbyt wiele ciekawych rzeczy sie dzieje <(-_-<)" taak? a wiec powiedz co ciekawego sie dzieje ze ci to nie pasuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:40 am
Nie otrzymujemy krótkiego życia, lecz je takim czynimy. Nie brakuje nam czasu, lecz trwonimy go.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:42 am
juliangel Nie otrzymujemy krótkiego życia, lecz je takim czynimy. Nie brakuje nam czasu, lecz trwonimy go. wypowiadamy slowa ktorych ni rozumiemy.. stare elo Kyoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:42 am
Jeżeli mężczyźnie się zdaje, że jest kimś, to już nikim nie zostanie w przyszłości.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:43 am
Mężczyzna może być szczęśliwy z każdą kobietą pod warunkiem, że jej nie kocha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|