|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:22 am
Miss_Karina wlasnie Ibri XD przystojni chlopacy... :>~~~ lol biggrin no no wlasnie! teraz takich nie ma! ten, ktorego dzis spotkalam to mial ciekawy charakterek biggrin mowi sie, ze uroda nie najwazniejsza, ale mi jest zawiesic na czyms oko ;P Eurina, ja wierze, ja wierze... mnie to by nawet puscili z kims.. ale kasy nie ma XD oye Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:23 am
Eurina Vam Ibris tez nie chodze, ale wyszalalabym sie gdzies. a nie mam gdzie sad Ja marze aby pojechacv na koncert Behemotha w marcu whee Ale nikt mnie tam nie pusci crying a ja marzyłem by iść na Lio Laker'a w zeszłą sobotę [22.01.05] ale kurde źle zapisałem termin i dopiero w piątek mnie uświadomili, że idziemy, a ja bez hajsu i nie miałem jak crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:23 am
czouem szyscy... radujcie sie ludzie zaliczyłem byłem zaległe kouo z łąciny biggrin .... (zostało jeszcze jedno xp domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:24 am
Ibris Eurinka - a gdzie migajace swiatla i ladni chlopcy? biggrin a o tym nie pomyslalam :/ mozna dolac wody do kontaktu - efekty specjalne I klasa! a chlopcy.... hm... powiesze jakies plakaty na scianie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:27 am
*wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:27 am
Eurina Vam Ibris Eurinka - a gdzie migajace swiatla i ladni chlopcy? biggrin a o tym nie pomyslalam :/ mozna dolac wody do kontaktu - efekty specjalne I klasa! a chlopcy.... hm... powiesze jakies plakaty na scianie! xd dobra... jest aragorn, achilles, parys i hektor - to z troi i z Lotra. i jeszcze moje zdjecie w wieku 6 lat.. eee XD i panowie z Pink Floyd. Oye Chris razz gratulacje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:31 am
Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XP .:: *odwraca sie* NIEEEEEEEE....!!! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:32 am
Ibris Eurina Vam Ibris Eurinka - a gdzie migajace swiatla i ladni chlopcy? biggrin a o tym nie pomyslalam :/ mozna dolac wody do kontaktu - efekty specjalne I klasa! a chlopcy.... hm... powiesze jakies plakaty na scianie! xd dobra... jest aragorn, achilles, parys i hektor - to z troi i z Lotra. i jeszcze moje zdjecie w wieku 6 lat.. eee XD i panowie z Pink Floyd. I mordzie z KISS! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:33 am
_cleef_ Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XP .:: *odwraca sie* NIEEEEEEEE....!!! ::. twisted mwhahahahaha !! TAK !! xd *odbija sie z fotelika i skacze na niego* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:34 am
ha ha XD i plakat z piwa 10,5
Lethiel, moze herbatki na uspokojenie? XDDDD albo z rumem to bedzie bardziej krecilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:34 am
Lethiel _cleef_ Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XP .:: *odwraca sie* NIEEEEEEEE....!!! ::. twisted mwhahahahaha !! TAK !! xd *odbija sie z fotelika i skacze na niego* xd .:: *upada na ziemie* ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:35 am
Ibris ha ha XD i plakat z piwa 10,5 Lethiel, moze herbatki na uspokojenie? XDDDD albo z rumem to bedzie bardziej krecilo... nie lubiu alkocholu xp .. ale na herbatkie siem chetnie skooshe xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:36 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XP .:: *odwraca sie* NIEEEEEEEE....!!! ::. twisted mwhahahahaha !! TAK !! xd *odbija sie z fotelika i skacze na niego* xd .:: *upada na ziemie* ::.O.o *wstaje i prooboje go podniesc* lol... cieshki jestes xd *ciagnie go za reke* *upada na ziemie* O.o .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:37 am
Lethiel *wskakooje na fotelik* wypowiem zakazane slowa... noodno mi XPnie pozwole na to *zmienia sie w 1000 swoich miniaturek * hihi *wskakuja na lethii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|