|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:53 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: *podaje reke* pomuc ci ? ::. 3nodding *wyciaga lapke* nie naleshe do najsilniejshych sad .:: *podciaga lethiel* po to so faceci ! ::.hieh.. dziekooje wink whee 3nodding *przytuuul* ale troshq wiecej sily by mi siem przydalo xd daje jej ciezarki * hihi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:55 am
Iael Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: *podaje reke* pomuc ci ? ::. 3nodding *wyciaga lapke* nie naleshe do najsilniejshych sad .:: *podciaga lethiel* po to so faceci ! ::.hieh.. dziekooje wink whee 3nodding *przytuuul* ale troshq wiecej sily by mi siem przydalo xd daje jej ciezarki * hihi ^^ dziekooje whee 3nodding *proobooje podniesc* uh... sweatdrop *dalej proobooje* *upada* tja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:56 am
Ludzie mam do?a kupilam sobie nowe wlosy i ich nie ma!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
axiaPL Ludzie mam do?a kupilam sobie nowe wlosy i ich nie ma!! crying nie ma ich w iventory???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejo ^^
Cleef, właśnie rysuję obiecany rysunek dla Ciebie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:57 am
Rynn the Vampire hejo ^^ Cleef, właśnie rysuję obiecany rysunek dla Ciebie heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:00 am
Rynn the Vampire hejo ^^ Cleef, właśnie rysuję obiecany rysunek dla Ciebie heart witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:01 am
Christoff_Gangrell axiaPL Ludzie mam do?a kupilam sobie nowe wlosy i ich nie ma!! crying nie ma ich w iventory??? szukalam nigdzie nie ma a na nowe kolejne nie mam kasy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:04 am
axiaPL Christoff_Gangrell axiaPL Ludzie mam do?a kupilam sobie nowe wlosy i ich nie ma!! crying nie ma ich w iventory??? szukalam nigdzie nie ma a na nowe kolejne nie mam kasy crying uuuu to lipa... zbloozgai adminow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:08 am
Christoff_Gangrell axiaPL Christoff_Gangrell axiaPL Ludzie mam do?a kupilam sobie nowe wlosy i ich nie ma!! crying nie ma ich w iventory??? szukalam nigdzie nie ma a na nowe kolejne nie mam kasy crying uuuu to lipa... zbloozgai adminow... Juz pare razy to robilam i to nic nie daje... blaugh crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:11 am
axiaPL Christoff_Gangrell axiaPL Christoff_Gangrell axiaPL Ludzie mam do?a kupilam sobie nowe wlosy i ich nie ma!! crying nie ma ich w iventory??? szukalam nigdzie nie ma a na nowe kolejne nie mam kasy crying uuuu to lipa... zbloozgai adminow... Juz pare razy to robilam i to nic nie daje... blaugh crying crying crying A to chamy.... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:11 am
axiaPL Christoff_Gangrell axiaPL Christoff_Gangrell axiaPL Ludzie mam do?a kupilam sobie nowe wlosy i ich nie ma!! crying nie ma ich w iventory??? szukalam nigdzie nie ma a na nowe kolejne nie mam kasy crying uuuu to lipa... zbloozgai adminow... Juz pare razy to robilam i to nic nie daje... blaugh crying crying crying to uzbieraj na nowe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:13 am
weź się zapisz w inventory i moze ci sie pokaza wlosy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:15 am
i znow sie ArtArena psuje vv' Eeh ta Gaia... zrobiliby cos z tym, a nie tylko patrzyli jak sie uzytkowinicy mecza ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|