|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:38 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XP .:: *odwraca sie* NIEEEEEEEE....!!! ::. twisted mwhahahahaha !! TAK !! xd *odbija sie z fotelika i skacze na niego* xd .:: *upada na ziemie* ::.O.o *wstaje i prooboje go podniesc* lol... cieshki jestes xd *ciagnie go za reke* *upada na ziemie* O.o .. xd .:: *podaje reke* pomuc ci ? ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:38 am
Iael Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XPnie pozwole na to *zmienia sie w 1000 swoich miniaturek * hihi *wskakuja na lethii O.o ... witajcie whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:39 am
_cleef_ .:: *podaje reke* pomuc ci ? ::. 3nodding *wyciaga lapke* nie naleshe do najsilniejshych sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:40 am
witaj *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:40 am
*śpiewa sobie pod nosem: "Ima boku ga ikiru Jibun no ibasho sagashi motomete sakenderu Mayoi tsukaretemo sakebi tsukaretemo Mou nigetaku wa naiyo..."*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:41 am
Christoff_Gangrell *śpiewa sobie pod nosem: "Ima boku ga ikiru Jibun no ibasho sagashi motomete sakenderu Mayoi tsukaretemo sakebi tsukaretemo Mou nigetaku wa naiyo..."* witaj Chrisiuu 4laugh *przytuuuuuuul* piknie spiewash wink whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:43 am
Lethiel _cleef_ .:: *podaje reke* pomuc ci ? ::. 3nodding *wyciaga lapke* nie naleshe do najsilniejshych sad .:: *podciaga lethiel* po to so faceci ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:44 am
Lethiel Christoff_Gangrell *śpiewa sobie pod nosem: "Ima boku ga ikiru Jibun no ibasho sagashi motomete sakenderu Mayoi tsukaretemo sakebi tsukaretemo Mou nigetaku wa naiyo..."* witaj Chrisiuu 4laugh *przytuuuuuuul* piknie spiewash wink whee blaugh Doumou arigatou whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:45 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ .:: *podaje reke* pomuc ci ? ::. 3nodding *wyciaga lapke* nie naleshe do najsilniejshych sad .:: *podciaga lethiel* po to so faceci ! ::.hieh.. dziekooje wink whee 3nodding *przytuuul* ale troshq wiecej sily by mi siem przydalo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:46 am
Iael Lethiel Iael Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XPnie pozwole na to *zmienia sie w 1000 swoich miniaturek * hihi *wskakuja na lethii O.o ... witajcie whee xd xd xd *wrzystkie podskakuja z rado?ci!!* yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *1000 razy przytula* lol... whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:46 am
Ja juz lece. Do zobaczenia! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:48 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ .:: *podaje reke* pomuc ci ? ::. 3nodding *wyciaga lapke* nie naleshe do najsilniejshych sad .:: *podciaga lethiel* po to so faceci ! ::.hieh.. dziekooje wink whee 3nodding *przytuuul* ale troshq wiecej sily by mi siem przydalo xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:49 am
Eurina Vam Ja juz lece. Do zobaczenia! biggrin patki Eurina *pshytulas na pożegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|