|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:13 am
Ibris takie dni lubie najbardziej biggrin i takie mialam przez ostatni czas. widac samotnosci i zly nastroj robia swoje... stworzylam 3 prace, z ktorych jestem bardzo zadowolona ^^ i wreszcie zaczelam bawic sie swiatlocieniem. Karin, pokaz mi kiedys cos swojego biggrin okejka Ibri ^.^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:14 am
Ibris Eurina Vam Ibris ktos z forum powiedzial mi, zeby nie rysowac na sile. wtedy nic nie wychodzi ^^" i mial racje. jak odpoczelam to mnie taka wena dobra, ze hey XD Ja czasami potrafie wycierac 7 razy to samo zanim wyjdzie mi to, co sobie wyobrazilam. Ale sa dni kiedy tylko mach-ciach i juz gotowe! biggrin takie dni lubie najbardziej biggrin i takie mialam przez ostatni czas. widac samotnosci i zly nastroj robia swoje... stworzylam 3 prace, z ktorych jestem bardzo zadowolona ^^ i wreszcie zaczelam bawic sie swiatlocieniem. Karin, pokaz mi kiedys cos swojego biggrin no wlasnie... Gdy jestem wesola wszystko wychodzi tak sztucznie albo gorzej! nic nie jestem w stanie narysowac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:15 am
a mile uczucie jest wtedy, gdy tobie samej sie ta praca podoba ^^ uczucie sukcesu... milutko 3nodding ja znalazlam pare nowych "dodatkow" i teraz o wiele lepiej i latwiej mi sie rysuje na kompie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:18 am
Witaj Cleef!!!!! jak dawno ja ciebie nie widziałam!!!! 4laugh heart whee co słychac? whee O.o jaka zmiana image'u wczesniej niebieski a teraz czerwony kolor whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:20 am
Miss_Karina Witaj Cleef!!!!! jak dawno ja ciebie nie widziałam!!!! 4laugh heart whee co słychac? whee O.o jaka zmiana image'u wczesniej niebieski a teraz czerwony kolor whee .:: siemasz, nic takiego tu nieslychac ^^ ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:23 am
4laugh
^.^ kiedy w koncu mozna otworzyc lettery?!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:24 am
Czesc Cleef i Leth... _____________
Najladniejsze prace wychjodza mi gdy slucham muzyki. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:25 am
Miss_Karina 4laugh
^.^ kiedy w koncu mozna otworzyc lettery?!! a to musi miec wyznaczony czas? razz czesc tym, ktorzy przyszli XD Eurin, ja zawsze slucham muzyki XD natchnienie, co? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|