|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:58 am
Sayokun Sei chan *Kopie w inbox*Nyach gdzie ta wiadomosc stressed nigdzie XD on ci pokazuje stare posty czasami w outboxie bedziesz tez miala pm-y ktore dawno juz wyslalas XD Nyu.....to jest nowa wiadomosć tylko nie chce się pokazać......cleef chyba musisz napisac mi odpowiedź tutaj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:58 am
Ibris Prin XD *scisk* to bylo straszne i pogwalcilo moje uczucia! Eurinka, to nie kobieta XD to huamanoidalna kreatura vv' skad w ogole wpadla na pomysl zeby sie nazwa Mandarynka? biedne owocki... taaa...zgadzam sie ^^ no wlasnie.....a ja tak kocham mandarynki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:00 am
Sei chan Sayokun Sei chan *Kopie w inbox*Nyach gdzie ta wiadomosc stressed nigdzie XD on ci pokazuje stare posty czasami w outboxie bedziesz tez miala pm-y ktore dawno juz wyslalas XD Nyu.....to jest nowa wiadomosć tylko nie chce się pokazać......cleef chyba musisz napisac mi odpowiedź tutaj sweatdrop lol O_O razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:00 am
hej ^^ wracam za 20 minut ^^ ide grac w ro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:01 am
Prinee Ibris Prin XD *scisk* to bylo straszne i pogwalcilo moje uczucia! Eurinka, to nie kobieta XD to huamanoidalna kreatura vv' skad w ogole wpadla na pomysl zeby sie nazwa Mandarynka? biedne owocki... taaa...zgadzam sie ^^ no wlasnie.....a ja tak kocham mandarynki ^^ kurcze, dobrze, ze sie nie nazwala "truskawka" albo "wisienka" oO' ite... Sayo, Iael heyka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:02 am
Ibris Prin XD *scisk* to bylo straszne i pogwalcilo moje uczucia! Eurinka, to nie kobieta XD to huamanoidalna kreatura vv' skad w ogole wpadla na pomysl zeby sie nazwa Mandarynka? biedne owocki... Moze dlatego, ze zatrzasnela sie w solarium i jej skora jest bardziej pomaranczowa niz obiery z mandarynki i pomaranczy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:03 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Kopie w inbox*Nyach gdzie ta wiadomosc stressed nigdzie XD on ci pokazuje stare posty czasami w outboxie bedziesz tez miala pm-y ktore dawno juz wyslalas XD Nyu.....to jest nowa wiadomosć tylko nie chce się pokazać......cleef chyba musisz napisac mi odpowiedź tutaj sweatdrop lol O_O razz cool nie patrzmy na gruchotania naszej sis XD O_O S E I. . . cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:03 am
Gupi inbox, znowu wiadomości nie pokazuje nowej stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:05 am
Miss_Karina cool nie patrzmy na gruchotania naszej sis XD O_O S E I. . . cool wrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:06 am
Sei chan Miss_Karina cool nie patrzmy na gruchotania naszej sis XD O_O S E I. . . cool wrrrr blaugh whee no cio? takie zarciki rodzenstwa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:06 am
nie czuje sie tu bezpieczna. rzucaja fotelami i czym popadnie ^^' niedobrze XD *kuli sie na foteliku z kubkiem herbatki i czekoladka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 9:07 am