|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:43 am
Lethiel Sei chan Sei chan Wysyłał ktos do mnie przed chwila jakąś wiadomośc bo była ikonka ale wiadomości nie ma eek eek dziwne ninja mi tez sie tak dzieje. raz mi Novelin nie mogla wyslac pmow.. doszly po pol roku razz Eurina - Mandaryna jest taka kul biggrin co ty od niej chcesz, co? XDDD bleeeeh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:44 am
Cio te listy takie drogie nyu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:46 am
Sei chan Cio te listy takie drogie nyu sad jak to drogie? O.o Mzerk do marketplace'u<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:48 am
Ibris Eurina - Mandaryna jest taka kul biggrin co ty od niej chcesz, co? XDDD bleeeeh crying Ostatnio byl jej koncert niedaleko mojego miasta, ale kolezanka nic mi nie powiedziala! sad Nawet byl darmowy dojazd na ta szopke a ja nie pojechalam. Obrazilam sie na kolezanke. Nie zdobylam autografu Mandaryny. Drodzy bywalcy Gildii, czy zrobilam slusznie? xd A tak na serio to bardzo nie lubie takiej tandety i sztucznosci w muzyce... Mdlosci to za male okreslenie jesli chodzi o wzbudzanie we mnie negatywnych uczuc gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:50 am
Sei chan Cio te listy takie drogie nyu sad .:: *przytula* niemartw sie o to sei ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:51 am
czy ktos ma chrapke na ogon szopa? sweatdrop bo dostalam go w blueboxie sweatdrop moge go sprzedac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:52 am
_cleef_ Sei chan Cio te listy takie drogie nyu sad .:: *przetula* niemartw sie o to sei ! ::.Nyu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:52 am
Eurina Vam Ibris Eurina - Mandaryna jest taka kul biggrin co ty od niej chcesz, co? XDDD bleeeeh crying Ostatnio byl jej koncert niedaleko mojego miasta, ale kolezanka nic mi nie powiedziala! sad Nawet byl darmowy dojazd na ta szopke a ja nie pojechalam. Obrazilam sie na kolezanke. Nie zdobylam autografu Mandaryny. Drodzy bywalcy Gildii, czy zrobilam slusznie? xd A tak na serio to bardzo nie lubie takiej tandety i sztucznosci w muzyce... Mdlosci to za male okreslenie jesli chodzi o wzbudzanie we mnie negatywnych uczuc gonk pewnie nie skojarzycie tego kawalka... Whitesnake - Here I Go Again. mocny, rockowy kawalek (w zespole graja panowie z Deep Purple). Mandaryna zrobila techno przerobke vv' myslalam, ze ja zadzgam ołowkiem ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:53 am
czesc ^^
ej no kiedy te listy bedzie mozna otworzyc.....? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:53 am
Prinee czesc ^^ ej no kiedy te listy bedzie mozna otworzyc.....? whee xd jutro xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:54 am
*Kopie w inbox*Nyach gdzie ta wiadomosc stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris pewnie nie skojarzycie tego kawalka... Whitesnake - Here I Go Again. mocny, rockowy kawalek (w zespole graja panowie z Deep Purple). Mandaryna zrobila techno przerobke vv' myslalam, ze ja zadzgam ołowkiem >< Ja kojarze... sweatdrop Ta "kobieta" pogwalcila prawo dobrego stylu i prawdziwej muzyki. stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Prinee czesc ^^ ej no kiedy te listy bedzie mozna otworzyc.....? whee xd jutro xd xd yhh.... Ibris ^^ widzialam to !! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:56 am
Sei chan *Kopie w inbox*Nyach gdzie ta wiadomosc stressed nigdzie XD on ci pokazuje stare posty czasami w outboxie bedziesz tez miala pm-y ktore dawno juz wyslalas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:57 am
Prin XD *scisk* to bylo straszne i pogwalcilo moje uczucia!
Eurinka, to nie kobieta XD to huamanoidalna kreatura vv' skad w ogole wpadla na pomysl zeby sie nazwa Mandarynka? biedne owocki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|